Katerina37
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2024
- Like
- 1.460
Ωραία πόδια!!Αγόρια 24ωρο σήμερα και σας περιμένω να περάσουμε καλά !
Μην μου έρθετε μεθυσμένα με μέτρο και να προσέχετε !
Απλα Τελειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μόλις τελείωσα απο το κομμωτήριο.
Για να τελειώσετε και εσείς τηλέφωνο για ραντεβού στο χώρο μου μια ωρα πριν.
Απιστευτο Υπνοδωματιο !!! Βασιλισσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sex και μελέτη μην μούρθετε αδιάβαστοι...
Αγγελικουλα μου Εσυ !!!!!!!!!Απο τα αγαπημένα μου χρώματα αυτή η απόχρωση του ροζ![]()
Εμείς να δούμε πότε θα σε κολλήσουμε για....Καλησπέρα αγόρια,
24 ώρο σήμερα, όποιος δεν είναι φρόνιμος θα τον κολλήσω στον τοίχο.
Αγαπη μου Νυχτερινη μου ΕΣΥ !!!!!!!.............Καλησπέρα αγόρια,
24 ώρο σήμερα, όποιος δεν είναι φρόνιμος θα τον κολλήσω στον τοίχο.
εεεμμμμμ Πες το Ψεματα !!!! ΑΧ ΚΑι ειναι ΚΟΝΤΑ το Γκαζι - ΘησειοΕμείς να δούμε πότε θα σε κολλήσουμε για....![]()
Μα δε βλέπεις το άτιμο το θηλυκό πως μας κολάζει βραδιάτικα με το στήσιμό της;εεεμμμμμ Πες το Ψεματα !!!! ΑΧ ΚΑι ειναι ΚΟΝΤΑ το Γκαζι - Θησειο
Και σου Λεει Κιολας !!!! ΔΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ !!!!!! ΜΟΝΟ Καυλα φιλε !!!!!!!!!!!!!!!! 24ωρο !!!!!!!!!........ Αχχχχχχχχχ!!!!!!Μα δε βλέπεις το άτιμο το θηλυκό πως μας κολάζει βραδιάτικα με το στήσιμό της;
Έλα ντε! Χαρά στις αντοχές της το μανάρι ρε φίλε!Και σου Λεει Κιολας !!!! ΔΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ !!!!!! ΜΟΝΟ Καυλα φιλε !!!!!!!!!!!!!!!! 24ωρο !!!!!!!!!........ Αχχχχχχχχχ!!!!!!
Θα μπαινεις στο Σπιτι και θα ειναι Παντου Κουτακια Monster , Redbull , Hell !!!!! Για καντο Εικονα !? Χαχαχαχα !!!!!!!Έλα ντε! Χαρά στις αντοχές της το μανάρι ρε φίλε!
Λες; Κι εμείς δε θα μπορούμε να πάρουμε τα ποδάρια μας. Σκέτα ερείπια δηλαδή...Θα μπαινεις στο Σπιτι και θα ειναι Παντου Κουτακια Monster , Redbull , Hell !!!!! Για καντο Εικονα !? Χαχαχαχα !!!!!!!