Tsaxpinis3443
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2026
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 201
Η αδερφή της είναι τοπ μουνάκι
Θέλω να την ξαπλώσω εκεί και να της γλύφω το μουνί.Επειδή έκανε πρόσφατη επέμβαση στο πόδι (γόνατο)
Μουνάρα είναι. Για γλύψιμο όληΤην είχα πετύχει πριν χρόνια καλοκαίρι ήταν όταν βγήκε από το παιχνίδι στην παραλία Κατερίνης πήγαινε με μια φίλη της να πάρουν παγωτό και εντελώς τυχαία ήμουν εκεί πολύ πιο ωραία από κοντά.ωραια μάτια σκέτη καυλα.
Νομίζω δεν έχει κάνει κάτι στα χείλη της. Όσο την θυμάμαι έτσι ήταν πάντα ζουμερά.εε ρε τη βλαμμενη φουσκωσε τα χειλη της
Υπαρχει περίπτωση να προλαβεις να βγεις δηλαδη;Ερώτηση: Πες ότι πηδάς αυτή την μουνάρα - τσούλα και φτάνεις στην κορύφωση βγαίνεις ή την γκαστρώνεις?
Αυτό να μου πεις. Και εγώ δεν θα προλάβαινα, θα είχε γκαστρωθεί και δεν θα το ήξερε.Υπαρχει περίπτωση να προλαβεις να βγεις δηλαδη;
Ολες αυτες αν εισαι φραγκατος μολις καταλάβουν οτι εισαι ετοιμος να χυσεις παιζει να σου πουνε και κανα χυσε μου την μουναρα αγορι μου για να τις γκαστρώσεις και να βολευτουνε... τωρα ειναι εισαι κανας μετριος η χαλια οικονομικά και πηδιέται μαζι σου μονο και μονο επειδη εισαι ωραιος παιζει να σου πουνε 5-6 φορες πανω στο γαμησι προσεχε μην χυσεις μεσα.Ερώτηση: Πες ότι πηδάς αυτή την μουνάρα - τσούλα και φτάνεις στην κορύφωση βγαίνεις ή την γκαστρώνεις?