Νέα

Κατάθλιψη στην ζωή του σύγχρονου άντρα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτέ κατάθλιψη?

  • Ναι

    Ψήφοι: 105 71,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 42 28,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

CHEZBUSINESSMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Μηνύματα
10
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα απο εμενα. δε με λες και πιτσιρικο αλλα βρηκα το νοημα της ζωης σε ενασχοληση περα απο τη δουλεια. Χοροσ και Τρεξιμο. Ξελαμπικαρει το μυαλο. Πιστεψτε με
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Δεν υπάρχει ορμέμφυτο ή ένστικτο κουλτούρας, όπως δεν υπάρχει κι ένστικτο εργατικότητας. Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να ευχαριστιέται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο· σε περίπτωση που δεν το κατορθώνει, το καλύτερο είναι να την κάνει μ' ελαφρά πηδηματάκια ή να εύχεται να τον πάρουν σηκωτό μια ώρα αρχύτερα. Και δεν χρειάζεται ν' αναφέρω την περίφημη απόκριση του Σειληνού στον Μίδα: η εμπειρία του καθένα μπορεί να πιστοποιήσει τα λεγόμενά μου...
Η κουλτούρα, η πνευματική κι αισθητική καλλιέργεια, αποτελούν συνθήκες που διέπονται από μια βαθιά κι αθεράπευτη μέχρι σήμερα αδικία και ανισότητα: τελούμε καλλιεργημένοι πάντοτε εις βάρος κάποιων άλλων κι ενός άλλου, σίγουρα καλύτερου, κόσμου.
Είναι ανέξοδο να παριστάνει κανείς τον γαμάω όντας καλλιεργημένος. Δεν του κοστίζει, σε πρώτη φάση, απολύτως τίποτα.
Αν αγνοεί τις φάσεις που έπονται, εκτός από καλλιεργημένος είναι και κρετίνος - για φτύσιμο.
Αυτά τα λίγα κι επιγραμματικά σε σχέση με όσα έγραψαν ο mindreader κι η trelokotsidou.
 

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Μηνύματα
64
Κριτικές
9
Like
31
Πόντοι
0
Ανοιγώ αυτό θέμα για όλα τα μέλοι που περνάνε / έχουν περάσει κατάθλιψη.

Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο για να ζεις εαν είσαι ο μέσος άνδρας. Δυστυχώς η αξία μας πλέον μετρίεται με followers στο instagram, με γνωριμίες, με φήμη, και με χρήμα. Εαν δεν έχεις κάτι από αύτα, είσαι μέσα στο μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού της χώρας που δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως αξία. Για να γαμήσεις, πρέπει να παρακαλάς, να φας 1000 άκυρα, και ΙΣΩΣ να σου κάτσει κάποια μετά απο παρακάλια. Πας σε ένα κλαμπ, και σου φέρονται όλοι με εχθρικότητα (Αν δεν φας πόρτα βέβαια). Αν πας να μιλήσεις σε κάποια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξει λες και πας να την σκοτώσεις, και για ποιον λόγο άλλωστε να κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, εφόσον έχει εκατό μαλάκες να την παρακαλάνε κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν πλεον, είναι για να βγάλουν stories, και να το παίξουν celebrities.
Μην μιλήσω φυσικά για την περίπτωση του γάμου / παιδιών, όπου πλέον να βρεις γυναίκα να σε αγαπάει αληθινά είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις το τζοκερ, τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, και καταλήγει ο άντρας να πληρώνει για μια οικογένια που στην ουσία δεν θα είναι μέλος της.

Φυσικά, δεν είναι σκατά μόνο το σεξουαλικό κομμάτι στην ζωή του μέσου άνδρα (αν και παίζει ένα τεράστιο ρόλο στην ψυχική μας υγεία). Όλοι εμείς που δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο προσόν (δηλαδή κάποιο καλό πτυχίο) είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύομαι σαν σκλάβοι για 3 και 6, και να μας φέρονται και σκατά, και για ποιον λόγο? Για να μπορούμε να φυτοζωούμε, και να μην ζούμε ευτυχισμένοι.

Δεν ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά πιστεύω ότι τα χρόνια που ζούμε πλεον είναι από τα χειρότερα, και απορώ πως να μην έχεις κατάθλιψη. Μάλλον αυτοί που δεν έχουν, απλά δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση τους.

Εγώ προσωπικά νιώθω μια τεράστια απόρριψη από την κοινωνία.
.  Δεν θέλω να πω πως είσαι απεγνωσμένος και ασχολείσαι με μαλακίες αλλά κατάθλιψη δεν είναι αυτό που λες .είναι μια πολύ σοβαρή νόσος που σε βαριά μορφή μπορεί να σε οδηγήσει σε αγχώδεις διαταραχές η και το αντιθετο.μπορει να φτάσεις σε σημείο να μην μπορείς να σηκωθείς απ' το κρεβάτι,να βαριέσαι να κάνεις μπάνιο κτλ.δηλαδη η ποιότητα της ζωής σου να είναι κακιστη.και εγώ θα ήθελα να είμαι πλούσιος DJ,και οι γκόμενες να τρέχουν από πίσω μου,αλλά επειδή δεν είναι έτσι δεν έπαθα κατάθλιψη,ούτε αν πχ πεθανε κάποιου η προγιαγιά του και είναι 3 μήνες στεναχωρημένος σημαίνει ότι έπαθε το ίδιο .αν νομίζει κάποιος ότι έχει όντως κατάθλιψη η κάποια άλλη ψυχική διαταραχή για πάνω από 6 μήνες ας κάνει τουλάχιστον μία επίσκεψη σε έναν ειδικό,μόνο αυτός θα του πει τι έχει .χαλαρώστε λίγο και προσπαθείτε να βρείτε ένα νόημα στην ζωή σας για να συνεχίζετε,η ζωή δεν είναι μόνο γκόμενες,Facebook,ποτα βόλτες και φρεντο εσπρέσσο.το κλειδί πιστεύω είναι να ακολουθείς ένα πρόγραμμα,ακόμα και αν δεν έχεις δουλειά να ξυπνάς και να κοιμάσαι συγκεκριμένες ώρες,να βρίσκεις πράγματα που σε ευχαριστούν όπως γυμναστική διάβασμα,μουσική κτλ.και ας ξεδινει κάνεις που και που με πουτανες ,αλκοόλ,τζόγο,χόρτο,αλλά και αυτά με συναιση και όχι συνέχεια παν μέτρον άριστον δηλαδή.εγω προσωπικά όταν είμαι πολύ πεσμένος βλέπω στο YouTube διάφορα αποσπάσματα από κωμωδίες ,αμερικανικά stand up comedy κτλ,κ  ξεχνιέμαι κάπως .το κλειδί πιστεύω είναι να απασχολεις  το μυαλό σου συνέχεια γιατί η στεναχώρια η μιζέρια κ όλα αυτά είναι εθισμός,συνηθίζεις στα σκατα και σ αρέσει στο τέλος και λες καλά είναι εδώ.με λίγη προσπάθεια πιστεύω όλα θα έρθουν σιγά σιγά
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.842
Κριτικές
8
Like
1.401
Πόντοι
216
Πολύ ωραία όλα αυτά που ανέφερε ο mindreader και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Ένα που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι οτι σε όλους αυτούς τους πλούσιους που ενώ τα είχαν όλα στη ζωή τους έπεσαν σε κατάθληψη , ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στο peak της καριέρας τους.Και αυτός ο τρόπος δεν μπορεί να περιγραφεί καλύτερα από τη λέξη Απότομα.Έκαναν το μπαμ τους σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι εκπαιδευμένοι να διαχειριστούν αυτή τους την επιτυχία.Πολύ σπάνιο να δεις πλούσιο και επιτυχημένο (γιατί είναι διαφορετικές έννοιες) ο οποίος "έχτισε" με τα χρόνια αυτό που είναι σήμερα και να πέσει σε κατάθλιψη.Παίζει μεγάλο ρόλο και η ιδιοσυγκρασία του καθενός.Αυτή η κατηγορία πλούσιων και επιτυχημένων που πέφτουν σε κατάθληψη για μένα αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.Υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις πλούσιων και επιτυχημένων που δεν έχουν ίχνος κατάθλιψης και μια χαρά διάγουν το βίος τους αλλά δεν τους γνωρίζουμε.Αντίθετα , και επειδή φυσικά πουλάει, στο χώρο των celebirities βγαίνουν στη φόρα αρκετές περιπτώσεις καταθλιπτικών που εν τέλη αυτοκτόνησαν.Προσωπικά εξακολουθώ να τους θεωρώ την εξαίρεση του κανόνα.Όπως εξαίρεση του κανόνα θεωρώ και την περίπτωση αυτοκτονίας του ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς ο οποίος είχε "χτίσει" την επιτυχία του αλλά δυστυχώς η κατάθλιψη είχε τα γνωστά αποτελέσματα.Ειδικά ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν θα έπρεπε να προβεί σε τέτοια πράξη.Όταν ήμουν 15 χρονών δεν θα ξεχάσω ποτέ την ανατριχίλα που ένοιωθα στη σκηνή της ταινίας Ο κύκλος των χαμένων ποιητών , όταν οι μαθητές ανέβαιναν ένας ένας στα θρανία και του φώναζαν : Oh captain my captain.Είναι η μοναδική ταινία που έχω χάσει το λογαριασμό στο πόσες φορές την έχω δει.Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή την πράξη αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι το μυαλό του ανθρώπου παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια που δεν είμαστε σε θέση ακόμα να κατανοήσουμε πλήρως.

Τυπε με αυτα τα εργα που εβλεπες λογικο ειναι να εχεις καταθλιψη και να εισαι αυτοκαταστροφικος.

Αν εβλεπες το commando οι γκομενες θα πηγαιναν για εσενα σε ψυχολογους,ψυχιατρους οχι εσυ χαχα
 

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
327
Like
104
Πόντοι
1
.......ειναι απλά τα πράγματα ....έχουμε μεγαλώσει τύποι ! Μήπως ξεχάσατε ποσό είσαστε ? Μήπως ακόμα σας φέρνει η μάνα τον καφέ στο κρεβάτι ?
Καιρός να δείτε την ζωή κατάματα γιατί στο τέλος θα σας λένε κουραδες !
Στην ηλικία μας οι γονείς είχαν εγγόνια ....και εμείς ακόμα δεν έχουμε παιδιά!

Διαβασα σε ενα σάιτ αυτό ......Να μην είσαι ο πρώτος που δοκιμάζει κάτι νέο Να μην είσαι ο τελευταίος που παρατάει κάτι παλιό.!
Συγνώμη εαν έθιξα τους τύπους ;) ;)
 
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Μηνύματα
940
Like
2.990
Πόντοι
446
Καλησπέρα παιδιά, βλέπω πολλοί έχουν κολλήσει στην λέξη κατάθλιψη, οκ μπορεί να έχω εγώ λάθος σε αυτό, αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω το πως νιώθει ένα μέσος άντρας για την ζωή του, όταν συνειδητοποιεί που βρίσκετε.

Απότι βλέπω, πολλοί δεν έχουν καταλάβει και ζουν στην άγνοια για το ποια είναι η πραγματική τους θέση στην κοινωνία, και λογικό το βρίσκω, αφού ζούμε στην χώρα του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" (και στην πραγματικότητα είναι ο μπάμπης, deliveras από τα Πετράλωνα)

Επίσης ασχολούμαι χρόνια με το gym και την καλυτέρευση της εμφάνισης, αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η εμφάνιση στην πραγματική ζωή, παίζει μικρό ρόλο. Μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα αλλά δεν είναι το παν.

Και όπως είπα, δεν είναι τα πάντα για τα μουνιά. Είναι για την θέση μας στην κοινωνία, την κοινωνία, που όταν γίνει πόλεμος ΕΜΕΙΣ θα πάμε σα μαλάκες να σκοτωθούμε.
 

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Μηνύματα
4.665
Like
1.921
Πόντοι
216
Να γίνουμε στωικοί όλοι

 

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Μηνύματα
401
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Επιφυλάσσομαι πολύ όταν βλέπω να συνδέεται η «κατάθλιψη» με την έλλειψη γυναίκας.
Προφανως ο καθένας μιλάει για τις ανάγκες του αλλά όταν μιλάμε για πραγματική κατάθλιψη, μπορεί να το πάθει κάποιος που έχει στη κυριολεξία τα «πάντα». Και συγχρόνως τίποτα.

Κατά τη γνώμη μου ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να υποφέρει. Τουλάχιστον από μια ευφυΐα και πάνω.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν έχουμε περιόδους που είναι καλές.

Αλλά από τη στιγμή όμως που ενηλικιώνεσαι και φεύγεις από την ουτοπία της παιδικής ηλικίας και συνειδητοποιείς την ωμή πραγματικότητα, μια ζωή θα πολεμάς. Η φύση είναι ασσυληπτα ωμή.

Πρόσφατα 2 χρόνο μωράκι κολλητού μου διαγνώστηκε με καρκίνο και είναι πιθανό να
μην τη βγάλει. Οι γονείς στα πατώματα.

Ζαριά είναι όλα, και σχετικά είναι όλα.

Το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος κατά εμε είναι η αυτοβελτίωση που απαιτεί πολύ δουλειά.
 

HornyGuy4

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Μηνύματα
78
Like
0
Πόντοι
0
O θεματοθέτης βλεπει πολυ ελληνικη τηλεόραση, και τον εχει παρει απο κάτω.

Στην πραγματικότητα ο μοναδικος λογος για να εχει καποιος καποια μορφή κατάθλιψης(η εστω μιας απλης στενοχώριας) ειναι οταν συνηδητοποιεί οτι δεν ειναι εκει που έπρεπε να ειναι.

Αυτά για τα insta stories κτλ, ειναι για κοπελιτσες και γενικά για ατομα που δινουν πολυ σημασια στο κινητο.

 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
[...]
μια ζωή θα πολεμάς. Η φύση είναι ασσυληπτα ωμή.
[...]

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι θα πολεμάς μακριά από την πατρίδα σου, στην ξενιτειά, σαν τους Δαναούς στην Τροία, κι ότι ο πραγματικός πόλεμος συνίσταται στην απώλεια των συντρόφων σου: κατά μία έννοια η Ιλιάδα είναι το ιστορικό ενός ανθρώπου που βγαίνει να πολεμήσει εκεί έξω μόνος του.

Είναι η πορεία στην μοναξιά μ' όλα τα επακόλουθα.
 

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Μηνύματα
401
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι θα πολεμάς μακριά από την πατρίδα σου, στην ξενιτειά, σαν τους Δαναούς στην Τροία, κι ότι ο πραγματικός πόλεμος συνίσταται στην απώλεια των συντρόφων σου: κατά μία έννοια η Ιλιάδα είναι το ιστορικό ενός ανθρώπου που βγαίνει να πολεμήσει εκεί έξω μόνος του.

Είναι η πορεία στην μοναξιά μ' όλα τα επακόλουθα.

Θα έλεγα η συνειδητοποίηση ότι επι της ουσίας είσαι μόνος.
 

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Μηνύματα
378
Like
413
Πόντοι
21
.......ειναι απλά τα πράγματα ....έχουμε μεγαλώσει τύποι ! Μήπως ξεχάσατε ποσό είσαστε ? Μήπως ακόμα σας φέρνει η μάνα τον καφέ στο κρεβάτι ?
Καιρός να δείτε την ζωή κατάματα γιατί στο τέλος θα σας λένε κουραδες !
Στην ηλικία μας οι γονείς είχαν εγγόνια ....και εμείς ακόμα δεν έχουμε παιδιά!

Διαβασα σε ενα σάιτ αυτό ......Να μην είσαι ο πρώτος που δοκιμάζει κάτι νέο Να μην είσαι ο τελευταίος που παρατάει κάτι παλιό.!
Συγνώμη εαν έθιξα τους τύπους ;) ;)
Μία απορία φίλε αφού οι γονείς μας έχουν εγγόνια κι εμείς δεν έχουμε παιδιά, τα εγγόνια πως προέκυψαν;
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
Απότι βλέπω, πολλοί δεν έχουν καταλάβει και ζουν στην άγνοια για το ποια είναι η πραγματική τους θέση στην κοινωνία, και λογικό το βρίσκω, αφού ζούμε στην χώρα του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" (και στην πραγματικότητα είναι ο μπάμπης, deliveras από τα Πετράλωνα)
Δεν υπάρχει ταξική συνείδηση τύπε  :S
 
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Μηνύματα
940
Like
2.990
Πόντοι
446
Δεν υπάρχει ταξική συνείδηση τύπε  :S

Δεν κρίνω ούτε υποτιμώ τον delivera, σουβλατζή, σερβιτόρο κλπ. Αυτό που κοροϊδεύω εγώ είναι ότι είναι ο απόπατος και ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και νομίζουν ότι είναι κάτι
 

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Μηνύματα
358
Like
9
Πόντοι
1
Έχω 5 χρόνια κατάθλιψη (παίρνω αγωγή). Την έπαθα πιτσιρικάς, όταν ήμουν ρομαντικούλης, από γκόμενά που μου φέρθηκε σκάρτα. Μετά άρχισα να πηγαίνω με ο,τι κινείται από γυναίκα ηλικιας 18-55. Κάθε βδομάδα σχεδόν και με άλλη, καθώς έβγαινα καθημερινά και είχα κύκλους. Αυτά για 2 χρόνια περίπου. Έχω τώρα 3 χρόνια που έχω πέσει στο γκομενικο, δεν ενδιαφέρομαι ούτε για φλερτ ούτε για ξεπέτα. Και το χω ρίξει στα μπορντέλα. Τουλάχιστον δουλεύω και τα τρώω εκεί. Συναισθηματική δέσμευση μόνο με όσες μας φέρονται σωστά και μας σέβονται. Έχουν καταστραφεί παλληκάρια και παλληκάρια από τα αισθηματικά....
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
Δεν κρίνω ούτε υποτιμώ τον delivera, σουβλατζή, σερβιτόρο κλπ. Αυτό που κοροϊδεύω εγώ είναι ότι είναι ο απόπατος και ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και νομίζουν ότι είναι κάτι
Μα αυτό ακριβώς εννοώ μαζί με εσένα που αισθάνεσαι το ίδιο. Αν υπήρχε ταξική συνείδηση δεν θα το έπαιζαν κάποιοι σε εσένα ( μεμονομένα) αλλά θα φρόντιζαν να διεκδικήσουν αλλιώς την αξιοπρέπεια που λείπει.
 
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Μηνύματα
940
Like
2.990
Πόντοι
446
Sorry, απλά εγώ δεν κατάλαβα καλά
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Δεν κρίνω ούτε υποτιμώ τον delivera, σουβλατζή, σερβιτόρο κλπ. Αυτό που κοροϊδεύω εγώ είναι ότι είναι ο απόπατος και ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και νομίζουν ότι είναι κάτι

Οι τελευταίοι είναι και θα έπρεπε να είναι.
Αλλά από το 1981 που βγήκε ο ακατανόμαστος, τους αύξησε τόσο τις αποδοχές ... που έγιναν χλίδες ...

ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Όλοι οι παραπάνω, είναι παραγωγικοί.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
οπως ξερετε εχω γραφτει τζιμ και παω βραδυνες ωρες

σημερα πηρα και ενα φυλλαδιο μετα ομαδικα


δυστυχως βραδυ δεν εχει πιπινες πολλες αλλα πηρα τα ομαδικα π ειναι πιο νωρις για να κοψω κινηση


σκεφτομαι να παω για γιογκα στην αρχη που θα εχει φουλ κοριτσα


θα φορανε κολλαν και θα βλεπω μουνοκωλοτρυπιδι


camel toe δικε μου


βεβαια ψιλοντρεπομαι να κανω γιογκα ολοκληρος μαντραχαλας


δυσκολα τα πραμτα

και τι να βαλεις κολαν??  θα μας παρουν με τις πετρες
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Γιατί δεν πας για λατιν χορό ;
Εκεί παίζει πολύ camel toe σε συνδιασμό με τακούνι !!!!!

Και γενικά, οι γκόμενες επειδή είναι τραγική μειοψηφία, την πέφτουν .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom