Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.705
Πόντοι
456
Το θέμα είναι ότι η τύπισσα μάλλον δεν ήθελε να σκοτώσει το σκύλο και θα επωμιστεί μεγάλο χρέος.
Ίσως μελλαντικά να προβλέπονταν στις ασφάλειες αυτοκινήτου τέτοια περιστατικά

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.406
Πόντοι
3.836
1000004007.png

Διαβάστε σχόλια και κλάψτε. Γιατί για γέλια δεν είναι. Η τύπισσα είναι ΑΡΡΩΣΤΗ μιας που ζει σε τέτοια βρωμα και από κάτω τη στηρίζουν.

Φυσικά όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι ο κακος της υπόθεσης.
Αντε αυτή στ αρχιδια μας…

Οι γειτόνοι;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.352
Πόντοι
456
Αντε αυτή στ αρχιδια μας…

Οι γειτόνοι;

Στο χωριό μου έχουμε την εξής παροιμία.

Ο κακός χρόνος φεύγει, ο κακός γείτονας όχι.

Κοινώς τρώνε το αγγούρι και δε λένε τίποτα. Και η εμπειρία μου μου λέει ότι η τύπισσα είναι κακογαμημενη γεροντοκορη οπότε θα έχει και σκατόστομα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
1000004007.png

Διαβάστε σχόλια και κλάψτε. Γιατί για γέλια δεν είναι. Η τύπισσα είναι ΑΡΡΩΣΤΗ μιας που ζει σε τέτοια βρωμα και από κάτω τη στηρίζουν.

Φυσικά όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι ο κακος της υπόθεσης.
Το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων δεν είναι η φιλοζωία αλλά η βρωμιά.

Οι βρωμιάρηδες θα ζούσαν έτσι και με 1 γάτα ή και χωρίς καθόλου γάτα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.352
Πόντοι
456
Το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων δεν είναι η φιλοζωία αλλά η βρωμιά.

Οι βρωμιάρηδες θα ζούσαν έτσι και με 1 γάτα ή και χωρίς καθόλου γάτα.

Η βρωμιά επηρεάζει και τα ζώα. Έχω φίλο που περιποιείται το σκυλί του καλύτερα και από άνθρωπο. Στο σπίτι του δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις σκύλο. Από την άλλη σε πολυκατοικία που πηγαίνω συχνά δεν τολμάς να περάσεις από τον δεύτερο όροφο με τα πόδια. ΖΕΧΝΕΙ λόγω της βρωμιάς.

Όταν έχεις τέτοιες καταστάσεις τα ίδια τα ζώα θα είναι άρρωστα. Τα σκατά τα αποβάλλει ο οργανισμός κάθε ζώου για συγκεκριμένο λόγο. Αν ήταν χρήσιμα θα τα είχαμε μέσα μας. Όταν λοιπόν κυκλοφορούν έτσι είναι θέμα ευζωίας και όχι φιλοζωίας. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι ΚΑΙ για τα ζώα. Αλλά ποιος μιλάει; Πλέον τρως ΕΣΥ το πρόστιμο που θα κάνεις παράπονα.

Εδώ υπάρχει νόμος που σου λέει ότι μπορείς να ταίζεις τα αδέσποτα όπου γουστάρεις "αρκεί να μην βρωμίζεις". Και πάνε οι γαμημένες και σκορπίζουν ΠΑΝΤΟΥ κροκέτες και κονσέρβες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
Η βρωμιά επηρεάζει και τα ζώα. Έχω φίλο που περιποιείται το σκυλί του καλύτερα και από άνθρωπο. Στο σπίτι του δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις σκύλο. Από την άλλη σε πολυκατοικία που πηγαίνω συχνά δεν τολμάς να περάσεις από τον δεύτερο όροφο με τα πόδια. ΖΕΧΝΕΙ λόγω της βρωμιάς.

Όταν έχεις τέτοιες καταστάσεις τα ίδια τα ζώα θα είναι άρρωστα. Τα σκατά τα αποβάλλει ο οργανισμός κάθε ζώου για συγκεκριμένο λόγο. Αν ήταν χρήσιμα θα τα είχαμε μέσα μας. Όταν λοιπόν κυκλοφορούν έτσι είναι θέμα ευζωίας και όχι φιλοζωίας. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι ΚΑΙ για τα ζώα. Αλλά ποιος μιλάει; Πλέον τρως ΕΣΥ το πρόστιμο που θα κάνεις παράπονα.

Εδώ υπάρχει νόμος που σου λέει ότι μπορείς να ταίζεις τα αδέσποτα όπου γουστάρεις "αρκεί να μην βρωμίζεις". Και πάνε οι γαμημένες και σκορπίζουν ΠΑΝΤΟΥ κροκέτες και κονσέρβες.
Το θέμα δεν είναι η ύπαρξη των ζώων αλλά η διαχείριση τους.

Αν τα παράπονα σου είναι "δε τα θέλουμε τα κωλόγατα στην πολυκατοικία" τότε δεν έχεις δίκιο. Αν ζητάς από τον ιδιοκτήτη να τα προσέχει και να τα έχει καθαρά τότε έχεις δίκιο.

Επίσης...φυσικά και πρέπει να μπορείς να ταίζεις τα αδέσποτα όπου γουστάρεις...αν δεν σου αφήνουν κατάλοιπα και σκουπίδια τι σε νοιάζει???

έχω τσακωθεί άσχημα με έναν παλιόπουστα γιατί στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου καμιά φορά τάιζα ή έβαζα νερό σε κάτι γάτες

αυτός ο μαλάκας έκανε παράπονα ότι έχουμε και μικρά παιδιά και τα αδέσποτα έχουν αρρώστιες κτλπ

ρε παλιομαλάκα...ήρθα να τους βάλω νερό μέσα στο σπίτι σου ή στον δρόμο έξω από το σπίτι σου???

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.352
Πόντοι
456
Διαφωνώ με την ευζωία που ΔΕΝ υπάρχει. Σου έγραψα το γιατί. Δε γίνεται στη μία περίπτωση ο σκύλος να είναι αόρατος και στην άλλη να ζέχνει ο όροφος.

Ή δε γίνεται να υπάρχει δρόμος με διάζωμα και να μη μπορείς να το διασχίσεις λόγω χεσίματος.

Ή το να σκορπάς τροφή όπου γουστάρεις. Πχ έχω γνωστό ο οποίος έχει έξω από το μαγαζί του 2 σωλήνες με τροφή. Αυτούς με τη γυριστή άκρη που πέφτει η τροφή με τη βαρύτητα. Η γωνία είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ καθώς τα αδέσποτα τρώνε μέσα στη σωλήνα και αν χυθεί κάτι έξω το σκουπίζει. Από την άλλη μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ περνάει με τη σακούλα και σκορπίζει τροφή ΌΠΟΥ ΒΡΕΙ. Λες και ρίχνει θειάφι στα λουλούδια. Φυσικά είναι τσακωμένη με ΌΛΟ τον κόσμο και εννοείτε σου έστειλε κατευθείαν την αστυνομία. Τόσο πολύ που την έχουν διώξει από τη φιλοζωική.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.167
Πόντοι
6.256
Διαφωνώ με την ευζωία που ΔΕΝ υπάρχει. Σου έγραψα το γιατί. Δε γίνεται στη μία περίπτωση ο σκύλος να είναι αόρατος και στην άλλη να ζέχνει ο όροφος.

Ή δε γίνεται να υπάρχει δρόμος με διάζωμα και να μη μπορείς να το διασχίσεις λόγω χεσίματος.

Ή το να σκορπάς τροφή όπου γουστάρεις. Πχ έχω γνωστό ο οποίος έχει έξω από το μαγαζί του 2 σωλήνες με τροφή. Αυτούς με τη γυριστή άκρη που πέφτει η τροφή με τη βαρύτητα. Η γωνία είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ καθώς τα αδέσποτα τρώνε μέσα στη σωλήνα και αν χυθεί κάτι έξω το σκουπίζει. Από την άλλη μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ περνάει με τη σακούλα και σκορπίζει τροφή ΌΠΟΥ ΒΡΕΙ. Λες και ρίχνει θειάφι στα λουλούδια. Φυσικά είναι τσακωμένη με ΌΛΟ τον κόσμο και εννοείτε σου έστειλε κατευθείαν την αστυνομία. Τόσο πολύ που την έχουν διώξει από τη φιλοζωική.
Είπαμε

μπορείς να ταίζεις τα ζώα αρκεί να μην αφήνεις σκουπίδια

προσωπικά...ενδιαφέρομαι περισσότερο για τα δίποδα ζώα που αντί για τροφή που θα την φάνε τα αδέσποτα

αμολάει το κωλοτσίγαρο, τον καφέ ή τα σκουπίδια του όπου βρει

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom