Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δες πμ στο έχω στείλει.Καλησπερα σε ολους ! Ψαχνω το τηλ της Ιζαμπελλας στα link που ανεβαζετε αλλα δεν βγαζει κατι . Μπορει καποιος να βοηθησει ?
H iza κάνει διπλό με μια Έλλη , ξανθιά τούμπανο. Την έχει πάρει κανένας ξεχωριστά ?γιατί δεν μπόρεσα να πάρω τηλ.
όχι, αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά, γράφει τον αριθμό του τηλεφώνου και viber τηςΔεν παίζει το λινκ![]()
όχι, αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά, γράφει τον αριθμό του τηλεφώνου και viber της
όχι, αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά, γράφει τον αριθμό του τηλεφώνου και viber της
και εγω ψαχνω να βρω καπου φωτο της, για να την εχω στα υποψην,αλλα ολα τα παλιοτερα λινκ ειναι ανενεργα.Καλησπερα παιδια ! Υπαρχει καπου φωτο της ?
Αν σου αρέσουν οι ψηλές, νταρντάνες με καλές VFM υπηρεσίες προχώρα άφοβα.και εγω ψαχνω να βρω καπου φωτο της, για να την εχω στα υποψην,αλλα ολα τα παλιοτερα λινκ ειναι ανενεργα.
Αν σου αρέσουν οι ψηλές, νταρτάνες με καλές VFM υπηρεσίες προχώρα άφοβα.
Ψηλές;;;;;Αν σου αρέσουν οι ψηλές, νταρντάνες με καλές VFM υπηρεσίες προχώρα άφοβα.
Με τις ψυλοτακουνες γόβες θά εννοεί.Ψηλές;;;;;
καλα δεν την λες και κοντη,την Ιζα προς μετριο ψηλη ειναι.Με τις ψυλοτακουνες γόβες θά εννοεί.
Αξιζει φιλε, τιμαει το καθε ευρω που παιρνει!! Την εχω παρει!!μια χαρα ειναι 100 με λωκο 1,5 ωρα παιδια... δεν βλεπετε τη ζητανε αλλες κι αλλες.
Αυτη λενε ολοι οτι αξιζει απο υπηρεσιες δεν την εχω συναντησει ομως
Έτσι ακριβώς.καλα δεν την λες και κοντη,την Ιζα προς μετριο ψηλη ειναι.