Mandragora7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.077
- Πόντοι
- 206
Τρελός είσαι;Ερώτηση: Πες ότι πηδάς αυτή την μουνάρα - τσούλα και φτάνεις στην κορύφωση βγαίνεις ή την γκαστρώνεις?
Τρελός είσαι;Ερώτηση: Πες ότι πηδάς αυτή την μουνάρα - τσούλα και φτάνεις στην κορύφωση βγαίνεις ή την γκαστρώνεις?
Θα συμφωνήσω σε αυτό. Τέτοιες θα γκαστρωθούν μόνο αν ο άλλος είναι ματσωμένος. Εκτός και αν θέλουν για τους δικούς τους λόγους να γίνουν μητέρες οπότε θα κάτσουν να γκαστρωθούν και με τον χάλια οικονομικά. Πάντως η συγκεκριμένη νιώθω ότι αν πας να την γκαστρώσεις θα σε αρχίσει στα γαλλικά. Νιώθω ότι θέλει μόνο να πηδιέτε και να χύνουν πάνω της. Δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα γκαστρωθεί. Αυτό πιστεύω για την συγκεκριμένη.Ολες αυτες αν εισαι φραγκατος μολις καταλάβουν οτι εισαι ετοιμος να χυσεις παιζει να σου πουνε και κανα χυσε μου την μουναρα αγορι μου για να τις γκαστρώσεις και να βολευτουνε... τωρα ειναι εισαι κανας μετριος η χαλια οικονομικά και πηδιέται μαζι σου μονο και μονο επειδη εισαι ωραιος παιζει να σου πουνε 5-6 φορες πανω στο γαμησι προσεχε μην χυσεις μεσα.
Δεν θα ήθελες τέτοιο μωρό να το γκαστρώσεις?Τρελός είσαι;
Την είδα στον δρόμο Σύνταγμα και έπαθα πλάκα... από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχω δει στην ζωή μου ( και να σκεφτεί κάποιος ότι δεν την είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση πριν την δω από κοντά ).Τι σωματάρα έχει η αδερφή της η Σοφία. Για πολύ γαμήσι και χύσιμο. Νομίζω την αδερφή της θα ήθελα να την ξεσκίσω περισσότερο.
Απίστευτο σώμα έχει. Πότε την είδες? Νομίζω έχει λίγο πιο ωραίο σώμα από την Κατερίνα.Την είδα στον δρόμο Σύνταγμα και έπαθα πλάκα... από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχω δει στην ζωή μου ( και να σκεφτεί κάποιος ότι δεν την είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση πριν την δω από κοντά ).
Αυτη ειναι γυναικά τυποι, ουτε τετραγωνισμένο κορμι απο την υπερβολική γυμναστικη, ουτε σωμα γεμάτο ακυρα τατουάζ.Τι σωματάρα έχει η αδερφή της η Σοφία. Για πολύ γαμήσι και χύσιμο. Νομίζω την αδερφή της θα ήθελα να την ξεσκίσω περισσότερο.
Θα συμφωνήσω. Είναι ο ορισμός της γυναικάρας. Είναι απίστευτα όμορφη και με τρομερό κορμί.Αυτη ειναι γυναικά τυποι, ουτε τετραγωνισμένο κορμι απο την υπερβολική γυμναστικη, ουτε σωμα γεμάτο ακυρα τατουάζ.
Την είδα τον περασμένο μήνα. Αστέρι η γυναίκα άσε.Απίστευτο σώμα έχει. Πότε την είδες? Νομίζω έχει λίγο πιο ωραίο σώμα από την Κατερίνα.