Νέα

Κάρτες Γραφικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vale_Lee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πουλαω τις κάρτες γραφικών που έχω λόγω αναβάθμισης.
Είναι μόλις 2 ημερών, χρησιμοποιημένες 1 ώρα. Με απόδειξη.

1. Sapphire Ati Radeon HD5770 PCI Express 2.0 1GB GDDR5 -> 100€

http://[URL unfurl="true"]www.centerzone.it/images/stories/Sapphire_Radeon_HD_5770_new_ed_01.jpg[/img[/URL]]

2. Sapphire Ati Radeon HD5770 PCI Express 2.1 1GB GDDR5 -> 100€

[img]http://[URL unfurl="true"]www.vgadownload.com/wp-content/uploads/2010/02/SAPPHIRE-100283-3L-Radeon-HD-5770.jpg[/img[/URL]]

Αυτες μπορούν να μπούν και σε Crossfire..

Επίσης μια Sparkle 9600 GT GDDR3 PCI Express 2.0 2GB -> 60€

[img]http://i987.photobucket.com/albums/ae354/iamtheonlystevo/HPIM2545.jpg

Κατα κύριο λόγω για Αθήνα, αλλιώς έξοδα αποστολής του παραλήπτη.

Ότι χρειαστείτε επικοινωνία μεσω pm

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!! :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πρώτα θα δώσω μια σοβαρή απάντηση -> :jerking:
και μετά θα γελάσω -> :2funny:
εεε και στο τέλος να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί αυτά που διαβάζω με ζάλισαν -> :headbang:

καλοπούλητα

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Ναι αυτη η κάρτα που δείχνεις είναι αλλο μοντέλο οπως βλέπεις. Η τιμη ειναι η ίδια με αυτες που δινω σαν αρχικη. Αλλα όπως αναφέρω στο αρχικό ποστ ειναι δουλεμένη 1 ώρα, σε 3D studio max για rendering το οποίο δεν με ικανοποιήσε και γι αυτό τις πουλάω. Οι κάρτες είναι στα κουτιά τους με εγγυήσεις επιστροφης κλπ.

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νέες τιμές για να φύγουν, γιατι πιάνουν χώρο!! οι 2 5770 στα 80€ εκαστη και η 9600GT 40€... Αντε να φυγουν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
ολα μαζι τα δινεις ενα 50αρι?για να φυγουν οχι τιποτα αλλο.οι 5770 εχουν HDMI;

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
φιλε εστειλα μηνημα,

μου απαντας αυριο, και αν ειναι τα λεμε απο κοντα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι αυτη η κάρτα που δείχνεις είναι αλλο μοντέλο οπως βλέπεις. Η τιμη ειναι η ίδια με αυτες που δινω σαν αρχικη. Αλλα όπως αναφέρω στο αρχικό ποστ ειναι δουλεμένη 1 ώρα, σε 3D studio max για rendering το οποίο δεν με ικανοποιήσε και γι αυτό τις πουλάω. Οι κάρτες είναι στα κουτιά τους με εγγυήσεις επιστροφης κλπ.
έχω τη μικρή υποψία ότι μας δουλεύεις.
1ον οι κάρτες που προσφέρεις είναι μεταχειρισμένες
2ον είναι παλιάς τεχνολογίας
3ον μπορεί κάποιος να πάρει μία 4870(όχι αυτές της εταιρίας powercolor) που είναι ακόμα πιο παλιά από αυτές που δίνεις αλλά πιο ισχυρή από την 5770. ήμουν και εγώ στο δίλημμα αυτό και πήρα ευτυχώς την 4870
4ον οι κάρτες υποστηρίζουν DX11 αλλά δεν σηκώνουν τα 5-10 παιχνίδια που το υποστηρίζουν ούτε για πλάκα
5ον η 9600 που δίνεις δεν αξίζει ούτε για να τρέχει σε serverάρι γιατί ούτε το ρεύμα της δεν αξίζει να πληρώνεις.

αν και εσένα σε κορόιδεψε κάποιος με αυτές τις κάρτες για να τρέχεις εφαρμογές όπως το αυτές της autodesk
πήγαινε και πάρε κάτι από αυτές τις κατηγορίες για να κάνεις τη δουλειά σου...

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχω τη μικρή υποψία ότι μας δουλεύεις.
1ον οι κάρτες που προσφέρεις είναι μεταχειρισμένες
2ον είναι παλιάς τεχνολογίας
3ον μπορεί κάποιος να πάρει μία 4870(όχι αυτές της εταιρίας powercolor) που είναι ακόμα πιο παλιά από αυτές που δίνεις αλλά πιο ισχυρή από την 5770. ήμουν και εγώ στο δίλημμα αυτό και πήρα ευτυχώς την 4870
4ον οι κάρτες υποστηρίζουν DX11 αλλά δεν σηκώνουν τα 5-10 παιχνίδια που το υποστηρίζουν ούτε για πλάκα
5ον η 9600 που δίνεις δεν αξίζει ούτε για να τρέχει σε serverάρι γιατί ούτε το ρεύμα της δεν αξίζει να πληρώνεις.

αν και εσένα σε κορόιδεψε κάποιος με αυτές τις κάρτες για να τρέχεις εφαρμογές όπως το αυτές της autodesk
πήγαινε και πάρε κάτι από αυτές τις κατηγορίες για να κάνεις τη δουλειά σου...

Δεν καταλαβαινω πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο.

1ον. Οι καρτες ΕΙΝΑΙ μεταχειρησμενες και το γραφω. Για 1 ωρα... Το αναφερω ομως.
2ον. Οι κάρτες δεν ειναι παλιας τεχνολογιας όπως αναφερεις. Ειναι GDDR5 και υποστηρίζουν DX11. Δεν νομίζω αυτο να είναι παλιά τεχνολογία.
3ον. Οι 4870 είναι και πολύ ποιο ακριβές όμως. Όχι 80€ που δίνω τις δικές μου
www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=4870]http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=4870[/url]
Κάποιος αν παρει και τις 2 HD5770 θα έχει καλύτερες επιδοσεις απο την 4870 και στα μισα λευτα.
4ον. Αυτο που λες ειναι σχετικο. Εχουν γινει δοκιμες με το Metro 2033 και οι καρτα τα πηγε μια χαρα. Αν διαβασεις κριτικες στο web θα το δεις.
5ον. Την 9600GT την εχω εδω και καποιο καιρο και εχω να πω οτι η καρτα ειναι παρα πολυ καλη.Οποιονδηποτε να ρωτησεις που την εχει χρησιμοποιησει εχει μεινει ευχαριστημενος.Εγω προσωπικα το GTA Liberty City Stories το επαιζα με αυτη την καρτα και ολα τα γραφικα στο high...

Καρτα γραφικών εχω προμηθευτεί ήδη και πολυ καλυτερη απ αυτες που προτεινεις. Δεν με κοροιδεψε κανενας με τις HD5770. Απλα δεν μου εφτασαν οι επιδοσεις τους σε επαγγελματικο τομεα. Για gaming ειναι καλες. Για 3d max οχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom