Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έτσι είναι.. κάποιοι φαίνονται από μικροί..
Έτσι είναι.. κάποιοι φαίνονται από μικροί..
σε ποιο σαιτ ειναι αυτο τυπε?Έτσι είναι.. κάποιοι φαίνονται από μικροί..
Ο κοσμος εχει σημαντικοτερα προβληματα απο καποιους ψυχολογικα ανεπαρκεις που κλωτσανε ενα σκυλο!
εχουμε καταλαβει ποσο σκληρος εισαι ρε ζαμπιδη..Ο κοσμος εχει σημαντικοτερα προβληματα απο καποιους ψυχολογικα ανεπαρκεις που κλωτσανε ενα σκυλο!
Ολα μεσα στη ζωη ειναι!
Ο κοσμος εχει σημαντικοτερα προβληματα απο καποιους ψυχολογικα ανεπαρκεις που κλωτσανε ενα σκυλο!
Ολα μεσα στη ζωη ειναι!
οτι καταλαβαινει ο καθενας.ωραια, ασε εμας να ασχολουμαστε με επουσιωδη πραγματα και κανουμε ακρη ολοι μας για να περασεις με την μπερτα προκειμενου να σωσεις τον υπολοιπο κοσμο..
ειπαμε..ενας ακαρδος-κακομαθημενος-μαλακας των β.π!!!εχουμε καταλαβει ποσο σκληρος εισαι ρε ζαμπιδη..
κλαϊν my πουτς τωρα..
Ολα μεσα στη ζωη ειναι!
σε ποιο σαιτ ειναι αυτο τυπε?
το ενδεχομενο να εχεις καποιος την πνευματικη ικανοτητα να σταθμιζει γεγονοτα-καταστασεις και να κατανεμει αναλογα την προσοχη του,το'χεις αποκλεισει οπως φαινεται!!!το να προσπαθεις να διωξεις τον πονο γυρω σου ειναι προτιμοτερο, ή να δεχεσαι παθητικα οτιδηποτε συμβαινει επειδη, εεελα μωρε ολα μεσα στο προγραμμα ειναι.. :'(
απλα μια μορφη σοβαρης ανωμαλιας.αυτος που κακοποιει ενα ζωο το ιδιο θα κανει σε οποιοδηποτε αδυναμο πλασμα στην γη
το ενδεχομενο να εχεις καποιος την πνευματικη ικανοτητα να σταθμιζει γεγονοτα-καταστασεις και να κατανεμει αναλογα την προσοχη του,το'χεις αποκλεισει οπως φαινεται!!!
απλη λογικη και αναλογικη!
παλι παρανοησες...ναι οταν φτιαχνω ενα προγραμμα με παραγοντες το χρονο μου και τις δουλειες μου, κατανεμω αναλογα την προσοχη που πρεπει να δειξω στη καθεμια.
οταν μιλαμε για ψυχες και θανατους, τοτε η λογικη μου, μου λεει οτι ο κοσμος ειναι σαπιος και ειναι πλεον ολα αναμενομενα. αλλα τα συναισθηματα μου, με ωθουν να 'αγωνιστω' για οσα πιστευω οτι πρεπει να αλλαξουν.
υ.γ.μια συμβουλη...προσπαθησε να κοντρολαρεις τον ευατο σου...ανθρωπος ερμαιο των συναισθηματων του,ειναι ανθρωπος με ταβανι και με πολλες αδυναμιες...
κλαψτεεεεεεεεεεε..Μεγάλη αλήθεια...
Και συνήθως τα υπερβολικά ευαίσθητα άτομα καταφεύγουν σε πολύ μεφαλύτερες καφρίλες από αυτές που αποδοκιμάζουν, επικαλούμενα την ευαισθησία τους.