Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
100/1,5ωρα τα πάντα όλα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τιμοκατάλογο της κοπελας
Φίλε δουλεύει κανονικά το κορίτσι ;;100/1,5ωρα τα πάντα όλα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τιμοκατάλογο της κοπελας
Η Ιζαμπέλα ειναι Ρουμάνα με (καστανο-ξανθο) μαλλί γυρω στα 45Ρε παιδιά θυμηστε μου. Η Ιζαμπέλα είναι Ρωσίδα (με κάστανο ξανθό μαλλί 45+) η μελαχρινή με μπλε πράσινα μάτια πάλι 45+ με πλαστικές και φουσκώματα?
Ok νομίζω θυμήθηκα ποια είναι. ΕυχαριστώΗ Ιζαμπέλα ειναι Ρουμάνα με (καστανο-ξανθο) μαλλί γυρω στα 45
εχεις κλειστα πμ.Ok νομίζω θυμήθηκα ποια είναι. Ευχαριστώ
Σίγουρα? Ούτε κάν ξέρω πως γίνεταιεχεις κλειστα πμ.
bad for business
Μια από τις δυο!!Ρε παιδιά θυμηστε μου. Η Ιζαμπέλα είναι Ρωσίδα (με κάστανο ξανθό μαλλί 45+) η μελαχρινή με μπλε πράσινα μάτια πάλι 45+ με πλαστικές και φουσκώματα?
Που στο διακο είναι το προφίλ της ή κάποια αγγελία της;Προχωρήστε αφοβα με την Ιζα. Τελευταία φορά που την συνάντησα πριν κανένα χρόνο εκανα ενα απο τα καλυτερα γαμησια μαζι της. Και σου κάνει και μασαζακι να σε καυλωσει. Πύραυλος, σε προκαλει να τη καρφώσεις βαθιά και δυνατά, ειδικα οταν σου στήνει αυτη τη κωλαρα να τη ξεσκισεις χωρίς μα και μου, άσε τις βυζαρες που μου τις προσφερε και με παρότρυνε να της αρμεξω όσο την έσκιζα
Κανονικότατα εργάζεται, αλλα κάποια διατήματα λειπει στη ΡουμανίαΦίλε δουλεύει κανονικά το κορίτσι ;;
Εμένα μ ζήτησε 100/ωρα.100/1,5ωρα τα πάντα όλα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τιμοκατάλογο της κοπελας
Πότε ρε φίλε σου απάντησε σήμερα χθές η πριν πολύ καιρό ;;Εμένα μ ζήτησε 100/ωρα.
Ενώ παλια την έπαιρνα με την τιμή που λες.
Τις τελευταίες μέρες ρε φίλεΠότε ρε φίλε σου απάντησε σήμερα χθές η πριν πολύ καιρό ;;
Που στο διακο είναι το προφίλ της ή κάποια αγγελία της;