podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 456
Συνεχίζει ακάθεκτη να μας στραγγίζει με τις μπουτάρες της η μιλφάρα.
Από τα καλύτερα μπούτια της Ελληνικής τηλεόρασης
Συνεχίζει ακάθεκτη να μας στραγγίζει με τις μπουτάρες της η μιλφάρα.
Φαινονται και τα δαχτυλακια των ποδιων σε καποια πλανα.εχει ωραια ποδια η μιλφαρα.πιο γαμευσιμη ειναι τωρα παρα 15 χρονια πριν.Συνεχίζει ακάθεκτη να μας στραγγίζει με τις μπουτάρες της η μιλφάρα.
Φαινονται και τα δαχτυλακια των ποδιων σε καποια πλανα.εχει ωραια ποδια η μιλφαρα.πιο γαμευσιμη ειναι τωρα παρα 15 χρονια πριν.
. Α ρε Κατερίνα έχεις αποφασίσει να μη μας αφήσει σταγόνα.Πισω απ τα στρασακια κρυβεται η μουναρα της.πρεπει να ναι πολυ γλυκια.Και επειδή έχει βαλθεί να μας σηκώσει τις πούτσες η ξαναμμένη μιλφάρα, σήμερα έδωσε και ένα επικό πλάνο με upskirt! Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή η καριόλα μας έδειξε τη ροζ στρινγκάρα της η οποία μάλιστα είχε και στρασάκια. Με το που το είδα μου έγινε πέτρα. Α ρε Κατερίνα έχεις αποφασίσει να μη μας αφήσει σταγόνα.
![]()
Ρε την καριολα τι κιλότα φοράει!!Και επειδή έχει βαλθεί να μας σηκώσει τις πούτσες η ξαναμμένη μιλφάρα, σήμερα έδωσε και ένα επικό πλάνο με upskirt! Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή η καριόλα μας έδειξε τη ροζ στρινγκάρα της η οποία μάλιστα είχε και στρασάκια. Με το που το είδα μου έγινε πέτρα. Α ρε Κατερίνα έχεις αποφασίσει να μη μας αφήσει σταγόνα.
![]()

Λογικά θα εχει επίσκεψη μετα την εκπομπή για πουτσα γιατι αλλιώς φαντάζομαι θα φόραγε κάποια πιο απλη.Εμένα με παίζει μονότερμα όλο το καλοκαίρι ,ή αλλιώς με έχει βγάλει νοκ αουτ η μιλφαρα .Εχω στραγγίξει πραγματικάΚαι επειδή έχει βαλθεί να μας σηκώσει τις πούτσες η ξαναμμένη μιλφάρα, σήμερα έδωσε και ένα επικό πλάνο με upskirt! Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή η καριόλα μας έδειξε τη ροζ στρινγκάρα της η οποία μάλιστα είχε και στρασάκια. Με το που το είδα μου έγινε πέτρα. Α ρε Κατερίνα έχεις αποφασίσει να μη μας αφήσει σταγόνα.
![]()
To βρώμικο μου μυαλό μου έβαλε και την συνέχεια μετά από αυτό το πλάνο...ευ γέ για την παρατήρηση!!Εχω δει λεσβιακή τσοντα να ξεκινάει ετσι.

10€ η εξάδα !!!Η κλασική κυλότα η ροζ από λαϊκή αγορά στην Κάτω Τούμπα. Με τα στρασάκια σχεδιάκια να λαμπυρίζουν καθώς οι τσιγγάνες πωλήτριες τις δείχνουν στον ήλιο φωνάζοντας: "10 € μόνο κυρίες μου, κυλότα βαμβακερή ελληνική! Έλα να ντιαλέξεις !" Αναμνήσεις που φέρνει ένα upskirt!
Mας τρελανε αυτο το καλοκαιριΚαι επειδή έχει βαλθεί να μας σηκώσει τις πούτσες η ξαναμμένη μιλφάρα, σήμερα έδωσε και ένα επικό πλάνο με upskirt! Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή η καριόλα μας έδειξε τη ροζ στρινγκάρα της η οποία μάλιστα είχε και στρασάκια. Με το που το είδα μου έγινε πέτρα. Α ρε Κατερίνα έχεις αποφασίσει να μη μας αφήσει σταγόνα.
![]()

Ποια μουνοπανα γδύσανε το Κατερινάκι και έπαθε σοκ;![]()
Είναι σεμνή κοπέλα δεν βγάζει γυμνές φωτοΓι'αυτό δε βγάζει τις δικές της γυμνές στη φόρα λέω γω για να μην της κάνουν και άλλοι τέτοια χουνέρια...?
Αυτός είναι ο λόγος που τα fake πρέπει και κόβονται δια ροπάλου στο φόρουμ, μακριά από αυτές τις μαλακίες
Ποια μουνοπανα γδύσανε το Κατερινάκι και έπαθε σοκ;![]()
Aλλο ΩΡΙΜΟ άλλο ΑΓΟΥΡΟ γεμάτο ξυνιλα και δήθεν ...Τελικά στους ελληνες αρέσει το ληγμένο, μπαγιάτικο ή κατεψυγμένο κρέας,
Στο φρέσκο εχουν αλλεργία.
Σαν τραβελι είναι η Αδάμου....