Μουνάρα δεν την λες με τίποτε.
Μουνάρα είναι η Ματσούκα.

Μουνάρα δεν την λες με τίποτε.
Μουνάρα είναι η Ματσούκα.

τον πουτσο μου εχω να σου πασσαρω αλλα 80 δε φτανουνΈχετε να μου πασάρετε τον αριθμό του τηλεφώνου της;
τον πουτσο μου εχω να σου πασσαρω αλλα 80 δε φτανουν![]()
δε μου το χεις ξαναγραψειΣας το έχω ξαναγράψει. Για μονοψήφιου αριθμού πόντων πούτσο, δεν δίνω πάνω από 20άρικο.![]()
Ρε παίχτη ούτε κι εμένα μ' αρέσει. Πολύ "υφάκι" και καλά "αντικομφορματίβ", πάρα πολύ αδύνατη κλπ.Άμα είναι αυτή μουνάρα...μου φαίνεται κάποιοι θέλετε οφθαλμίατρο και γρήγορα.
Αντικομφορματίβ,μαμά Λίλυ δεν σε καταλαβαίνω καθόλου...Ρε παίχτη ούτε κι εμένα μ' αρέσει. Πολύ "υφάκι" και καλά "αντικομφορματίβ", πάρα πολύ αδύνατη κλπ.
ΑΛΛΑ κάποιοι εδώ μέσα πληρώνουν για να γαμήσουν την μάμα Λίλυ! :o :o
δε μου το χεις ξαναγραψει
Αντικομφορματίβ,μαμά Λίλυ δεν σε καταλαβαίνω καθόλου...
Μπασμένο.
αγιε συγνωμη για το θρασος μου αλλα εδω κανεις ιεροσυλια......οι συγκεκριμενες που λες ειναι θεες.....μην συγκρινουμε την βουρτσα με την πουτσα......Aπό μόνο του αυτό, δεν λέει τίποτα.
Shakira, Longoria, Johansson, Hayek, μπασμένες είναι όλες.
αγιε συγνωμη για το θρασος μου αλλα εδω κανεις ιεροσυλια......οι συγκεκριμενες που λες ειναι θεες.....μην συγκρινουμε την βουρτσα με την πουτσα......
συμφωνω απολυτα τυπε!Δεν ειναι η γκόμενα οπως οι άλλες.. που ανοίγουμε θέματα με τα πιασίματα.. και τις ποδάρες.. αλλά έχει κάτι που τραβάει,τουλάχιστο και εμένα !
LIKE στην Κατερίνα λοιπόν![]()