katerinainde
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2025
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
καλησπερα σασ
εχω νεο προφιλ
εχω νεο προφιλ
Περιμενε να τη δεις απο κοντα και τα ξαναλεμεΗλικια , Υψος , Φωτο........ Για Εμας Που Δεν ειχαμε δει το παλιο Προφιλ..... ? Ολα τα Αλλα τα ειδαμε Στα (Σχετικα) στο νεο προφιλ ! Μια Χαρα φαινονται !!?
Που είναι οι φωτος;
Για να δούμε φωτογραφίες μωράκι, καλορίζικο το νέο προφίλ !
....με γεια σας μαγκες!Ηλικια , Υψος , Φωτο........ Για Εμας Που Δεν ειχαμε δει το παλιο Προφιλ..... ? Ολα τα Αλλα τα ειδαμε Στα (Σχετικα) στο νεο προφιλ ! Μια Χαρα φαινονται !!?
πλακες κανεις κ εσυ;;Ζητάει 70 ή δίνει 70?![]()
Η λύσσα είναι αυτή μαν ?....με γεια σας μαγκες!
![]()
6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΜΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΜΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΩ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 69,ΙΣΠΑΝΙΚΟ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ,ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ...kanesex.com
οχι καμια σχεση εφερα σα παραδειγμα την αλλη τη σαβουρα γτ ειναι στα ιδια κυβικαΗ λύσσα είναι αυτή μαν ?![]()
οχι καμια σχεση εφερα σα παραδειγμα την αλλη τη σαβουρα γτ ειναι στα ιδια κυβικα
αν σε στεναχωρισε αυτο που ειπα εγω λυπαμαι πιο πολυ...
Ισχύει!πλακες κανεις κ εσυ;;
μπες στο νημα κοκκινη λυσα με την πατσολα τη χοντρη τη γρια που ουτε για φτυσιμο δεν ειναι να δεις πως κανουν τα λιγουρια!
δε κρινω τα γουστα του καθενος κ τα δικα μου ειναι περιεργα για καποιον αλλο αλλα δε γινεται κατι μπουγελα σα το σουγκλακο να χρεωνουν τα ιδια οπως κατι πιτσιρικες μοντελακια κ επισης μη γινομαστε κ σαλιαριδες επειδη καποια θειτσα θελει να γραψει αρλεκιν!Ισχύει!
Αλλά η άποψη μου είναι ότι αν πληρώνουμε για σεξ, τουλάχιστον να πηδάμε γκόμενες που είναι πιο πάνω κυβικά από τις δυνατότητες μας!
Αυτό, αλλιώς ο καθένας όπως το βρίσκει.