Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
το μοναδικό θέμα που θα πρέπει να μας απασχολεί με τα ζώα...είναι η ορθή εφαρμογή των κανόνων που πρεπει να τηρούν όσοι έχουν: τα κότσια, την οικονομική άνεση, το πολύ χρόνο και την ευθύνη να έχουν στην κατοχή τους ζώα ! Τεράστια ευθύνη μεγάλα τα πρόστιμα.Εκεί πέφτουν τα φώτα της προσοχής ,εκει πέφτει το βάρος των ελέγχων.
Τα περιστατικά βίας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για λίγες δεκαετίες ακόμη..όχι πολλές...μέχρι ο πολίτης να εμπεδώσει αυτά που πρέπει!
Ας μην ξεχνιόμαστε όμως απ το κυρίαρχο: θες ζωάκι? σε παράδεχομαι ! Τεράστια ευθύνη φίλε μου ! Τιτανοτεράστια !!!!
Τα περιστατικά βίας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για λίγες δεκαετίες ακόμη..όχι πολλές...μέχρι ο πολίτης να εμπεδώσει αυτά που πρέπει!
Ας μην ξεχνιόμαστε όμως απ το κυρίαρχο: θες ζωάκι? σε παράδεχομαι ! Τεράστια ευθύνη φίλε μου ! Τιτανοτεράστια !!!!

) που προσπαθούσε να κλοτσήσει γάτα. Ευτυχώς η γάτα απέφυγε τον ανάπηρο με ελάχιστη προσπάθεια και ευτυχώς ήμουν μακριά του. Μετά το σκέφτηκα πιο ήρεμα ότι θα έβρισκα τον μπελά μου από το πουθενά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάζουμε το τηλέφωνο και να τα καταγράφουμε τα αρχίδια και να τους λέμε ότι θα τους γαμήσουμε στα social media και στις φιλοζωικές. Θα τους πάει το σκατό στην κάλτσα για καιρό.