joziptito1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2025
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
στειλτε μου πμΜπορείς αδελφέ να στείλεις σε πμ το ινσταγκραμ καί τό νέο τηλέφωνο της ευχαριστώ εκ των προτέρων
στειλτε μου πμΜπορείς αδελφέ να στείλεις σε πμ το ινσταγκραμ καί τό νέο τηλέφωνο της ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά λήξης συναγερμού.... ας επανέλθουμε στην αναζήτηση πάλιΤελικά λάθος παιδιά συναγωνιστης μου είπε ότι αυτή που μίλησα πρόκειται για άλλη κοπέλα σόρρυ για την αναστάτωση
Αντε ρε φιλε!Τελικά λάθος παιδιά συναγωνιστης μου είπε ότι αυτή που μίλησα πρόκειται για άλλη κοπέλα σόρρυ για την αναστάτωση
μπεχλιβανη,στειλε μου το τηλεφωνο της ρε μαγγα,γιατι εχω ενα απο παλια.υ.γ δεν το λεω γιασενα,αλλα μην κλαψουριζετε για τις τιμες.ειναι αλλες και εδω μεσα μαλιστα που ζητανε 120 και 150αρια και ειναι για κλαματα.αλωστε τουτη δω η γυναικα τα τιμα τα λεφτα που παιρνει.ο καθεις το ζυγιζει το πραμα και αμα αντεχει παιρνει.Αντε ρε φιλε!
Ειπα κι εγώ, τετοια συμπεριφορά η Ιζα;;;
Αυτό που τελειώνει σε 153 είναι το τηλέφωνοΡε μάγκες την έχει συναντήσει κανείς διότι δεν απαντάει στο βιπερ... αν έχει αλλάξει τηλ και έχει κα΄ποιος ας μου το στείλει.. ευχαριστώ
και εγώ αυτό έχω, απλά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ δύσκολή η επικοινωνία μαζί τηςΑυτό που τελειώνει σε 153 είναι το τηλέφωνο
Απλά έχει να μπει Viber από 14.03
Καλησπερα.Γυρισε και ψιλοδουλευει.Στειλτης viber μηπως κουμπωσει??και εγώ αυτό έχω, απλά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ δύσκολή η επικοινωνία μαζί της
Έχεις τηλέφωνο της? Δεν βρίσκω την αγγελία της δουλεύει ακόμα?Αντε να σας πω και γω 2 λογακια
Νταρντανο μωρο με ωραια πιασηματα, οπως πρεπει να ναι οι γυναικες αλλωστε. Για ψαροκοκαλα και skinny καταστασεις, να πατε αλλου.
Προσχαρη, χαμογελαστη και χωρατατζου, δε λεει σε τιποτα οχι. Θελει να περασει ο πελατης καλα και παντα προσπαθει για το καλυτερο. Πειτε της τι θελετε και τι σας αρεσει. Θα το κανει!
Στηθαρα 4αρα (θα την ηθελα λιγο πιο τουμπανε) και πισω κινηση για ατελειωτα χουφτωματα!
Τιπ για τους νεους, αφηστε τη να σας κανει μπανακι και να ξεκινησει ο αγων απ τη ντουσιερα!
Καλες βολτες και καλο βολι σε ολους.
Θα σου απαντήσει περίμενε λίγοΈχεις τηλέφωνο της? Δεν βρίσκω την αγγελία της δουλεύει ακόμα?
εχει να μπει απο το 24.......Θα σου απαντήσει περίμενε λίγο
Το ποστ είναι λίγο παλιό βέβαια αλλά οκ..
Γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο για την Ίζζα? Συνεχίζει να είναι 100€ για 90 λεπτά?Αντε να σας πω και γω 2 λογακια
Νταρντανο μωρο με ωραια πιασηματα, οπως πρεπει να ναι οι γυναικες αλλωστε. Για ψαροκοκαλα και skinny καταστασεις, να πατε αλλου.
Προσχαρη, χαμογελαστη και χωρατατζου, δε λεει σε τιποτα οχι. Θελει να περασει ο πελατης καλα και παντα προσπαθει για το καλυτερο. Πειτε της τι θελετε και τι σας αρεσει. Θα το κανει!
Στηθαρα 4αρα (θα την ηθελα λιγο πιο τουμπανε) και πισω κινηση για ατελειωτα χουφτωματα!
Τιπ για τους νεους, αφηστε τη να σας κανει μπανακι και να ξεκινησει ο αγων απ τη ντουσιερα!
Καλες βολτες και καλο βολι σε ολους.
Μακάρι γτ είναι τρομερήΣυνεχίζει να είναι 100€ για 90 λεπτά?
Κανονικα ναι.Εχει ξεκινησει δειλα δειλα.Μακάρι γτ είναι τρομερή