Νέα

Κανα γραφείο-στούντιο να παίρνει bitcoin;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Τώρα θα μου πεις ρε μεγάλε, ξέρεις που απευθύνεσαι, με τι γνώσεις;

η απάντηση είναι ναι. Αλλά δε γίνεται εν έτει 2017 να ψωνίζω, να τρώω σε ταβέρνα στην Ελλάδα και να πληρώνω με bitcoin (δεν είναι ευρέως διαδεδομένο) και να μην υπάρχει έστω ΕΝΑ έτσι για πρωτοπορία γραφείο ή τάνα που να δέχεται bitcoin. Αλλωστε αυτό ούτε μπορεί να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί κλπ.

Στην Αγγλία πάντως μπουρδέλα και γραφεία το δέχονται απο 2013.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.942
Πόντοι
17.085
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Σωστός. Και το κείμενο που έβαλες στα ελληνικά (το είχαμε βάλει τότε για να δέιξουμε τί συμβαίνει έξω και τί θα μπορούσε να γίνει κι εδώ) :

www.bourdela.com/eidhseis/agoraios-erwtas/to-proto-praktoreio-sinodon-pou-dexetai-bitcoin/]Το πρώτο πρακτορείο συνοδών που δέχεται Bitcoin[/url]

'Οπως βλέπεις είναι σαν να μιλάμε κινέζικα στους υπόλοιπους δυστυχώς. Δεν ξέρουν πως το νόμισμα αυτό (δε χρειάζεται να έχεις πολλά, ένα ποσό γι ανα κινείσαι) ΔΕΝ γνωρίζει capital controls, bank run, πλαστογραφία, κλοπή κλπ.

Στα σημερινά δεδομένα πιο ασφαλές είναι το bitcoin παρά θυρίδα ή λογαριασμός στην τράπεζα (βλέπε κατασχέσεις, κλοπές, capital control κλπ) Εγώ το χρησιμοποιώ απο πέρσι με τα capital control και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να διαβάσουν μερικά άρθρα, να το ψάξουν και να αγοράσουν λίγα ευρώ (5-10) να πάνε να φάνε σε μια Ελληνική ταβέρνα, να πάνε σε ένα φαρμακείο να αγοράσουν πχ παυσίπονα ή καπότες (ναι υπάρχουν φαρμακεία που δέχονται και ταβένρνες κλπ) και να πειραματιστούν.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
'Οπως βλέπεις είναι σαν να μιλάμε κινέζικα στους υπόλοιπους δυστυχώς. Δεν ξέρουν πως το νόμισμα αυτό (δε χρειάζεται να έχεις πολλά, ένα ποσό γι ανα κινείσαι) ΔΕΝ γνωρίζει capital controls, bank run, πλαστογραφία, κλοπή κλπ.

Στα σημερινά δεδομένα πιο ασφαλές είναι το bitcoin παρά θυρίδα ή λογαριασμός στην τράπεζα (βλέπε κατασχέσεις, κλοπές, capital control κλπ) Εγώ το χρησιμοποιώ απο πέρσι με τα capital control και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να διαβάσουν μερικά άρθρα, να το ψάξουν και να αγοράσουν λίγα ευρώ (5-10) να πάνε να φάνε σε μια Ελληνική ταβέρνα, να πάνε σε ένα φαρμακείο να αγοράσουν πχ παυσίπονα ή καπότες (ναι υπάρχουν φαρμακεία που δέχονται και ταβένρνες κλπ) και να πειραματιστούν.

τι να πειραματιστουν, πως χάνεις λεφτα; το μπτιτκοιν είχε φτασει τα 1000 δολάρια,μετα τα 100 και τώρα ξαναεχει 1000. δεν είναι νομισμα αλλα ΑΠΑΤΗ. Ο λογος δημιουργιας του είναι για αγορά ναρκωτικών και όπλων από το ιντερνετ ανωνυμα

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
κλοπη γινεται, μια πλατφορμα ανταλλαγων καταρευσε και όλοι όσοι τα είχαν εκει τα χασαν, μπανκ ραν παλί γινεται, που θα φτασει η τιμη του αν αμεσων θελουν να πουλήσουν τα μπιτκοιν και κανεις δεν θελει να αγοράσει;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τώρα θα μου πεις ρε μεγάλε, ξέρεις που απευθύνεσαι, με τι γνώσεις;

η απάντηση είναι ναι. Αλλά δε γίνεται εν έτει 2017 να ψωνίζω, να τρώω σε ταβέρνα στην Ελλάδα και να πληρώνω με bitcoin (δεν είναι ευρέως διαδεδομένο) και να μην υπάρχει έστω ΕΝΑ έτσι για πρωτοπορία γραφείο ή τάνα που να δέχεται bitcoin. Αλλωστε αυτό ούτε μπορεί να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί κλπ.

Στην Αγγλία πάντως μπουρδέλα και γραφεία το δέχονται απο 2013.
Δηλαδή εσύ θες να γαμήσεις και σε σταματά ότι δεν υπάρχει γραφείο να δέχεται bitcoin!
ΟΚ!!!

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
τι να πειραματιστουν, πως χάνεις λεφτα; το μπτιτκοιν είχε φτασει τα 1000 δολάρια,μετα τα 100 και τώρα ξαναεχει 1000. δεν είναι νομισμα αλλα ΑΠΑΤΗ. Ο λογος δημιουργιας του είναι για αγορά ναρκωτικών και όπλων από το ιντερνετ ανωνυμα

Εκανε 100 ευρώ πριν πολλά χρόνια όταν συνελήφθη ο ιδρυτής του και χάθηκαν χιλιάδες bitcoin. Φυσικά και είναι νόμισμα άυλο, η Barclays πχ το δέχεται κανονικά. Με τα ευρώ έχουν γίνει οι μεγαλύτερες απάτες, μην το ψάχνεις.

Δηλαδή τόσα εκατομύρια ευρώ που χάθηκαν απο ομόλογα ελληνικού δημοσίου, capital control (διαφυγόντα κέρδη λόγω νέκρας εισαγωγών) κλπ είναι οκ;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άρα από εδώ εμπνεύστηκε ο Varouf...

Σου λέει μπουρδέλο είμαστε που είμαστε,

γιατί όχι και εμείς Bitcoin αντί του €?

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Άρα από εδώ εμπνεύστηκε ο Varouf...

Σου λέει μπουρδέλο είμαστε που είμαστε,

γιατί όχι και εμείς Bitcoin αντί του €?

Το Bitcoin με συνετή χρήση κι όχι μεγάλα ξανοίγματα μπορεί να σώσει επιχειρήσεις και όχι μόνο.

Απλά είναι σαν να δείχνεις καθρεπτάκια σε ινδιάνους όπως ο Κολόμβος. Λες για bitcoin και σε κοιτάνε με ένα βλέμμα στο άπειρο με το επιφώνημα "Α;"

Θα σου πω κάτι απλό....

Αν ένας είχε πχ 1.000 ευρώ σε bitcoin και ήταν επαγγελματίας, θα μπορούσε αυτοστιγμής να τα στείλει στον προμηθευτή του στην Γερμανία πχ για να του στείλει ανταλλακτικά πχ για ένα αμάξι που επισκευάζει. 'Η πρώτες ύλες.
Εκατοντάδες επιχειρήσεις κλείσανε λόγω capital control και θα συνεχίζουν να κλείνουν.

Τα πάντα είναι ζήτημα know how. Αν είσαι κλειστός στο μυαλό και γουστάρεις μόνο χαρτονομίσματα οκ είσαι άξιος της μοίρας σου.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
εγω εβαλα για πλακα 10 ευρω σε bitcoin στο coinbase το καλοκαιρι οταν ειχε γυρω στα 740 ευρω...τωρα εχει 1100+ αν δεν κανω λαθος ...

εντυπωση να πω πως μου εχει κανει το ethereum coin το οποιο εχει ανεβει 4 φορες πανω απο το καλοκαιρι απο τα 7 εχει παει σχεδον στα 28

εμενα προσωπικα ακομα δεν μου λενε κατι αυτα τα cryptocurrencies

απλα εβαλα ενα μικρο ποσο για να το κοιταω πως κινειται γιατι αλλιως το ξεχνας

ξενερα που περυσι οσοι ειχανε λεφτα με bitcoin στην bitcoinfinex χασανε 15-20% λογω κλοπης απο hackers.

Ακομα υπαρχουνε restrictions απο Κινα και γενικα δεν εχουνε αποδειξει ακομα οτι οι εισβολεις απο hackers ειναι παρελθον.

Επισης για να βαλεις ενα σεβαστο ποσο τουλαχιστον με coinbase πρεπει να εγκρινεσαι καθε βδομαδα.
ΔΗλαδη ξεκινας με ενα μικρο ποσο μετα λιγο ακομα...κτλπ...δηλαδη γαμησε τα...

για να βαλεις εστω 100 χιλιαρικα θες κανα χρονο απο οτι καταλαβα

Εγω προσωπικα ακομα βρισκω τις πιστωτικες καρτες πολυ πιο αντιπροσωπευτικες για μενα και μια χαρα κανω την δουλεια μου

capital controls εχεις μονο μεσω των ελληνικων τραπεζων

ακομα και πιστωτικη να μην σου εκδωσουν στο εξωτερικο λογω μη ιστορικου βγαζεις μια χρεωστικη και δεν εχεις κανενα capital control.

Το bitcoin/ethereum κτλπ μπορει να φανουνε στο μελλον οτι οντως αξιζουνε παρολα αυτα ακομα πιστευω για εμενα τουλαχιστον δεν αποτελουνε κατι το οποιο θα εκανα τις συναλλαγες μου

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Βεβαια ο ΦΙΛΟΣ εχει δικιο !!!

βλεποντας κανεις εδω
βλεπει οτι συνολικα το bitcoin δεν ειναι πανω απο 20 usd billion market

Αυτο φυσικα και το κανει unattractive για investments κτλπ

αλλα για day-to-day καθημερινες χρησεις κτλπ οπως studio για γαμησια ή να πληρωσεις σε ενα εστιατοριο χωρις να κουβαλας μετρητο ειναι μια χαρα !

Εγω ειμαι παλαιων αρχων με πιστωτικες καρτες κτλπ αλλα ο φιλος εχει 100% δικιο

μια χαρα κανεις την δουλεια σου με bitcoin απλα ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ αρκετα το γεγονος οτι δεν το δεχονται σε πολλα μερη...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
ακομα και πιστωτικη να μην σου εκδωσουν στο εξωτερικο λογω μη ιστορικου βγαζεις μια χρεωστικη και δεν εχεις κανενα capital control.

Εδώ κάνεις λάθος. Η χρεωστική στο εξωτερικό που θα βγάλεις πρέπει να βάλεις λεφτά απο λογαριασμό που φαίνεται απο ποια χώρα είσαι. Ακόμα και το paypal σε μπλοκάρει. Οταν φαίνεται πως είσαι απο Ελλάδα με οποιοδήποτε τρόπο, μπαίνεις σε περιορισμό συναλλαγών.

Καρατσεκαρισμένο.

Μόνο με bitcoin κάνεις δουλειά.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Εδώ κάνεις λάθος. Η χρεωστική στο εξωτερικό που θα βγάλεις πρέπει να βάλεις λεφτά απο λογαριασμό που φαίνεται απο ποια χώρα είσαι. Ακόμα και το paypal σε μπλοκάρει. Οταν φαίνεται πως είσαι απο Ελλάδα με οποιοδήποτε τρόπο, μπαίνεις σε περιορισμό συναλλαγών.

Καρατσεκαρισμένο.

Μόνο με bitcoin κάνεις δουλειά.

α ναι καταλαβα τι λες.

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες.

εχεις περιορισμο απλα εγω λεω αν ηδη εχεις λεφτα σε καποια χωρα του εξωτερικου τοτε δεν εχεις περιορισμο με την χρεωστικη

περιορισμο εχεις οταν προσπαθησεις να στειλεις λεφτα στον εκει λογαριασμο.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
α ναι καταλαβα τι λες.

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες.

εχεις περιορισμο απλα εγω λεω αν ηδη εχεις λεφτα σε καποια χωρα του εξωτερικου τοτε δεν εχεις περιορισμο με την χρεωστικη

περιορισμο εχεις οταν προσπαθησεις να στειλεις λεφτα στον εκει λογαριασμο.

Σωστά!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μεγάλε αυτό κατάλαβες; Αν ναι έχεις μεγάλο πρόβλημα αντίληψης.
Αλλά δε γίνεται εν έτει 2017 να ψωνίζω, να τρώω σε ταβέρνα στην Ελλάδα και να πληρώνω με bitcoin (δεν είναι ευρέως διαδεδομένο) και να μην υπάρχει έστω ΕΝΑ έτσι για πρωτοπορία γραφείο ή τάνα που να δέχεται bitcoin.   
Αυτό έγραψες.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
'Εγραψα ΕΣΤΩ ΕΝΑ γραφείο ή τάνα! Να το κάνει κάποιος για να είναι πρωτοποριακός και να διευκολυνθούν όσοι χρησιμοποιούν bitcoin.

Δεν περιμένω να βάλουν πορτοφόλι bitcoin για να  :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

mr.M

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
στην ελλάδα δύσκολο φιλε

Emenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
109
Πόντοι
0
Δηλαδη ολα τα αλλα τα εχουμε...πληρωνομαστε στην ωρα μας...παιρνουμε καλα λεφτα, δεν εχουμε καπιταλ κ μπορουμε να μοιρασουμε τα χρηματα μας σε paypal και bitcoin και το μονο π μας λειπει ειναι ενα γραφειο να τα εξαργυρωνει....δεν ξερω ποσα κιλα μ@$#&*α μας δερνει και ποσα μνημονια θελουμε ακομα...οτι υπαρχει γραφειο με paypal?? Εγω ας πουμε δεν ξερω ουτε αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom