Και εμείς![]()
ειμαι ετοιμη...![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και εμείς![]()
ειμαι ετοιμη...![]()
μια χαρά ένα τηλεφωνάκι και είμαι κοντά σας αγάπες μουΚαι εμείς
Μπερδεύτηκα για το ποιος περιμένει την παροχή υπηρεσιών …![]()
ειμαι ετοιμη...![]()
εγώ φυσικάΜπερδεύτηκα για το ποιος περιμένει την παροχή υπηρεσιών …
εγώ φυσικά![]()
Όποτε ποιο είναι το χρηματικό αντίτιμο που προσφέρεις ;εγώ φυσικά
Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει … για το ποιος περιμένει την παροχή υπηρεσιών ..,Μπερδεύτηκα για το ποιος περιμένει την παροχή υπηρεσιών …
προσφέρω υπηρεσίεςΌποτε ποιο είναι το χρηματικό αντίτιμο που προσφέρεις ;
Πάλι με μπέρδεψες… Τη μια λες ότι περιμένεις υπηρεσίες και μετά ότι προσφέρεις υπηρεσίες ..,προσφέρω υπηρεσίες
προσφέρω υπηρεσίες δεν περιμένω υπηρεσίες από κανέναν εννοούσα οτι περιμένω κάποιον να ερθει να του προσφέρω την υπηρεσία μου εγινα κατανοητή τώρα???Πάλι με μπέρδεψες… Τη μια λες ότι περιμένεις υπηρεσίες και μετά ότι προσφέρεις υπηρεσίες ..,
Έλεος…Τι άλλο θα ακούσουμε !!
Ναι, αλλά και αυτός ο κάποιος περιμένει να έρθει να του προσφέρει υπηρεσίες .,,προσφέρω υπηρεσίες δεν περιμένω υπηρεσίες από κανέναν εννοούσα οτι περιμένω κάποιον να ερθει να του προσφέρω την υπηρεσία μου εγινα κατανοητή τώρα???
Καλώς την όμορφη !καλησπέρα αγορια..![]()
απο που ξέρεις οτι είναι ψεύτικες? με ποιο συμπερασμα το έβγαλες αυτό? κάνεις λάθος εκεί εγώ είμαι σε ολεςΑπο μενα ειναι οχι —ψευτηκες φοτο μην με ρωτατε αλλες λεπτομερειες δεν θελω !!να ασχοληθω αλλο -αλλα μακρυα αλανια
Συμφωνώ με τις ερωτήσεις που εκανεςαπο που ξέρεις οτι είναι ψεύτικες? με ποιο συμπερασμα το έβγαλες αυτό? κάνεις λάθος εκεί εγώ είμαι σε ολες
Κοίτα θα μπορούσες να μας περιγράψεις με λίγα λόγια γιατί είναι όχι -ψεύτικες φωτό κτλ και το παράδοξο είναι που έγραψες μην με ρωτάτε άλλες λεπτομέρειες αλλά μακρυά αλάνια...Απο μενα ειναι οχι —ψευτηκες φοτο μην με ρωτατε αλλες λεπτομερειες δεν θελω !!να ασχοληθω αλλο -αλλα μακρυα αλανια
Δωσε φως . Βγαλε νεες φωτο .απο που ξέρεις οτι είναι ψεύτικες? με ποιο συμπερασμα το έβγαλες αυτό? κάνεις λάθος εκεί εγώ είμαι σε ολες
Γιατι δεν πας να δεις τι ειναι?Κοίτα θα μπορούσες να μας περιγράψεις με λίγα λόγια γιατί είναι όχι -ψεύτικες φωτό κτλ και το παράδοξο είναι που έγραψες μην με ρωτάτε άλλες λεπτομέρειες αλλά μακρυά αλάνια...
Λέω τώρα εγώ απλά λέω αφού λες ότι δεν είναι αυτή δεν θα έπρεπε να να ενημερώσεις και τους άλλους συναθλητές ότι " κανονίστηκε ραντεβού αλλά καμία σχέση με τις φωτος..... κτλ κτλ"
Για εμένα είσαι άκυρος να ξέρεις....
Σε κερασε χυλοπιτα υποτακτικου;Γιατι δεν πας να δεις τι ειναι?