Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρόκου δε νομίζω πως ήταν.Απο ποπ κομμάτια ξεκίνησεΣτο μεταξύ αυτή υποτίθεται πως ήταν ροκου
Είναι γλυκό το χρημα
βρε την γαμαω και ας ειναι και της Κρητικης λυρας ..Στο μεταξύ αυτή υποτίθεται πως ήταν ροκου
Είναι γλυκό το χρημα
Ρόκου δε νομίζω πως ήταν.Απο ποπ κομμάτια ξεκίνησε
Για τη δισκογραφία της μιλάω.Αυτο είναι πολύ παλιότερο απ' ότι βλέπω
γαμουσες και μανα Λιολιου ;

βρε την γαμαω και ας ειναι και της Κρητικης λυρας ..
Απ οτι βλεπω παει και σε παρτυ , θα την καλέσω να τραγουδησει σε κανα μπαρμπεκιου

ξεκίνα να κλαις για τον χωρισμο απο τωραΠως μιλάς έτσι για το κορίτσι μου ?
![]()

Δικό μου είναι. Προηγούμαι σύντροφε.Της έχω μιλησει και στο fb παλιότεραΠως μιλάς έτσι για το κορίτσι μου ?
![]()
Ήταν frontawoman στο γκρουπ και στο voice επειδή εκείνο το ψιλοπαρακολουθουσα όλο έλεγε και ξαναελεγε πως είναι ροκ και αυτό θέλει να ακολουθήσει και πιπεςΓια τη δισκογραφία της μιλάω.Αυτο είναι πολύ παλιότερο απ' ότι βλέπω
λογικό το βρίσκω. Όπως πχ. ένας ποδοαφαιριστής μπορεί να είναι Παναθηναϊκός από μικρός και να καταλήξει στον Ολυμπιακό γιατί του δίνει περισσότερα ή και το αντίστροφο.Ήταν frontawoman στο γκρουπ και στο voice επειδή εκείνο το ψιλοπαρακολουθουσα όλο έλεγε και ξαναελεγε πως είναι ροκ και αυτό θέλει να ακολουθήσει και πιπες
Φυσικά όταν έπεσαν οι βιζι εεε τα λεφτά στα μπουζούκια ως εκ θαύματος υπηρετεί τα σκυλάδικα και τα Ντουμπ εεε μαγαζια
αυτο ειναι το καλο με αυτηνΉταν frontawoman στο γκρουπ και στο voice επειδή εκείνο το ψιλοπαρακολουθουσα όλο έλεγε και ξαναελεγε πως είναι ροκ και αυτό θέλει να ακολουθήσει και πιπες
Φυσικά όταν έπεσαν οι βιζι εεε τα λεφτά στα μπουζούκια ως εκ θαύματος υπηρετεί τα σκυλάδικα και τα Ντουμπ εεε μαγαζια

Ποιον καλέ?? Για το Μπο και το γιο του Ρόκου ήξερα ότι έχουν φάειαυτο ειναι το καλο με αυτην
οτι προσαρμόζεται ευκολα ...
Και πρεπει να ειναι και υποτακτικη φουλ
η μονη ξενερα οτι τα πηδιοταν με τον μαλακα τον ταμτακο απο το μπιγκ μπραδερ
εχεις χασει επεισόδιαΠοιον καλέ?? Για το Μπο και το γιο του Ρόκου ήξερα ότι έχουν φάει