Καλημέρα και καλή εβδομάδα, είσαι καυλαενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, είσαι καυλαενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !![]()
ποτε στο κόψανε?Γαμα τα Σοφαρα..Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει το χτικιο...
Μας κοψανε το γαμησι ρε τα ατομα...
Γαμω την τυχη μας γαμω..

Έχω φοβηθεί λίγο και έχω κόψει τις πολλές τσάρκες αλαναρε.μια χαρα σε βλέπω δραστήριο δραστήριο![]()
Έχω φοβηθεί λίγο και έχω κόψει τις πολλές τσάρκες αλαναρε.
Έλα τσακάλι sescoula....μολογα τι σου φάνηκε παράξενο?
αν φοβασαι της πολλες τσαρκες παρε και κανα call-girl απο γραφειο ,δινεις το κατι παραπάνω αλλα ειναι αλλη φασηΈλα τσακάλι sescoula....μολογα τι σου φάνηκε παράξενο?
Ρε αλάνι μου και τέτοιες έπαιρνα και θα συνεχίσω να παίρνω εννοείται απλώς γενικά έχω μαζευτεί λίγο γιατί προσέχω.αν φοβασαι της πολλες τσαρκες παρε και κανα call-girl απο γραφειο ,δινεις το κατι παραπάνω αλλα ειναι αλλη φαση
αυτες ειναι 100% της 100% ασφαλέςΡε αλάνι μου και τέτοιες έπαιρνα και θα συνεχίσω να παίρνω εννοείται απλώς γενικά έχω μαζευτεί λίγο γιατί προσέχω.
να μην περνας με κοκκινο και σε πατηση κανας αντραςΡε αλάνι μου και τέτοιες έπαιρνα και θα συνεχίσω να παίρνω εννοείται απλώς γενικά έχω μαζευτεί λίγο γιατί προσέχω.

ασε τα 100αρικα κουμπαρουλη ...επτωχευσαμεαυτες ειναι 100% της 100% ασφαλές
δεν εχεις αναγκη εσυασε τα 100αρικα κουμπαρουλη ...επτωχευσαμε
σε ρωτησα κατι.αν εχεις την ευχαριστηση απαντας.θεσσαλονικη ειμαι καυλιαρικα μαναρακια μου <3
Καλησπέρα και σε σένα καυλιάρα!σε ολους τους καβλιαρηδες !![]()
![]()
συγνωμη καλε μου δε το ειδασε ρωτησα κατι.αν εχεις την ευχαριστηση απαντας.
Μασταριαααααα ποοοοενα δωρακι καυλιαρη μου για καλο ξημερωμα σε ολους με πολλες καυλες !![]()