METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας η ιζαμπέλλα στην οποία αναφέρεστε είναι η ψηλή η Πολωνή νταρντανομιλφ ?
δουλεύει ως ανεξάρτητη πλέον ?
Όχι . Είναι Ρουμάνα και ανώτερη σε υπηρεσίες από Πολωνή. Το λέω από προσωπική εμπειρία.Καλησπέρα σας η ιζαμπέλλα στην οποία αναφέρεστε είναι η ψηλή η Πολωνή νταρντανομιλφ ?
Όχι . Είναι Ρουμάνα και ανώτερη σε υπηρεσίες από Πολωνή. Το λέω από προσωπική εμπειρία.
Το site ηταν κλειστό...+1000 έτσι είναι όπως τα λες.
Δεν ξέρω και αν η Πολωνή είναι ακόμα ενεργή
Φιλε μου κακος ποσταρεις εδω στο νημα τις κοπελλας!!!Καλημέρα σας, αρχάριος γαρ αν καιμεσήλικας, την Ιζαμπελα τη θεωρείτε καλύτερη περίπτωση από την Πεγκυ;
Φιλε μου κακος ποσταρεις εδω στο νημα τις κοπελλας!!!
Θα επρεπε να κανεις αυτην σου την ερωτηση σε συγκεκριμενο
Έχεις δίκιο φίλτατε, ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες του νήματοςΦιλε μου κακος ποσταρεις εδω στο νημα τις κοπελλας!!!
Θα επρεπε να κανεις αυτην σου την ερωτηση σε συγκεκριμενο νημα!!!
Φιλικα!!!
Την είχα πάρει, μέτρια προς καλή θα έλεγα αλλά ναι ήταν καιρός να αποσυρθεί.Η Σβετλάνα το κρέμασε το στριγκάκι της.....
Έχεις δίκιο συναγωνιστή. Συμφωνώ και επαυξάνω πως καλά έκανε και αποσύρθηκε γιατί τα σημάδια του χρόνου άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται και να παίρνει την κατιούσα.Την είχα πάρει, μέτρια προς καλή θα έλεγα αλλά ναι ήταν καιρός να αποσυρθεί.
Ναι, εγώ. Τούρμπο και VFM όπως πάντα.Την είδε κανείς τελευταία;
Προς τιμή της που αποσύρθηκε και όχι γιατί δεν είχε πέραση αλλά γιατί χάραξε άλλη πορεία... και μη ξεχναμε οτι ήταν ντιβα ... και κατεύθυνε εμμέσως η αμέσως ολο το ανατολικο μπλοκ στο bill.Έχεις δίκιο συναγωνιστή. Συμφωνώ και επαυξάνω πως καλά έκανε και αποσύρθηκε γιατί τα σημάδια του χρόνου άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται και να παίρνει την κατιούσα.
Βεβαίως είναι τιμή της και μπράβο της!!! Χάραξε και άλλαξε την ζωή της έχοντας έναν πολύ καλό και σοβαρό σύντροφο δίπλα της. Συγχαρητήρια και στον άνθρωπο αυτόν που την στήριξε και στηρίζει.Προς τιμή της που αποσύρθηκε και όχι γιατί δεν είχε πέραση αλλά γιατί χάραξε άλλη πορεία... και μη ξεχναμε οτι ήταν ντιβα ... και κατεύθυνε εμμέσως η αμέσως ολο το ανατολικο μπλοκ στο bill.
Η Πολωνή μια ειναι ενεργή μια δεν είναι...+1000 έτσι είναι όπως τα λες.
Δεν ξέρω και αν η Πολωνή είναι ακόμα ενεργή
Η κοπέλα αξίζει κ το τελευταίο σεντς...Καλησπέρα ,καινούργιος στο σάιτ και την Κυριακή είχα μια συνάντηση με την Ίζα, μπορώ να επιβεβαιώσω όσα διάβασα και εδώ,100€ 1,5ωρα, όμορφο κορμι με σφιχτά πιασίματα που προσωπικά μου αρέσουν και τέλεια διάθεση,σέξ σε όλες τις στάσεις και όλες τις οπές σε εξαντλητικούς ρυθμούς ,μπανάκι μαζι και μαζασάκι στο ενδιάμεσο,εύκολα θα την συναντoύσα ξανά .
Είναι αστέρι το κορίτσι εκτιμά και σέβεταιΚαλησπέρα ,καινούργιος στο σάιτ και την Κυριακή είχα μια συνάντηση με την Ίζα, μπορώ να επιβεβαιώσω όσα διάβασα και εδώ,100€ 1,5ωρα, όμορφο κορμι με σφιχτά πιασίματα που προσωπικά μου αρέσουν και τέλεια διάθεση,σέξ σε όλες τις στάσεις και όλες τις οπές σε εξαντλητικούς ρυθμούς ,μπανάκι μαζι και μαζασάκι στο ενδιάμεσο,εύκολα θα την συναντoύσα ξανά .
Aνοιξε τοΚαλησπερα σας...που μπορώ έναν τρόπο επικοινωνίας με το κορίτσι;