Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ ποιητικό...Καλησπέρα,
Υπομονή μωράκια μου έχω τα τριαντάφυλλα μου μη στέλνετε μηνύματα εδώ δεν απαντώ μόνο στα νούμερα μου.
Καλημέρα! Τα είχα γράψει εδώ, αλλά ξεχάστηκαν!Θλιβερές υπηρεσίες.
Πολύ χύμα ομιλία.
Πολύ χάλια πρόσωπο(γούστα είναι αυτά)
Βρώμικος χώρος.
Ξενερώνεις πριν κάνεις το οτιδήποτε.
Δεν την γνωρίζω την κοπέλα αλλά και μόνο ότι δεν υπάρχουν φωτό με τα προσόντα της παρά μόνο με νύχια και μαλλιά κάτι λέει.Τόσο χάλια ρε μάγκες κ φαίνεται καλό μουνι
ΑΣΠΡΟ πάτο όλα;Αγόρια 24ωρο σήμερα.
Μετά το ποτάκι σας, σας περιμένω!
Τα γράφω όλα αναλυτικά, εκτός και είσαι μεθυσμένο!ΑΣΠΡΟ πάτο όλα;
Σωστή η παίχτρια αλλά καμία φωτογραφία με τα κάλλη σου θα βάλεις;Καλησπέρα μωράκια μου,
Παρακάτω σας γραφω το πρόγραμμα μου για να μη με ρωτάτε συνέχεια τι κανω και τι δεν κάνω και επαναλαμβάνουμε τα ιδια και τα ιδια στα μηνύματα και στα τηλέφωνα και μου ζαλίζετε τον έρωτα.
Είναι αυτά που σας γράφω παρακάτω οπως και στην υπογραφή και τιποτα παραπάνω.
Επίσης όποιος κλείνει ραντεβού και δεν έρχεται ή δεν είναι συνεπείς και δεν ενημερώνει θα τρώει μπλοκ όπως και οι χασομέριδες.
Είναι ξεκάθαρω και μην προσπαθήσετε να με πάρετε σε άλλο απο τα τηλέφωνα μου γιατί σας μπλοκάρω σε όλα.
1ώρα 50€ περιλαμβάνει: 2 εκτονώσεις sex όχι πρωκτικό & με + 20€ ελεύθερο στοματικό & 69. Στο σπίτι μου στο Θησείο όλο το 24ωρο. Κάλεσε με για ραντεβού στο 6970433514 6970391062
Μαγκες ! Πανω σε αυτο που λετε ! ΚΑΙ Χωρις να θελω να υπερασπιστω την τυπισσα !!!Καλημέρα! Τα είχα γράψει εδώ, αλλά ξεχάστηκαν!
Ωστόσο λυπάμαι ειλικρινά που κι εσύ έφυγες δυσαρεστημένος
Καλημέρα!Μαγκες ! Πανω σε αυτο που λετε ! ΚΑΙ Χωρις να θελω να υπερασπιστω την τυπισσα !!!
Αλλα , = Οκ Ναι ! πρεπει να ειναι επαγγελματιες !! Ομως δεν παυει να ειναι Ανθρωποι !!!?? Δεν Προσφερουν Ολες Σε ολους τα Ιδια !?... (Το ξερω απο Αρκετες) , Ειναι και Θεμα Χημειας που λεμε καμια φωρα !!!... Μπορει κατι να την χαλαγε σε εσας 'η να ειχε καποιο προβλημα αυτη τη μερα ??????????
Τωρα για το θεμα του βρωμικου χωρου ! Δε Ξερω !?? Αν Οντως ηταν ετσι... Ναι!!!! ειναι Φαουλ-Κιτρινη καρτα !!!!!
Εγω Παντως Αμα δε το ζησω ! Δε πιστευω !!!!........