Τωρα αυτο ειναι αρκετα μεγαλο θεμα και με πολυ ευρος,χωρις επισης να μπορουμε να προσδιορισουμε επακριβως καποια πραγματα για το τι ακριβως ειναι μεταλ.Για παραδειγμα τους Black Sabbath που μπορει να τους καταταξει κανεις,στο μεταλ 'η στο ροκ;Εγω προσωπικα τους κατατασω στο ροκ,αλλα θα μπορουσε να πει κανεις οτι για την εποχη τους ειχαν αρκετα σκληρο ηχο,αρα για την εποχη τους ειναι μεταλ.Επισης ειναι οι πρωτοποροι του heavy metal,ολα τα επομενα συγκροτηματα,και δε μιλαω για τα μεγαλα ονοματα οπως π.χ. οι Priest,ειχαν σαν βαση αυτους.Και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω οτι μοιαζει ο ηχος του ή το υφος τους αλλα οι βασικες τους επιροες ειναι απο Sabbath.Σε οτι αφορα επισης το μεταλ του 80 οι maiden ειχαν αλλο υφος και οι metallica αλλο,πιο κοντα ασ πουμε στο μπλακ μεταλ.Βεβαια,αν και γουσταρω πολυ τους maiden,οι metallica επιρεασαν περισοτερα συγκροτηματα και σε μεγαλυτερο βαθμο απ οτι οι maiden.Βεβαια ενα αλλο συγκροτημα που εχει γραψει τη δικη του ιστορια με το δικο του τροπο ειναι οι θρυλικοι Judas Priest,τους οποιους και καραγουσταρω.Περα,ομως απο τα πολυ μεγαλα ονοματα υπαρχουν και αλλα πολυ αξιολογα συγκροτηματα στο χωρο του μεταλ τα οποια εχουν προσφερει πααρ πολλα πραγματα οπως οι Accept,Megadeath,οι μεγαλοι Motorhead,Guns 'n' Roses,Alice Cooper,Wasp,Saxon,Queensryche,Savatage,Dream Theater,Manowar και πολλοι αλλοι που ισως τωρα μου διαφευγουν.Οσο για τους τελευταιους δε μου τη σπαει λιγο αυτο το στυλ αλλα εχουν γραψει ασματα...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).