nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 3.656
Το θέμα είναι οως χάνουμε αδερφιαΞεκινάει καλοκαίρι αδέρφια...
Το θέμα είναι οως χάνουμε αδερφιαΞεκινάει καλοκαίρι αδέρφια...
Για Λιόλιου και Κώνστα λέει? Μάλλον αυτές οι φήμες βγήκαν λόγω ενός βίντεο κλιπ όπου έκαναν γλωσοφιλαΠάσχα με τον "αγαπημένο" της στην Πάρο, λέει...
Κατερίνα Λιόλιου: Πάσχα στην Πάρο με τον αγαπημένο της
Τυχαίο που πρίν λίγο καιρό έπαιζε αυτό το θεματάκι;
![]()
Κρυφός λεσβιακός έρωτας για διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και influencer!
H μία (δεσμευμένη), τραγουδίστρια Η άλλη, influencer μετά… μουσικής Το πρωτοσέλιδο που άναψε φωτιές στην ελληνική showbiz...www.sportdog.gr
Τώρα ξαφνικά βλέπουμε "ρομαντικές αποδράσεις" με άντρα...
Λέτε να 'ναι έρωτας ή μήπως ξεκάρφωμα;
Εμμέσως πλην σαφώς ναι.Για Λιόλιου και Κώνστα λέει? Μάλλον αυτές οι φήμες βγήκαν λόγω ενός βίντεο κλιπ όπου έκαναν γλωσοφιλα
Κανείς δεν ξέρει...Εμμέσως πλην σαφώς ναι.
Α, για το βίντεο κλιπ μιλάς! Εντυπωσιακό το γλωσσόφιλο, πάντως…
Άρα λέτε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκα από ό,τι φαίνονται; Μήπως αυτός ο "αγαπημένος" στην Πάρο είναι απλά... πρώτος ρόλος στο σενάριο;
ποιο βιντεο κλιπ;;Για Λιόλιου και Κώνστα λέει? Μάλλον αυτές οι φήμες βγήκαν λόγω ενός βίντεο κλιπ όπου έκαναν γλωσοφιλα
ποιο βιντεο κλιπ;;
Την Έλενα Κώνστα την φωτογραφίζει ξεκάθαρα πάντως.Πάσχα με τον "αγαπημένο" της στην Πάρο, λέει...
Κατερίνα Λιόλιου: Πάσχα στην Πάρο με τον αγαπημένο της
Τυχαίο που πρίν λίγο καιρό έπαιζε αυτό το θεματάκι;
![]()
Κρυφός λεσβιακός έρωτας για διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και influencer!
H μία (δεσμευμένη), τραγουδίστρια Η άλλη, influencer μετά… μουσικής Το πρωτοσέλιδο που άναψε φωτιές στην ελληνική showbiz...www.sportdog.gr
Τώρα ξαφνικά βλέπουμε "ρομαντικές αποδράσεις" με άντρα...
Λέτε να 'ναι έρωτας ή μήπως ξεκάρφωμα;
Πάντως, με όποιον κι αν είναι, το σίγουρο είναι ότι περνάει καλά.Πρέπει να είναι όντως λίγο σεξοδιαστροφική αλλά κάνει και μόνιμες σχέσεις.
Θα έχει στείλει αρκετο κόσμο στον παράδεισοΠάντως, με όποιον κι αν είναι, το σίγουρο είναι ότι περνάει καλά.

Το θέλω και εγώ εάν μπορείς ευχαριστώΛιολιου
Εγώ το θέλω εάν μπορείς ευχαριστώΘέλει κανείς το βίντεο ???
![]()

Θα ζητήσω και αυτόγραφο, τόσους δίσκους της έχω αγοράσει, δεν μου αξίζει;