Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.688
- Πόντοι
- 6.256
θα σφίξεις?Εγώ γιατί δεν την γνωρίζω την κυρία??![]()

θα σφίξεις?Εγώ γιατί δεν την γνωρίζω την κυρία??![]()

Πρέπει να βάλω πλάνοθα σφίξεις?![]()

Είναι αυτές τις μέρες διαθέσιμη;Ιζαμπέλα! Ένα απο τα πιο τίμια κορίτσια στην πιάτσα. Τιμάει το 100αρικο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι όποιες ατελειες έχει στο σώμα, εξαφανίζονται από τις υπηρεσιες της και ο χαρακτήρας της διαμάντι
πότε λες?Πρέπει να βάλω πλάνο![]()

Δεν έχω ούτεπότε λες?
τι λέει το πρόγραμμα?

Για τόν φίλο μου ότι θέλει, δεν είμαι σάν τόν άλλον τόν μπουστη όλο λόγια είναι ό μουνηςΔεν έχω ούτε![]()

Τρώει παντόφλα τώρα που γράφειΓια τόν φίλο μου ότι θέλει, δεν είμαι σάν τόν άλλον τόν μπουστη όλο λόγια είναι ό μουνης![]()

Αυτό είναιΤο τηλέφωνό είναι αυτό που τελειώνει σε 153 ;; Αν έχει αλλάξει τηλέφωνο ας το στείλει κάποιος Αδελφός !!! Τώρα είναι Αθήνα κάνει ραντεβού κανονικά ;;
Άρα είναι στα 100 η ώρα;Ιζαμπέλα! Ένα απο τα πιο τίμια κορίτσια στην πιάτσα. Τιμάει το 100αρικο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι όποιες ατελειες έχει στο σώμα, εξαφανίζονται από τις υπηρεσιες της και ο χαρακτήρας της διαμάντι
Με ένα μήνυμα στο Viber τα μαθαίνεις όλαΆρα είναι στα 100 η ώρα;
Τώρα τι κάνουμε ;; Παλιά όλα καλά !!! Μας έχει προβληματίσει το κορίτσι !!!!Μύστες εγώ είχα πάρει την Ίζα μαζί με την Κατερίνα20 το καλοκαίρι του 2019, ακόμα το θυμάμαι εκείνο το ραντεβού, υπογλώσσια ήθελα μετά!!!!
Ναι και σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά επιθυμούσα να συνευρεθω μαζί της για να την βγάλουμε τις γιορτές !!!Πάντως εγώ που έστειλα για συνάντηση μου απάντησε για μετα τις γιορτές!!
Επιλογές πολλές...Ναι και σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά επιθυμούσα να συνευρεθω μαζί της για να την βγάλουμε τις γιορτές !!!
Το ξέρω φίλε , έχω κλείσει ήδη σήμερα με Άννα Πιπινακι. Αλλά η ΙΖΖΑ βγάζει άλλη Καβλα+ πρωκτικό+ μασάζ. Η γυναίκα είναι γεννημένη Πουτανακι. Όποιος θέλει μετά τις γιορτές και μόνο Κυριακή που μπορώ θα ήθελα να την πάρουμε παρτουζα και δύο και τρεις Συναγωνιστές !!!!Επιλογές πολλές...
Τώρα τι κάνουμε ;; Παλιά όλα καλά !!! Μας έχει προβληματίσει το κορίτσιΝομιζω οτι δεν παει με 2 η 3 αντρες.Συνηθως παει με καποια φιλη της με 1 πελατη και καποιες με 2 πελατες απο οτι ξερω.Γενικα υπομονη τωρα τα κοριτσια παιρνουν αδεια απο την σημαια μεχρι τα φωτα.Το ξέρω φίλε , έχω κλείσει ήδη σήμερα με Άννα Πιπινακι. Αλλά η ΙΖΖΑ βγάζει άλλη Καβλα+ πρωκτικό+ μασάζ. Η γυναίκα είναι γεννημένη Πουτανακι. Όποιος θέλει μετά τις γιορτές και μόνο Κυριακή που μπορώ θα ήθελα να την πάρουμε παρτουζα και δύο και τρεις Συναγωνιστές !!!!