Kalhspera,
Συναδελφοι πριν λιγο έλαβα το παρακατω μυνημα:
Eimai h Jennifer apo to kinkyclub.gr kai stelnw ta xronia polla gia tis giortes. Soy ypenthimizw pws an theleis na me synantiseis mboreis na me kaleseis sto ********71 apo tis 2 to meshmeri ews tis 5 to prwi.
Συνάδελφοι χρόνια πολλά
Για το μήνημα που έλαβες το έλαβα και εγώ είναι δημόσιες σχχέσεις του γραφείου.
Εγω θα βάλω και μια άλλη κοπέλα στην σύγκριση Μεταξύ Jennifer, Sarαh την Τιτι.
Προσοπική αποψη που την έχω ξανα πεί την βρίσκω καταπληκτική.
την ψωνισε πολλη απλα μαλλον......τα καλα γαμισια τα κανει στους στανταρ πελατες και τους υπολοιπους τους εχει για χαρτζιλικι....ετσι ειναι ο νομος .....αν την περνεις καθε βδομαδα τοτε θα δεις θεαματικη αλλαγη νομιζω....ειναι κανονας.εγω αυτο κανω βρισκω μια ωραια cg(οχι κατ αναγκη θεομουνο)και εφοσον την παρω 2,3 φορες και με μαθει μετα με περιποιειται καταλληλα.....
Eimai h Jennifer apo to kinkyclub.gr kai stelnw ta xronia polla gia tis giortes. Soy ypenthimizw pws an theleis na me synantiseis mboreis na me kaleseis sto 694****271 apo tis 2 to meshmeri ews tis 5 to prwi.
που μπορω να βρω το kinkyclub? Ειναι το kinkyclub.gr? Τι σχεση εχει αυτο με γραφεια cg? Σας ειναι ευκολο να βαλετε εδω καμια φωτογραφια της Jennifer? Εχω ακουσει τοσα για αυτην αλλα δε μπορω να τη βρω πουθενα!
Κύριοι, αν τυπώσετε όσα έχουν γραφτεί εδώ για την Τζένιφερ, θα πάρετε σε όγκο κάτι μεγαλύτερο από το λεξικό του Μπαμπινιώτη ή δύο φορές τη Βίβλο.
Είναι μία πολύ καλή φιλότιμη πολωνέζα. Mε εγγραφή στο kinkyclub θα τη δείτε και θα έρθετε σε επαφή.