Νέα

Κατερίνα Λιόλιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Diamond096

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Aπο την χθεσινή μεγαλειώδη συναυλία της Κατερίνας μας στο Βεάκειο... Ήμασταν όλοι εκεί.. Το μπου εκπροσωπήθηκε επάξια..:sunglasses:
Τα ' δωσε όλα πάλι ο κορίτσαρος . Φυσικά το 90% του κοινού ήταν γυναίκες, πως άντεξα ο κακομοίρης, δεν ξέρω , πολλοί οι πειρασμοι.. :smiling-face-with-heart-eyes:.
Αλλά εγώ βράχος..:grin:
Παρά είναι ντυμένη η καυλααα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.548
Πόντοι
3.936
katerinalioliouofficial_photo_1753993504058.jpg
Eιπαμε.. όλες φωτογραφίζονται μόνες πάνω σε ταχύπλοα μα ποτέ μαζί με τον ιδιοκτήτη τους.:confused:

Συνημμένα

• party-fat-boy.gif
    party-fat-boy.gif
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 52

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.369
Πόντοι
1.336
Επειδή την παρακολουθώ από την πρώτη της εμφάνιση στο Voice το 2014 και μου άρεσε πολύ και σαν φωνή και σαν γυναίκα από τότε, η Λιόλιου αντικειμενικά έχει πολύ ωραία φωνή.
Το κυνήγησε σαν ροκ τραγουδίστρια και πιο εναλλακτική και δεν της βγήκε ως που έπεσε στα χέρια του Κωστόπουλου που την έπεισε ότι για να κάνει καριέρα θα πρέπει να γίνει πιο τσόντα, λαϊκή τραγουδίστρια και να πουλάει αυτή την ψευτομαγκια στυλ Πάολα γιατι στην Ελλάδα αν θες να βγάλεις λεφτά αυτό πουλάει.
Έχω δικό μου άνθρωπο που έχει δουλέψει μαζί της στα μπουζούκια και μου έχει πει ότι με το προσωπικό και τον κόσμο είναι πολύ ωραίο τυπακι όπως επίσης ότι είναι σεξομανής δεν χορταινει γαμησι και στα καμαρίνια έδεινε πόνο.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Επειδή την παρακολουθώ από την πρώτη της εμφάνιση στο Voice το 2014 και μου άρεσε πολύ και σαν φωνή και σαν γυναίκα από τότε, η Λιόλιου αντικειμενικά έχει πολύ ωραία φωνή.
Το κυνήγησε σαν ροκ τραγουδίστρια και πιο εναλλακτική και δεν της βγήκε ως που έπεσε στα χέρια του Κωστόπουλου που την έπεισε ότι για να κάνει καριέρα θα πρέπει να γίνει πιο τσόντα, λαϊκή τραγουδίστρια και να πουλάει αυτή την ψευτομαγκια στυλ Πάολα γιατι στην Ελλάδα αν θες να βγάλεις λεφτά αυτό πουλάει.
Έχω δικό μου άνθρωπο που έχει δουλέψει μαζί της στα μπουζούκια και μου έχει πει ότι με το προσωπικό και τον κόσμο είναι πολύ ωραίο τυπακι όπως επίσης ότι είναι σεξομανής δεν χορταινει γαμησι και στα καμαρίνια έδεινε πόνο.
Ο δικός σου έφαγε τύπε;

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.369
Πόντοι
1.336
Ο δικός σου έφαγε τύπε;
Προσπάθησε να φάει αλλά δεν πήγαινε με όποιον να ναι είχε δικούς της γαμιαδες...
Την είχε ακούσει πολλές φορές όμως στα καμαρίνια να γαμιεται και να κάνει σαν λυσσασμένη...

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.107
Πόντοι
24.586
Ρε έλεος πια ... Όντως είναι καλό τυπακι και πολύ φιλικός άνθρωπος συν ότι σέβεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΌΛΟΥΣ της τους συνεργάτες.... Αλλά αυτή η μανία να πλάθουμε ιστορίες με ξεπερνάει.... Από προσωπική εμπειρία και από φίλο που σχεδόν ήταν μαζί της σε όλα της τα λάιβ και πολλές μα πάρα πολλές ώρες στα στούντιο και τέτοιο είναι ΦΊΔΙΑ!!!! Σας το λέω 100%

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.369
Πόντοι
1.336
Ρε έλεος πια ... Όντως είναι καλό τυπακι και πολύ φιλικός άνθρωπος συν ότι σέβεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΌΛΟΥΣ της τους συνεργάτες.... Αλλά αυτή η μανία να πλάθουμε ιστορίες με ξεπερνάει.... Από προσωπική εμπειρία και από φίλο που σχεδόν ήταν μαζί της σε όλα της τα λάιβ και πολλές μα πάρα πολλές ώρες στα στούντιο και τέτοιο είναι ΦΊΔΙΑ!!!! Σας το λέω 100%
Τυπε μου προσωπικά από το μυαλό μου δεν πλάθω τίποτα ούτε μπαίνω στο νήμα της καθεμιάς να την προσβάλλω και να γράφω φίδια ούτε λέω για αποδείξεις και βίντεο και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Λόγω της δουλειάς μου και προσωπικών γνωριμιών εχω γνωρίσει και εχω ακούσει πολλές ιστορίες για ανθρώπους του χώρου (τραγουδιστές, ηθοποιούς, παρουσιαστές) και προφανώς δεν πιστεύω τα πάντα και όλα όσα ακούγονται εκτός αυτών που έχω δει με τα μάτια μου ή που έχουν πει και αποδείξει πολύ έμπιστα άτομα.
Εσύ όπως λες δεν έχεις ακούσει κάτι και είναι αποδεκτό αυτό.

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.227
Πόντοι
1.010
Τυπε μου προσωπικά από το μυαλό μου δεν πλάθω τίποτα ούτε μπαίνω στο νήμα της καθεμιάς να την προσβάλλω και να γράφω φίδια ούτε λέω για αποδείξεις και βίντεο και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Λόγω της δουλειάς μου και προσωπικών γνωριμιών εχω γνωρίσει και εχω ακούσει πολλές ιστορίες για ανθρώπους του χώρου (τραγουδιστές, ηθοποιούς, παρουσιαστές) και προφανώς δεν πιστεύω τα πάντα και όλα όσα ακούγονται εκτός αυτών που έχω δει με τα μάτια μου ή που έχουν πει και αποδείξει πολύ έμπιστα άτομα.
Εσύ όπως λες δεν έχεις ακούσει κάτι και είναι αποδεκτό αυτό.
φιλαράκι δε μας λες καμιά πικάντικη ιστορία από καμιά celebrity, γιατί η βαρεμάρα αυτή τη στιγμή έχει χτυπήσει κόκκινο?

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.369
Πόντοι
1.336
φιλαράκι δε μας λες καμιά πικάντικη ιστορία από καμιά celebrity, γιατί η βαρεμάρα αυτή τη στιγμή έχει χτυπήσει κόκκινο?
Τυπε μου έχω γράψει στα νήματα τους ότι μπορεί να γραφτεί δημόσια.
Δεν είναι όλες άγιες ούτε όλες πουτανες ούτε έχουν δώσει όλες δικαιώματα.

• Like
Αντιδράσεις: Tsouk1

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.548
Πόντοι
3.936
επίσης ότι είναι σεξομανής δεν χορταινει γαμησι και στα καμαρίνια έδεινε πόνο.
Μια μέτρια φωνή ειναι. Φαίνεται την γ@μαγανε -την γ@μαγανε τα κυκλώματα ώσπου να γίνει- κ τώρα της έγινε συνήθεια ή φούτσα του τσολιά .

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.000
Πόντοι
81
Μια μέτρια φωνή ειναι. Φαίνεται την γ@μαγανε -την γ@μαγανε τα κυκλώματα ώσπου να γίνει- κ τώρα της έγινε συνήθεια ή φούτσα του τσολιά .
Δεν την έχω ακούσει ιδιαίτερα αλλά από τις φωτογραφίες που είδα πρέπει να είναι...φωνάρα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.548
Πόντοι
3.936
Α, ρε Σειρηνάκη τέτοιο ταλέντο πως σου ξέφυγε.. :cheesy:

Stories