Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παντως με 60 δεν πηρα ουτε εγω, εχοντας δυνατο κονε απο τον ζαντρεν,επειδη βαραω εγω τις καμπανες,οταν εχει ρεπο ο κουασιμοδος στην εναορια του Αγιου Ονουφριου..![]()
οι νηστειες, αδελφε μου....οι νηστειες και η καθημερινες προσευχες!γεροντα παρααδυνατισε :S
εγω μια χαρα την κοβω παντως, εχει περιθωρια...γεροντα παρααδυνατισε :S
εγω μια χαρα την κοβω παντως, εχει περιθωρια...
παιρνει 60 την μια ωρα και 100 το δίωρο φουλ. Και προσφατα ξεκινησε αυτο το θεμα αναφεροντας οτι παιρνει 70 την ωρα.
και λοιπον. Που θες να καταληξεις αν θες να καταληξεις καπου, γιατι αμπελομαρουλα χορτασαμεΑλανια παλια επαιρνε και 50
Οπως και η στελλα εγαμηθει τσαμπα,
οπως και η μαρια η μολδαβη στα 50
οπως και η ολγα στο διωρο με 40
,οπως και πολλα αλλα amateur γαμιοντουσαν με 50 2-3 ωρες
και ξαφνικα αλλαξαν ονομα και γαμιοντουσαν με 100 ευρω την ωρα (κατα τα αλλα AMATEUR)
KAI ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΩ των γνωστων πρακτικων ανεβασαν τιμες!!!!!![]()
Σημερα την συναντησα για 2η φορα και περασαμε σουπερ....
Με το προγραμμα που κανει η Ιζα τα 70 τα καρααξιζει![]()
Καλά ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα.διωρο παίζει και πόσο?για ένα δεκάρικο ολόκληρο θέμα.με 60 και κωλο μάλλον ζητάμε πολλά. Εγώ θα επιδιώξω 2 ώρη συνάντηση πάντως.
λες μαλακιες και συγνωμη για το κοκκινισμα της πουτσας μου φιλε...Αλανια παλια επαιρνε και 50
και ξαφνικα αλλαξαν ονομα και γαμιοντουσαν με 100 ευρω την ωρα (κατα τα αλλα AMATEUR)
Αλανια παλια επαιρνε και 50