Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν και δεν ξερω σιγουρα, προγραμμα με τζακουζι σιγουρα υπαρχει. αν οχι στο 6 στο 4 σιγουρα γιατι εχουν. στο 6 δεν εχω παει. απο εκει και περα μια προφανης απαντηση ειναι οτι για δυο εκτονωσεις ειτε θα συνενοηθεις με την κοπελα ειτε θα παρεις δυο συνεχωμενες φορες το ιδιο προγραμμα. το αντεχει η τσεπη σου ομως...ερώτηση συγνώμη που ξέχασα το ερωτιματικό!!!!
καλησπερα!Καλησπέρα και χρόνια πολλά....
Η Βίκυ παιδιά είναι τόσο δύναμη όσο έχω διαβασει? Φοβερή φαίνεταί.Έχω λίγες μέρες στην διάθεση μου(φεύγει η γυναίκα) γι'αυτό ψάχνω να βρώ ότι καλύτερο και έχω καταλήξει στην Βικάρα...

Αν έσωσες αντίγραφό της, στείλε την πάλι.Εχω γραψει μια ασχιμη κριτικη για το Κασανδρας 6(Ναταλι)
και δεν δημοσιευτικε ποτε...
Γιατιιι???
Μηπως εχουμε λογοκρισια εδω μεσα...???? >
Μηπως απαγορευται να λεμε ασχημες κριτικες για καποια συγκεριμενα studio...? >![]()
Σωστος!Όπως και νά'χει, γράψε την εδώ που δημοσιεύεται άμεσα.
Σωστος!
Να μας πει και για ποια Ναταλι προκειται γιατι αν δεν κανω λαθος εργαζονται δυο με αυτο το ονομα!Η Αλβανιδα απο τα Λελας και [glow=red,2,300]η Βουλγαρα η Ελλη απο το Φυλης 80[/glow]
H Eλλη η καβαλημενη ειναι τουτη ?
Καλη Χρονια koko !!!
Εγω εχω γραψει πολύυ ασχημες κριτικες για στουντια που εχουν διαφημιση εδω μεσα και μου εχουν δημοσιευσει τα παντα προς τιμην τους οι διαχειριστες,οπότε καλυτερα να αιτιολογουμε αυτα που λεμε...Εχω γραψει μια ασχιμη κριτικη για το Κασανδρας 6(Ναταλι)
και δεν δημοσιευτικε ποτε...
Γιατιιι???
Μηπως εχουμε λογοκρισια εδω μεσα...???? >
Μηπως απαγορευται να λεμε ασχημες κριτικες για καποια συγκεριμενα studio...? >![]()
αστον να τραγουδαει μωρε..Εγω εχω γραψει πολύυ ασχημες κριτικες για στουντια που εχουν διαφημιση εδω μεσα και μου εχουν δημοσιευσει τα παντα προς τιμην τους οι διαχειριστες,οπότε καλυτερα να αιτιολογουμε αυτα που λεμε...
Καταρχην γραψε την κριτικη σου και εδω περα,να δουμε ολοι αν ''στεκει'' η κριτική σου...
Γιατι υπαρχουν καποιοι κανονες στις κριτικες,όπως να ειναι(σχετικα)ορθα συνταγμενη και να αιτιολογουνται αυτα που γραφονται με ορισμενες λεπτομερειες.
Αντιγραφο δεν εσωσα..Αν έσωσες αντίγραφό της, στείλε την πάλι.
Σου έβγαλε μήνυμα "Η κριτική σας στάλθηκε με επιτυχία, περιμένετε να ελεγχθεί από την ομάδα μας";
Όπως και νά'χει, γράψε την εδώ που δημοσιεύεται άμεσα.
Δεν τις ξερω αυτες φιλε.. δες την παραπανω περιγραφη μου..μπας κ καταλαβεις!Σωστος!
Να μας πει και για ποια Ναταλι προκειται γιατι αν δεν κανω λαθος εργαζονται δυο με αυτο το ονομα!Η Αλβανιδα απο τα Λελας και η Βουλγαρα η Ελλη απο το Φυλης 80
Καλα..εσυ την ειπες την μαλακια σου!!!αστον να τραγουδαει μωρε..
κανα κλωναρι θα ειναι..
οποιοι ξερουν πως λειτουργει το site δεν χρειαζεται να του δωσουν σημασια..

ΚαταλαβαΔεν την προτεινω σε κανενα..Δεν τις ξερω αυτες φιλε.. δες την παραπανω περιγραφη μου..μπας κ καταλαβεις!