troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
δεν σεβονται τιποτα αδερφε....πες τα αδελφε με τις καργιολες μερες που ειναι :S :S :S
θα παρουν τα αρχιδια μου τωρα....θα δωσω τα δωρα που τους ειχα παρει στην ανακυκλωση
δεν σεβονται τιποτα αδερφε....πες τα αδελφε με τις καργιολες μερες που ειναι :S :S :S
δεν σεβονται τιποτα αδερφε....
θα παρουν τα αρχιδια μου τωρα....θα δωσω τα δωρα που τους ειχα παρει στην ανακυκλωση

Ναι ρε τυπε τι ευπρεπειες και καθωσπρεπισμοι ειναι αυτοι!Ο αλλος ανοιξε νημα να ευχηθει για τις γιορτες μην τυχον και δεν μπορεσει... :S :S :S
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΨΟΦΟ ΤΟ 2Ο2Ο!!!
τυπε μπορει να ευχεται ο τυπος μηπως τελειωσει η καρτα οπως τελειωσε εμενα και δεν ειχα λεφτα να βαλω αλλη :S :S :S
![]()
:S
K μενα δεν μ αρεσουν οι γιορτες αλλα οχι κ ετσι

τυπε τους απαξιωσες τους τυπους :S :S :S
τυπε εμενα μου αρεσουν οι γιορτες γιατι λεω τα καλαντα και τα κονομαω![]()
![]()
![]()

Τυπε τωρα με το διπλασιασμο των ντατατατατατα που κανονισε ο Κουλης δεν θα ξεμεινεις ποτε ξανα... :S :S :S
Βγαινουμε μαζι??![]()

Καλα εκανα τα νιαμου τυπε...μονο ραντεβου θανατου,χεσιδια σε ταφους και γαμωμανες επιτρεπονται στο σαι. :S :S :S
τυπε νομιζω καποιος τυπος ειχε γραψει για χεσιδι μεσα στο κρανιο της μανας ενος αλλο τυπου αλλα δεν ειμαι σιγουρος :S :S :S

ειστε ολοι καλεσμενοι στο γκαλα που διοργανωνει η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη για το 1821....
ειστε ολοι καλεσμενοι στο γκαλα που διοργανωνει η γιαννα αγγελοπουλου δασκαλακη για το 1821....
πλεμπα ησουν εισαι και θα εισαι....αλλα εγω θα σε βαλω μεσα παρολαυταΘα δουλεψεις λαντζα;