Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εγω εκει περναω τσεκ απ.....και γνωστο να μην εχεις, πας....Κρατικο νοσοκομειο....Εχω παει και ξερω....Οι βουνισιοι δεν ξερουν...
Αμφισβητησε κανενας μαλακας την γνησιοτητα του χαρτιου ?και εγω εκει περναω τσεκ απ.....
γιατι εσυ το εβγαλες το χαρτι? ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι αλλοιΑμφισβητησε κανενας μαλακας την γνησιοτητα του χαρτιου ?
καλά έλεγα εγώ ότι ΚΑΠΟΥ την ξέρω την κοπέλα από το 20αρη πήγε στο 80αρη μάλιστα μάλιστα
καλά έλεγα εγώ ότι ΚΑΠΟΥ την ξέρω την κοπέλα από το 20αρη πήγε στο 80αρη μάλιστα μάλιστα
Ναι για πες μας... με 20 την είχες μία ώρα ή 5 λεπτά μέχρι να φτύσεις?![]()
![]()
![]()
Δεν είμαι γιατρος. Ααααααλος κανει τον γιατρο. χαχαχα Αλλα εχω δει το χαρτι .αλλος γιατρος![]()
![]()
![]()
ti χαρτι θα παιξουμε πρεφαΔεν είμαι γιατρος. Ααααααλος κανει τον γιατρο. χαχαχα Αλλα εχω δει το χαρτι .

εσυ ξερεις απο χαρτια περνανε πολλα καθε μερα απο τσ χερια σουΔεν είμαι γιατρος. Ααααααλος κανει τον γιατρο. χαχαχα Αλλα εχω δει το χαρτι .

80? 70 νομιζα....τεσπα....καλά έλεγα εγώ ότι ΚΑΠΟΥ την ξέρω την κοπέλα από το 20αρη πήγε στο 80αρη μάλιστα μάλιστα
μα και εγω για αγαπη μιλαω.....ρ παιδια χαλαρωστε εδω ειμαστε για αγαπη κ ερωτα![]()
παρε ρεπο και ελα στο παρτυ ρε φιλε...αμαν πια!![]()
ειναι υπεροχα οταν αμαρτανεις
Εισαι Ο ?????εσυ ξερεις απο χαρτια περνανε πολλα καθε μερα απο τσ χερια σου![]()