Νέα

Ιστορία BDSM: Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες  BDSM : /p/bdsm_10.html


Ιστορία BDSM : Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται  1ο
/2012/05/bdsm-1.html



Περίληψη :
Ο Κερατωμένος σύζυγος , απευθύνεται σε μια  σύμβουλο γάμου , η οποία και σύστησε μια περίεργη μορφή ψυχοθεραπείας που πρόκειται να του αλλάξει την ζωή . 

Φετίχ Ιστορίας :
Cuckolding    , Transexual Domination & BDSM , Feminization , Slut Training , Humiliation , Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training  , Water Sports  , Feet Worship


Η εικόνα που αντίκρυσα παρακαλουθώντας την Γυναίκα μου μέχρι το σπίτι μας χωρίς εκείνη να το γνωρίζει  , με έκανε να διαλυθώ ψυχολογικά  !
Υποτίθεται ότι έλειπα για ταξίδι σε δουλειά και η Τζένη , έκλεισε ραντεβού με τον εραστή της το οποίο και έφερε στο σπίτι , στο κρεβάτι μας . Τα είχε φτιάξει με έναν αρρενωπό , ψηλό καλογυμνασμένο άντρα , κατά πολλά χρόνια νεώτερό της ( ήμασταν και οι δύο στα 35)  , γύρω στα 22 με αθλητικό παράστημα .
Τους είχα παρακολουθήσει μέχρι το κλαμπάκι που είχαν βγεί . Εκείνη φόραγε ένα καυτό μίνι που τόνιζε το σέξυ της κορμί το οποιο ήταν πολύ γυμνασμένο και καλίγραμμο ενώ φορούσε και κάτι ψηλοτάκουνες γόβες που της έκαναν να περπατά με τουρλωμένο το κωλαράκι της , κάνοντας όλα τα βλέμματα των αντρών να γυρίζουν προς το μέρος της .
Περιττό να σας πώ ότι όση ώρα ήταν εκεί με τον άγνωστο νεαρό καλογυμνασμένο άντρα , φιλιόντουσταν με πάθος  και τα χέρια του , πρόστυχα και βάρβαρα , χούφτωναν το κορμί της παντού .
Μαζί μου η Τζένη , δεν ήταν έτσι ! ή τουλάχιστον , είχε πολλά χρόνια να εκδηλωθεί ερωτικά με τόσο λυσσασμένο τρόπο όπως με αυτόν τον άντρα .
Δεν κάθισαν πολυ . Ήταν τέτοιος ο ερωτισμός και η λύσσα τους που κυριολεκτικά έφυγαν με τα χέρια τους κάτω απο τα ρούχα ο ένας του άλλου και με ταχύτητα έφτασαν στο σπίτι.
Με δυσκολία μπόρεσα να παρακολουθήσω το αμάξι όπως οδηγούσε ο άγνωστος αυτός άντρας , πράγμα που σήμαινε ένα και μόνο πράγμα , ότι ήθελε διακαώς να πηδήξει την Τζένη.
Ανάμεικτα συναισθήματα εξευτελισμού , ανικανότητας αλλά και περίεργης διέγερσης με είχαν κυριεύσει καθώς τους είδα να παρκάρουν , να φιλιούνται με πάθος στο αμάξι και μετά γελώντας να βγαίνουν και να κατευθύνονται προς το σπίτι .
Έμεινα ακίνητος στο αμάξι , αποσβολωμένος να σκέπτομαι την όλη κατάσταση . Κανονικά , έπρεπε να τα σπάσω όλα , τα φερθώ βίαια , αντρικά να μας γράψουν οι εφημερίδες . Αυτό όμως δεν μπορούσα να το πραγματοποιήσω . Δεν ήξερα γιατί αλλά κάτι μέσα μου με σταματούσε !
Έπρεπε να δώ , να δώ με τα μάτια μου .
Περίμενα μισή ώρα . Καπου τόσο είχα υπολογίσει ότι θα τους έπαιρνε να πέσουν με μανία στο κρεβάτι και να μην πάρουν χαμπάρι τον θόρυβο που θα έκανε ένα κλειδί στην πόρτα
Πράγματι , έτσι και έγινε . Πλησίασα σαν τον κλέφτη στο ίδιο μου το σπίτι , άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα .  Περίεργοι θόρυβοι και ήχοι έφτασαν στα αυτιά μου και όσο πλησίαζα γίνονταν όλο και πιο καθαροί . Στο πάτωμα , βρίσκονταν σπαρμένα ρούχα , της γυναίκας μου οι γόβες , το κυλοτάκι σε ένα πρόστυχο σωρό , ανακατεμένα μαζί με τα αντρικά ρούχα του εραστή της .
Ασυναίσθητα πήρα την γόβα της Τζένης και την μύρισα . Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό .  Ήταν μεν φετιχιστικό μιας και ήμουν ποδολάγνος αλλά ήταν μαζί και ταπεινωτικό .  Συνέχισα να περπατώ έτσι , με αυτό το τρόπο ! Με την γόβα της Τζένης στο πρόσωπο να μυρίζω τον ιδρώτα απο τις πατούσες της που τόσες φορές είχα γλείψει και με ένα περίεργο ερεθισμό  που μεγάλωνε όσο πλησίαζα προς την πόρτα και οι κραυγές είχαν γίνει παθιασμένες λέξεις .
ΑΧΧ Ναι , Σκίσε με Γαμιά μου , Έτσι !
Σου αρέσει , βρωμοπουτάνα ! Γαμιόλα ! Θα σου ανοίξω την μήτρα στα 2 άκουσα την βαριά φωνή του εραστή της .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά ! Πλησίαζα στο σκοτεινό διάδρομο και διαπίστωσα ότι η πόρτα ήταν μισάνοικτη . Δεν άντεξα τον πειρασμό και κοίταξα κάνοντας όσο πιο πολύ ησυχία μπορούσα .
Το θέαμα που αντίκρυσα με συγκλόνισε . Είδα τα δύο τους ιδρωμένα απο το πάθος γυμνά κορμιά να κυλιούνται πάνω στα κάτασπρα σεντόνια . Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό ή ρομαντικό παρά μόνο ωμό , βίαιο , χυδαίο και πρόστυχο σέξ .
Σου άνοιξα την μουνάρα καριόλα ! Έλεγε ο άντρας καθώς είχε ξαπλώσει την γυναίκα μου ανάσκελα , είχε τοποθετήσει τα πόδια της στους ώμους της και την πηδούσε με βαθιές και βίαιες κινήσεις .
Ναι , σκίσε με , γάμα με έλεγε η Τζένη αναψοκοκκινησμένη καθώς απολάμβανε το γαμήσι που της έκανε .
Έμεινα αποσβολωμένος ενώ ακόμα μύριζα την γόβα της . Έπρεπε να θυμώσω , να νευριάσω, να τα σπάσω όλα αλλά δεν το έκανα . Με κυρίευσε ένα μίγμα εξευτελισμού ενώ πλέον είχα αποδείξεις ότι ήμουν κερατωμένος σύζυγος .
Τους έβλεπα να γαμιούνται σαν λυσσασμένα σκυλιά και έπρεπε να αντιδράσω .  Μέσα μου αισθανόμουν να ανοίγει η γή να με καταπιεί . Άφησα την γόβα να πέσει στο πάτωμα και μπήκα αιφνιδιαστικά στο δωμάτιο .
Τι γίνεται εδώ ρώτησα με ένταση και τότε κυριολεκτικά έγινε ο χαμός .
Η Τζένη αιφνιδιάστηκε και ούρλιαξε ενώ ο άγνωστος άντρας , πήδηξε απο το κρεβάτι και όρμησε καταπάνω μου  . Στα κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι να με πλησιάσει , το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στο τεράστιο , χοντρό γυαλιστερό απο τα υγρά της γυναίκας μου καυλί το οποιό μέχρι λίγο πρίν ήταν σφηνωμένο στο μουνί της Τζένης . Κατάλαβα μεμιάς γιατί βογγούσε τόσο πολύ και είχε καυλώσει . Ήταν τεράστιο και ο γαμιάς της προφανώς , ήξερε και να το χρησιμοποιεί.
Ο  άγνωστος άντρας έπεσε επάνω μου και μου έδωσε μια δυνατή γροθιά στο στομάχι και το πρόσωπο κάνοντάς με να διπλωθώ στα δύο ενώ με κλώτσησε ρίχνοντάς με στο πάτωμα . Ήταν πολύ γεροδεμένος και δυνατός και εγώ τόσο αδύναμος μπροστά του μιας και ήμουν αρκετά μικροκαμωμένος .
Μη  Πέτρο , είναι ο άντρας μου φώναξε η Τζένη προκειμένου να σταματήσει τον εραστή της να με χτυπάει .
Αυτός ο μαλάκας ; Είναι ο άντρας σου ; είπε απορημένος ο Πέτρος και χαλάρωσε την σφιχτή του λαβή αφήνοντάς με πεσμένο στο πάτωμα .
Ακολούθησε ένα διάστημα αμηχανίας όπου άρον άρον η Τζένη ντύθηκε πρόχειρα με την ρόμπα της ενώ ο Πέτρος συνέχισε ολόγυμνος με το πέος καυλωμένο να περιφέρεται στο δωμάτιο . Εγώ ζαλισμένος σηκώθηκα και έπιασα το πρόσωπό μου που ήμουν ζαλισμένος απο την μπουνιά .
Συγνώμη , αλλά μπήκε ένας άγνωστος μέσα και τρόμαξα , νόμιζα ότι θα μας έκανες κακό , ότι ήσουν κλέφτης ή κάτι τέτοιο! Απολογήθηκε κοιτώντας με αμήχανα.
Μπα , είναι ακίνδυνος , δεν τον βλέπεις είπε η Τζένη ενώ έβρεξε ένα πανί με νερό και μου το έφερε ενώ ανασηκώθηκα και κάθισα στο κρεβάτι .
Είσαι ηλίθιος τελείως ; Μπορούσε να σε σκοτώσει ο Πέτρος !
Άρχισα να κλαίω με λυγμούς ενώ η Τζένη με κοιτούσε αμήχανα και ο Πέτρος υποτιμητικά .
Τι μαλάκας είναι αυτός ! Τι άχρηστος ! Λογικό που η Γυναίκα σου γαμιέται μαζί μου είπε επιθετικά ο Πέτρος βλέποντας ότι εγώ είχα λυγίσει .
Πέτρο σε παρακαλώ ! Είπε η Τζένη με ύφος σαν να με λυπόταν
Τι παρακαλάς μωρή ! Τρόμαξα και έχω μείνει καυλωμένος και ανικανοποίητος είπε θυμωμένα
Τι λες τώρα .
Ρε μαλακα ! Δεν πάς έξω να συνεχίοω με την γυναίκα σου να χύσω ; Δεν μπορώ να φύγω έτσι και μετά τα συζητάτε .
Δεν πίστευα αυτό που άκουσα και σηκώθηκα με άγριες διαθέσεις .
Μάταια όμως μιας και ήξερα ότι ο Πέτρος ήταν πολύ πιο δυνατός απο εμένα .
Τι είναι ρε μαλάκα ! Θές και άλλες είπε και με έπιασε με μια σφιχτή λαβή .
Δεν θα φας μπουνιές ! Θα τρως χαστούκια όπως οι γκόμενες που μυξοκλαίνε είπε και άρχισε να μου δίνει σκαμπήλια το ένα μετά το άλλο .
Εμπρός  ! Εμπρός ! έξω απο το δωμάτιο ΤΩΡΑ !
Έλα , μωρό μου ! και εγώ χρειάζομαι λίγη εκτόνωση είπε η Τζένη κάνοντάς με να πέσω απο τα σύννεφα . Πέρνα έξω .
Δεν πίστευα στα αυτιά μου . Μέσα στο ίδιο μου το σπίτι , η Τζένη με είχε κερατώσει , έφαγα ξύλο απο τον εραστή της και τώρα ήθελαν να με εξευτελίσουν εντελώς .
Με έδιωξαν απο το δωμάτιο και η πόρτα έκλεισε και κλείδωσε .
Άκουσα γέλια και πνιχτούς ήχους καθώς σε δευτερόλεπτα ξεκίνησαν και πάλι το παιχνίδι τους .
Πολύ σύντομα , άρχισαν και πάλι τα αγκομαχητά γαμησιού καθώς εγώ , με το κεφάλι κατεβασμένο πήγα στο σαλόνι και κάθισα στο καναπέ προσπαθώντας να επεξεργαστώ τις πληροφορίες και τις εικόνες εκείνης της ημέρας .
Οι φωνές και τα αγκομαχητά έγιναν ολοένα και πιο δυνατά μέχρι που κατάλαβα και εγώ πλέον ότι τελείωσαν και οι δύο με έναν εκρηκτικό οργασμό .
Ο Πέτρος , σηκώθηκε και έφυγε , χωρίς κάν να μου μιλήσει παρά μόνο κοιτώντας με περιφρονητικά . Ήθελα να ανοιξει η γη να με καταπιεί .
Σε λίγο η Τζένη , αναμαλλιασμένη και κατακόκκινη απο το σέξ , βγήκε φορώντας μόνο την ρόμπα της και ήρθε στο καναπέ που καθόμουν και εγώ .
Λυπάμαι που χρειάστηκε να το δείς αυτό ! Είπε και έβαλε ένα ποτό ενώ κάθισε αναπαυτικά
Μααα τι ήταν αυτό , βρήκες εραστή ; Δεν με αγαπάς καθόλου ; είπα σχεδόν κλαίγοντας  με λυγμούς .
Μην το βλέπεις έτσι , άνθρωπος είμαι και εγώ ! Έχω ανάγκες ! Θέλω σέξ έντονο και πρόστυχο ενώ εσύ πως να το κάνουμε , είσαι ........ανεπαρκής .
Ανεπαρκής ..... οι γεμάτες προσβολή κουβέντες της αντηχούσαν στα αυτιά μου και με έκαναν ένα σκουπίδι
Κοίτα κατάντια !  Ήρθες , έπιασες την γυναίκα σου με τον εραστή της και αντί να αντιδράσεις ώς άντρας , κάθισες να φας ξυλιές και μετά έφυγες και απο το δωμάτιο να συνεχίσουμε . Πόσο αποτυχημένος μαλάκας πρέπει να είσαι πια .
Μου μιλούσε με θυμό αλλά ήξερα κάπου μέσα μου ότι μπορεί να είχε και δίκιο . Την είχα απογοητεύσει ώς άντρα και εκείνη γύρευε κάποιον αρρενωπό άντρα , όχι έναν υποτακτικό ανεπαρκή άντρα σαν εμένα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να την συγκλονίσει ερωτικά όπως ο καλογυμνασμένος νεαρός γαμιάς της .
Βλέπεις πως μου έκανε το μουνί ο Πέτρος είπε και προκλητικά άνοιξε τα πόδια της αποκαλύπτωντας το γυαλιστερό άτριχο μουνάκι της που ήταν κατακόκκινο , με ανοικτά μουνόχειλα απο το έκφυλο σέξ και με εμφανή ίχνη σπέρματος γύρω γύρω .
Έκανες σέξ χωρίς προφυλάξεις ; Ρώτησα έκπληκτος σαν να ήταν αυτό το σημαντικό θέμα που έκαιγε .
Καλά τόσο μαλάκας είσαι πια ; τόσο αδιάφορος ; Ναι ο Πέτρος θέλει να με χύνει και δεν του αρέσει η αίσθηση του πλαστικού !
Μην μου μιλάς έτσι . Εγώ θέλω μόνο να σε ικανοποιώ !
Θές να με ικανοποιείς ; Πέσε στα 4 και έλα να γλείψεις την μουνάρα μου που την ξέσκισε ο γαμιάς μου . Είπε γελώντας και κάθισε πιο αναπαυτικά .
Ο εξευτελισμός άρχισε να με γεμίζει καθώς την είδα ότι σοβαρολογούσε όταν με διέταξε να πέσω ανάμεσα στα πόδια της και να γλείψω εκεί που γάμησε πριν ο Πέτρος .
Έλα εδώ είπε και έσπρωξε το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της .
ΓΛΕΙΦΕ
Μια περίεργη έντονη μυρωδιά , διαφορετική απο τις άλλες φορές με κατέκλυσε καθώς με την άκρη της γλώσσα μου , ξεκίνησα να γλείφω και να ρουφάω τα χύσια του Πέτρου , ανακατεμένα με τους χυμούς  της γυναίκας μου .
Μαλάκα , αποτυχημένε ! Έλεγε βογκώντας καθώς είχε γείρει στο καναπέ , είχε μισοκλείσει τα μάτια της και απολάμβανε το γλείψιμο .
Ρούφα ! πιές όλα τα χύσια του ! Έχουν φοβερή γεύση , εγώ τα καταπίνω όλα  !
Η γλώσσα μου χώθηκε στο υγρό της μουνί το οποίο είχε αρχίσει να συσπάται και να βγάζει τα χύσια του Πέτρου προς τα έξω όσο εγώ έγλειφα .
Η Τζένη , δεν άργησε να χύσει πάνω στο στόμα μου και να με πνίξει με έναν ακόμα χείμμαρο υγρών .
Όταν με χρησιμοποίησε πια με κλώτσησε με το πόδι της το οποίο και έφερε στο στόμα μου πασαλείβωντάς με στο πρόσωπο με όλα τα ζουμιά .
Γλείψε και το πόδι μου ! Αυτό ξέρεις να το κάνεις  ε ; Σε είδα με την άκρη του ματιού μου που μύριζες τη γόβα μου όσο με γαμούσε ο Πέτρος . Σου άρεσε ε ; Σου άρεσε να πηδιέται η γυναικούλα σου !
Με έκανε και κοκκίνησα απο ντροπή καθώς κατάλαβα ότι υπήρχε σχέδιο στο διεστραμμένο της μυαλό για τον πλήρη εξευτελισμό μου . Περιέργως όμως καύλωσα πάρα πολύ έτσι όπως μου μίλαγε .
Τώρα που κατάλαβα ότι σου αρέσει το κέρατο , θα δεις θα περάσουμε πολύ καλά είπε γελώντας τρανταχτά .
Τι να είχε άραγε στο μυαλό της ;
(συνεχίζεται )

 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.988
Κριτικές
1
Like
684
Πόντοι
96
Ασυναίσθητα πήρα την γόβα της Τζένης και την μύρισα . Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό .  Ήταν μεν φετιχιστικό μιας και ήμουν ποδολάγνος αλλά ήταν μαζί και ταπεινωτικό .  Συνέχισα να περπατώ έτσι , με αυτό το τρόπο ! Με την γόβα της Τζένης στο πρόσωπο να μυρίζω τον ιδρώτα απο τις πατούσες της που τόσες φορές είχα γλείψει και με ένα περίεργο ερεθισμό  που μεγάλωνε όσο πλησίαζα προς την πόρτα και οι κραυγές είχαν γίνει παθιασμένες λέξεις .

χαχαχαχαχαχα! Γαματη περιγραφη και ακομα πιο γαματη ιστορια! Αυτο θα πει ταπεινωση! Τετοια γουσταρεις να σου κανουνε κ εσενα καυλιαρη?
Ειμαι κ εγω καλογυμνασμενος με τεραστιο καυλι γυαλιστερο απο τα χυσια μου (γιατι βαρεσα μια πηχτη πριν λιγο) και περιμενω με αγωνια τη συνεχεια της ιστοριας  :cum:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:
 

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
παλι καλα που ξεκαυλωσε ο καλογυμνασμενος πετρος με τη προστυχη τζενη  γιατι αλλιως θα ταν και κερατας κ δαρμενος κ γαμημενος.

 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε κερατα ......

δεν εισαι πια μονος σου ελα σε μας την πρωτη εταιρια στην ελλαδα για αδυναμους απατημενους συζηγους!!!!!!

μολις νιωσεις οτι σου γαμανε την γυναικα στελνουμε τα λαγωνικα μας και γαμανε τον εραστη της στο πι και φι οσο γυμνασμενος και αν ειναι οσο και αν γνωριζει πολεμικες τεχνες σαν τα παλικαρια μας κανεις!!!!!

τι περιμενεις λοιπον καλεσε τωρα να δεις τον πετρο να σου γλυφει τα ποδια και να ρουφαει το ψολοχυμα σου απο το πατωμα να δεις την γυναικα σου ξανα ερωτευμενη μαζι σου !!!!

καλεσε τωρα στο 8011-98734-999 απαναταει ο ιδιος ο μιχαλης ζαμπιδης και η παρεα του!!!!!!
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM : Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται 2ο
/2012/05/bdsm-2.html
Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται  1ο
/2012/05/bdsm-1.html



Περίληψη :
Η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης της Τζένης με τον νεαρότερο εραστή τον Πέτρο , μοιάζει να είναι ένα σόκ για τον σύζυγό της που έρχεται σε επαφή με μια μεγάλη αλήθεια . Ότι δεν ικανοποιεί την σύζυγό του ερωτικά .
Υπάρχει διέξοδος ; Μπορεί να ξανακερδίσει την Γυναίκα του ;
Μόνο ένας σύμβουλος γάμου μπορεί να βοηθήσει . 
Φετίχ Ιστορίας :
Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation , Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports , Feet Worship  , Dirty Panty Fetish

Κάποιες φορές , υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων , επέρχονται μεσα σε μεγάλο χρονικό διάστημα , γιαυτό ίσως και δεν γίνονται πάντα άμεσα αντιληπτές .
Μεγάλο λάθος !
Η δική μου ζωή , άλλαξε μεσα σε μια ημέρα . Όταν ανακάλυψα την σχέση της Τζένης με τον Πέτρο και φυσικά ο τρόπος που τα δέχτηκα όλα , σίγουρα δεν ήταν και ότι πιο τιμητικό για έναν άντρα !
Άντρας ... πόσο αστείο μου ακουγόταν . Βρέθηκα μπροστά στην γυναίκα μου η οποία γαμιόταν πάθος με τον Πέτρο , έναν νεαρό άντρα , έφαγα ξύλο , εξευτελίστηκα και στο τέλος βρέθηκα να γλείφω το γαμημένο μουνάκι της και να δοκιμάζω το σπέρμα ενός άλλου άντρα απο εκεί .
Σίγουρα δεν ήταν και ότι πιο αντρικό ...
Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων , πάντα με απωθημένα , κρυφά φετίχ που εκδήλωνα με περισσή δειλία και αναστολές .
Έτσι λοιπόν η Τζένη , πολύ δυναμική απο εμένα ήρθε στην ζωή μου . Της άρεσε η ποδολαγνεία που ζήτησα και γενικά στο σέξ ήταν πολύ απαιτητική και βιτσιόζα .
Τώρα , ανοικτα μου είχε πεί ότι δεν την ικανοποιούσα και ο νεαρός εραστής είχε για τα καλά κυριαρχήσει στο μυαλό και την ψυχή της .
Απο εκείνη την μέρα που η Τζένη με εξευτέλισε βάζοντάς με να την γλείψω ενώ την είχε πηδήξει ο Πέτρος , η συμπεριφορά της απέναντί μου άλλαξε . Έγινε απότομη , απαιτητική και μάλιστα δεν έχανε ευκαιρία να στριφογυρίζει το μαχαίρι στην πληγή και να με εξευτελίζει .
- Καλημέρα αγάπη μου ! Έχω δουλεια για εσένα σήμερα είπε γελώντας και με οδήγησε στο μπάνιο  Εκεί στην γωνία , με περίμενε μια μικρή πλαστική λεκάνη .
- Είναι τα κυλοτάκια μου ! Θέλω να τα πλύνεις στο χέρι και με προσοχή . Είναι τα αγαπημένα του Πέτρου ! Μερικά , τα έχει δαγκώσει , τα έχει σκίσει γιατί είναι πολύ βίαιος και τα περισσότερα είναι και γεμάτα χύσια μιας και αρκετές φορές πηδιόμασταν στο αυτοκίνητο και δεν γδυνόμασταν .
Την κοίταξα με ένα απορημένο βλέμμα ενώ είχα κοκκινήσει απο ντροπή .
- Τι κοιτάς σαν μαλάκας ; Ξεκίνα και μην ξεχάσεις μαλακτικό να βάλεις επειδή είναι πολύ ταλαιπωρημένα .
Κατέβασα το κεφάλι και χωρίς να μιλήσω ενώ η Τζένη είχε σταυρώσει τα χέρια της και με κοιτούσε με βλέμμα που πετούσε φλόγες , άρχισα την δουλειά .
- Άντε ! Σήμερα που θα έρθει ο Πέτρος θέλω να φορέσω απο αυτά αν στεγνώσουν .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς άρχισα να μουλιάζω ένα ένα τα βρώμικα κυλοτάκια της στο νερό . Μπορούσα να παρατηρήσω τους λεκέδες πάνω στα κυλοτάκια της που δεν ήταν απο δικά τους υγρά αλλά ήταν ξεραμένα χύσια του γαμιά της .
- Θες να τα μυρίσεις ; Είπε η Τζένη σαν να διάβασε τις σκέψεις μου .
- Θες να μυρίσεις τα χύσια του Πέτρου ; Πάνω στο κυλοτάκι μου ; Εκείνο το συγκεκριμένο που κρατάς με είχε ξεμουνιάσει  στο αμάξι και με είχε χύσει για τα καλά . Κρίμα που δεν ήξερα τι κερατάς μαλάκας είσαι να με γλείψεις και τότε .
Ξέσπασε σε γέλια ενώ ήρθε και στάθηκε μπροστά μου .
- Μύρισε τα ! Διέταξε και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
Μια περίεργη διέγερση , γέμισε το κορμί μου , μαζί με το πόνο στο μάγουλό μου . Κάποτε της είχα ζητήσει την ώρα που ήταν πάνω μου και κάναμε σέξ να με χαστουκίσει , το έκανε πολύ καλά και καύλωσα τότε αλλά έκτοτε δεν το είχε επαναλάβει μέχρι και σήμερα .
Υπάκουσα και πλησίασα το κόκκινο κυλοτάκι της στο πρόσωπό μου . Μύρισα την έντονη οσμή του , ανακατεμένα υγρά δικά της και του Πέτρου και μια έντονη στύση με έπιασε που έγινε εμφανής απο το υφασμάτινο παντελόνι . Η Τζένη την πρόσεξε και ξέσπασε σε γέλια .
- Τι μαλάκας ανώμαλος που είσαι είπε γελώντας και έφυγε .
Έμεινα μόνος , με τις σκέψεις μου και τα λερωμένα της εσώρουχα ενώ το μάγουλό μου , κόκκινο καθώς ήταν , θύμιζε τον μεγάλο μου εξευτελισμό .
Τα έπλυνα , τα άπλωσα , έφαγα και κανα δύο σκαμπήλια ακόμα γιατί δεν πρόσεξα και ξεχείλωσα το ένα και μετά , κάτω απο την επίβλεψη της Τζένης έστρωσα νέα σεντόνια στο κρεβάτι , ετοίμασα ποτά , το μπάνιο και αφού διάλεξα εγώ τι σέξυ εσώρουχα να φορέσει για να αρέσει στον γαμιά της , βρέθηκα στα πόδια της να της κάνω μασάζ ενώ τον περίμενε το ίδιο βράδυ .
Η Τζένη ήταν πολύ ενθουσιαμένη .
- Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους δεν πρέπει να κρύβομαι ! Θα ευχαριστηθώ γαμήσι σήμερα και εσύ μου τα χαλάς όλα με τα μούτρα που κάνεις . Αντί να ευχαριστηθείς που η γυναικούλα σου περνάει τόσο καλά εσύ έχεις κατεβάσει μούτρα ! Μαλάκας είσαι ! Τρίβε μου τα πόδια , μόνο γιαυτό είσαι άξιος . Ακόμα και τα βρακιά μου δεν είσαι άξιος να πλένεις . Μήπως να σε στείλω στο διάολο απο εδώ και να μείνω μόνο με τον Πέτρο ;
Φοβήθηκα και άρχισα να ανησυχώ !
Πράγματι !  Τι να με κάνει ; Γαμιά είχε και εγώ δεν είχα καμία αξία μπροστά του .
- Κοίτα να είσαι ευγενικός τώρα που θα έρθει . Αν δεν ήταν αυτός , εγώ θα σε είχα διώξει . Πρόσεξε καλά κακομοίρη μου !
- Μάλιστα
- Μάλιστα Κυρία ! Θα λές μαλάκα ! Είπε και ξανασκαμπήλισε .
Πως είχαν αλλάξει ξαφνικά τα πράγματα .
Πράγματι την ήθελα Κυριαρχική Αφέντρα αλλά , δεν περίμενα ότι θα εξελισσόταν έτσι .
Το κουδούνι χτύπησε και η Τζένη με κοίταξε άγρια
- Τσακίσου άνοιξε !
Πήγα και αντίκρυσα τον Πέτρο να με κοιτά με ένα γέλιο όλο περιφρόνηση .
- Μέσα είναι η πουτανίτσα η γυναικούλα σου ; Είπε και μπήκε παραμερίζοντάς με αγένεια .
- Μωρό μου! Είπε δυνατά
- Αγάπη μου είπε η Τζένη και αγκαλιάστηκαν στην μέση του σαλονιού ενώ άρχισαν να φιλιόνται με πάθος μπροστά στα μάτια μου .
- Μουνάρα μου ! τι πρόστυχα έχεις ντυθεί ! είπε καθώς την φιλούσε και το χέρι του είχε χωθεί στο κυλοτάκι της .
- Ο κερατάς απο εδώ τα διάλεξε για να καυλώσεις και να με γαμήσεις είπε λιγωμένα  η Τζένη ενώ εγώ είχα μείνει αποσβολωμένος να κοιτάω .
- Πάμε μουνάρα μου να σε ξεσκίσω είπε και την πήρε στα χέρια οδηγώντας την μέσα στην κρεβατοκάμαρα .
Έμεινα μέσα  στο σαλόνι , χωρίς ακόμα να μπορώ να καταλάβω τι έγινε . Μπροστά στα μάτια μου αρχίσαν να χαιδεύονται ενω΄άρχισαν τα βογγητά μέσα να ακούγονται ολοένα και πιο δυνατά .
- Έλα μέσα μαλάκα ! άκουσα μια φωνή να ουρλιάζει . Ήταν ο Πέτρος .
Πήγα μέσα και τους είδα ολόγυμνους , τον Πέτρο με μια τεράστια πούτσα έτοιμη για γαμήσι και την Τζένη να κάθεται ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά στο κρεβάτι να γελάει .
- Γονάτισε και άρχισε να της γλείφεις το βρωμόμουνο είπε ο Πέτρος κοιτώντας με αυστηρά . Γρήγορα γιατί θα σε τσακίσω απείλησε .
- Έλα αγάπη μου ! Έλα να με γλείψεις λίγο γιατί το καυλί του είναι μεγάλο και θα πονέσω είπε .
Υπάκουσα , έπεσα στα 4 και άρχισα να της γλείφω το ήδη γυαλιστερό μουνάκι της ενώ άρχισε να βογγάει απο καύλα .
- Έλα γαμιά μου , είμαι έτοιμη είπε η Τζένη ενώ ο Πέτρος με κλώτσησε και έπεσα στο πάτωμα
- Θα δεις μωρή ξεσκισμένη τι γαμήσι θα σου κάνω τώρα μπροστά στον κερατά άντρα σου ! 
- Εσύ γαμιόλη κάτσε στην γωνιά σου και κοίτα .
Έπεσε πάνω της και της κάρφωσε την ψωλάρα του βαθιά μέσα της . Άρχισε να την γαμάει με τόση ένταση και βία που εκείνη ούρλιαζε αλλά ταυτόχρονα είχε σφίξει και τα πόδια της γύρω του .
Έβλεπα τελείως εξευτελισμένος τον Πέτρο να πηδάει την Τζένη με τέτοιο ξέφρενο τρόπο και ήμουν απολύτως σίγουρος ότι τους έβγαινε τέτοιο πάθος επειδή ήμουν μπροστά τους .
Τα ξεφωνητά τους και τα μπινελίκια του Πέτρου σε εκείνη αλλά και σε εμένα , τρυπάγαν τα αυτιά μου . Κάποια στιγμή , ο Πέτρος καρφώθηκε βαθιά μέσα της και έχυσε μαζί της σε ένα εκρηκτικό οργασμό .
- Πάρτα πουτάνα ! Ξεκωλιάρα ! Μέσα στην μουνάρα σου !
- Έλα μαλάκα να γλείψεις είπε και τραβήχτηκε .
Εγω είχα μείνει ακίνητος ! Κοκκίνησα απο ντροπή ενώ αισθανόμουν την καύλα να με διαπερνάει άθελα μου
- Δεν ακούς ρε μαλάκα ; Ο Πέτρος πετάχτηκε και με έπιασε απο το σβέρκο ενώ με κατεύθυνε απευθείας πάνω το μουνί της Τζένης που έσταζε απο τα χύσια του .
- ΓΛΕΙΦΕ!  Είπε και με πίεσε επάνω στο μουνάκι της .
Έβαλα τα κλάματα και τότε έφαγα κλωτσιά στα πλευρά ενώ το πρόσωπό μου είχε πασαλειφθεί απο τα χύσια του που έρρεαν απο το μουνάκι της
- Δεν ακούς τι σου λένε ; Είπε η τζένη και με σκαμοπήλισε και πάλι . ΓΛΕΙΦΕ
Με δάκρυα στα μάτια άρχισα να γλείφω τα χυσια του κάτω απο απειλές και φωνές .
- Αυτή θα είναι η θέση σου Κερατά ! Κατάλαβες ! Θα γλείφεις τα χύσια μου
Δεν άντεξα άλλο και σηκώθηκα ενώ στο στόμα μου υπήρχε έντονη η γεύση του σπέρματος .
- Δεν θέλω ! Δεν αντέχω ! Να φύγεις φώναξα .
- ΤΙ ; Τι είπες ρε ξεφτύλα είπαν και οι δύο με μια φωνή και ο Πέτρος άρχισε να με κλωτσάει ρίχνοντάς με κάτω .
Έφαγα ένα γερό χέρι ξύλο και βρέθηκα στο πάτωμα να κλαίω ενώ ο Πέτρος σηκώθηκε να ντυθεί να φύγει .
- Αυτόν το μαλάκα θα τον διώχνεις άλλη φορά ή θα τον εκπαιδεύσεις ! κατάλαβες μωρή ξεκωλιάρα ! φώναξε και στην Τζένη
- Εντάξει αγάπη μου ! Ήταν πολύ λίγο το διάστημα ! Θα μάθει !

Δεν κατάλαβα τι εννοούσαν .
Την επόμενη μέρα , εκτός απο το μαύρο μου μάτι , η Τζένη μου επιτέθηκε για τα καλά.
- Άκου να σου πω ! Δεν θα μου χαλάσεις εσύ την διασκέδαση με τον Πέτρο. Είσαι ανεπαρκής σαν άντρας . Το ξέρεις αυτό . Έχω κανονίσει να δείς ειδικό και είναι η τελευταία σου ελπίδα . Αλλιώς τα μαζεύεις και φευγεις .
- Τι ειδικό ; ρώτησα
- Θα δεις μια ψυχολόγο φίλη μου , την Γιάννα που ειδικεύεται σε θέματα γάμου. Πρέπει να μαθεις πια να φέρεσαι .
Παραξενεύτηκα με αυτά που είπε ! Σύμβουλο γάμου ; τι θα έλεγε δηλαδή ; να συνεχίσει να κάνει σέξ με τον άγνωστο αυτό άντρα ;
Πράγματι το απόγευμα πήγαμε στο ιατρείο της στο Κολωνάκι . Ο χώρος ήταν πολύ αυστηρός και επαγγελματικός καιη Γιάννα όταν την είδα , μου φάνηκε πολύ σοβαρή επαγγελματίας και φυσικά πολύ όμορφη .
Ήταν ψηλή , ξανθιά , με πολύ όμορφο πρόσωπο και καταπράσινα μάτια ενώ είχε και ένα καλίγραμμό σικάτο κορμί σκέτη κόλαση . Φορούσε δε και ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες , πράγμα που την έκανε πολύ σέξυ .
Χαιρετηθήκανε  εγκάρδια και φιληθήκανε ενώ με σύστησε η Τζένη στην Γιάννα και πήγαμε στο γραφείο της .
- Μου έχει μιλήσει η Τζένη για τα προβλήματα του γάμου σας θα ήθελα όμως και την δική σου οπτική είπε η Γιάννα κοιτώντας με σοβαρά μεσα απο τα γυαλιά της .
- Ξέρεις , Γιάννα πήγα να πω και τότε με σταμάτησε
- Κυρία Γιάννα θα με αποκαλείς  ; Ετσι απαιτεί η ευγένεια είπε αυστηρά βάζοντάς με στη θέση μου
- Είδες πόσο αγενής και άχρηστος είναι ; Είπε επιθετικά η Τζένη 
- Ξέρετε Κυρία Γιάννα η γυναίκα μου έχει βρεί άλλον εραστή επειδή δεν της αρκώ εγώ όπως λέει και μάλιστα με έχουν κακομεταχειριστεί οι δυό τους είπα δείχνοντας το μελανιασμένο μάτι μου .
- Δεν είσαι επαρκής ώς άντρας ; Μπορείς να γδυθείς να δούμε τα προσόντα σου ;
- Μααα πήγα να πώ αλλά η Γιάννα με κοίταξε πολύ αυστηρά .
- Αντιμιλάς ; Να πως στην Τζένη να φάς κανένα σκαμπηλι; Είπε και γέλασαν και οι δυο .
Γδύθηκα μπροστά τους και έμεινα ολόγυμνος ενώ η Γιάννα με κοιτούσε περιφρονητικά .
- Μμμμ έχει δίκιο η Τζένη . Είναι πολύ μικροσκοπικό του πουλάκι σου είπε γελώντας μαζί με την Τζένη .
- Μπορείς να καυλώσεις λίγο ; Είπε η Γιάννα ... για να δούμε το μέγεθος της στύσης σου
Η πρόταση αυτή με αιφνιδίασε και κοκκίνησα απο ντροπή . Πώς ήταν δυνατόν να καυλώσω μπροστά τους .
- Έλα... ξεκίνα να την παίζεις φώναξε η Γιάννα
- Πιάστην τόσο μικρή που είναι με τις άκρες των δακτύλων σου και παίξε είπε και πάλι .
Υπάκουσα και άρχισα να την μαλάζω μπροστά απο το διερευνητικό και ειρωνικό τους βλέμμα αλλά μάταια . Δεν σηκωνόταν με τίποτε .
- Μήπως βοηθά αυτό ; ρώτησε η Γιάννα και πρότεινε το γοβάκι της το οποίο άρχισε να κουνάει βάζοντας το και βγάζοντάς το .
- Μπαα θάλει να μυρίζει είπε γελώντας η Τζένη .
- Ελα να μυρίσεις τότε είπε η Γιάννα γελώντας και έτσι βρέθηκα να μυρίζω το γοβάκι της που το έβγαλε και το απίθωσε στο χαλί .
Σε αυτή την εξευτελιστική θέση , γονατιστός να μυρίζω το γοβάκι μιας άγνωστης φίλης της γυναίκας μου που γνώρισα μόλις λίγο πριν. Όσο εξευτελιστικό και να ήταν καύλωσα και  η Γιάννα έκπληκτη συνέχισε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση .
- Πόσο μικρή στύση ! Ούτε 15 εκατοστά . Αχ καημένη Τζένη μου τι τραβάς .
- Εγώ το ξέρω ! Αν δεν ήταν ο Πέτρος θα είχα αραχνιάσει εκει κάτω .
- Θέλεις να χύσεις με την γόβα μου ; ρώτησε η Γιάννα με παιχνιδιάρικη διάθεση ενώ ακούμπησε την ζεστή της πατούσα πάνω στο πέος μου .
Κόντεψα να λιποθυμίσω απο καύλα και εκσπερμάτισα σε δευτερόλεπτα πάνω στην πατούσα της Γιάννα προκαλώντας της ένα μορφασμό αηδίας .
- Τι έκανες ; Εϊπε και με σκαμπήλισε ενώ έφερε την γεμάτη σπέρμα πατούσα της στο στόμα μου .
- Καθάρισέ την τώρα ξεφτιλισμένε είπε αυστηρά αναγκάζοντάς με να αρχίσω να γλύφω τα χύσια μου απο την πατούσα και τα λαχταριστά της δακτυλάκια που όσο μύριζα το γοβάκι της ήθελα να πιπιλήσω .
- Είδες τι γλείφτρα είναι ; Κάνει τον δύσκολο αλλά όταν φάει τα σκαμπήλια του γλείφει ότι του πείς .
- Τα βλέπω ! Πλάκα έχει είπε η Γιάννα που έχωνε στο στόμα μου τα δάκτυλά της.

Ταπεινωμένος και εξευτελισμένος , στάθηκα μπροστά και στις δύο ενώ η Γιάννα έβγαλε μια πλαστική θήκη που την αναγνώρισα ώς συσκευή αγνότητας απο το ίντερνετ .
Κατάλαβα έντρομος ότι ήθελαν να με κλειδώσουν και να μην έχω οργασμούς .
- Λοιπόν ! πρέπει να μάθεις να είσαι εγκρατής . Αν δεν υπακούσεις ότι πούμε εδω μέσα , θα δώσω ιατρική βεβαίωση στην Τζένη ότι δεν εκπληρώνεις τις συζυγικές σου υποχρεώσεις και θα χωρίσετε με το διαζύγιο εις βάρος σου. Ούτε παιδί δεν της έκανες ! Εϊπε η Γιάννα θυμωμένη καθώς φορούσε πάλι τη γόβα της .
- Τι πρέπει να κάνω είπα έντρομος .
- Πρέπει να εκπαιδευτείς είπε η Γιάννα .
- Θα το κάνεις ; ρώτησε η Τζένη
- Μάλιστα Κυρία !
- Ωραία , για αρχή το αξιολύπητο δείγμα που έχεις για πέος θα κλειδωθεί και δεν θα εκσπερματώνεις παρά μόνο με άδεια απο την Κυρία σου είπε η Γιάννα.
Με επιδέξειες κινήσεις , κλείδωσε το πέος μου στην πλαστική άβολη θήκη και παρέδωσε το κλειδί στην Τζένη .
- Εσύ ξέρεις ! Όπως συνενοηθήκαμε την άλλη φορά .
- Μην ανησυχείς ! Είπε η Τζένη .
- Εσύ θα μάθεις να δέχεσαι ότι η γυναίκα σου έχεις ανάγκες και ο Πέτρος ή όποιον άλλο εραστή επιθυμεί , θα πρέπει να τον υπηρετείς και να τον υπακούς . Αυτός είναι ο συνδετικός σας κρίκος μιας και εσύ είσαι ανεπαρκής.
- Κατάλαβα Κυρία είπα και χαμήλωσα το κεφάλι βλέποντας την πλαστική μου φυλακή .
- Η Τζένη έχει ήδη λάβει σαφείς  οδηγίες απο εμένα πως θα σε εκπαιδεύσει . Σιγά σιγά θα μάθεις να αγαπάς τον κάθε εραστή της και να τον υπηρετείς.
- Και εσύ Τζένη , να ξέρεις ότι μετά απο 2 – 3 μέρες στέρησης οργασμού θα έχεις προβλήματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς λόγω της συγκεντρωμένης τεστοστερόνης . Να κάνεις ότι είπαμε έτσι .... και ότι χρειαστείς τηλέφωνο .
- Μην ανησυχείς ! Ότι χρειαστώ θα σε πάρω τηλέφωνο είπε και έσκασαν και οι δύο στα γέλια
( συνεχίζεται ....... )
 

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
169
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
1
αυτο δεν ειναι σεναριο αυτο ειναι εκμεταλευση θα τους ειχα αφησει στον τοπο και τους δυο μαζι με την πουτανα την φιλη της
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.403
Like
681
Πόντοι
96
Τρομερό συγγραφικό ταλέντο! Εσύ παιδί μου αδικήσε. Τι βραβεία Πούλιτζερ , Νόμπελ , Λένιν κ.α. Είσαι υπεράνω! :lheel:
 

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Μηνύματα
956
Like
2
Πόντοι
6
αυτη η ιστορια ειναι πολυ μαλακια.....
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.988
Κριτικές
1
Like
684
Πόντοι
96
Ωραιος ρε τσουλι!!! Μερες τωρα περιμενα τη συνεχεια της ιστοριας!!!
Περιμενω με αγωνια και το επομενο μερος!  :2funny: :2funny: :2funny:

με εκτιμηση... Αφεντης ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Δεν πρέπει να λέγεται ανδρικό τσουλάκι, αλλά μάλλον πουστο-Μπαλζάκι!!
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες  BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM : Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται  3ο
/2012/05/bdsm-3.html


Περίληψη
Η Εκπαίδευση του συζύγου για το πώς θα ικανοποιεί τις ανάγκες της γυναίκας του και του εραστή της ξεκινά . Θα μπορέσει άραγε να ανταποκριθεί στο δύσκολο αυτό έργο ο σύζυγος ;
Φετίχ  Ιστορίας :
Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation , Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports , Feet Worship  , Dirty Panty Fetish

Η συνάντηση με την Γιατρό , κυριολεκτικά άλλαξε τα πράγματα προς μια κατεύθυνση που δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω , ούτε που είχα ποτέ ακούσει ή διαβάσει κάτι ακόμα και στις πιο ακραίες σαδομαζοχιστικές ιστορίες του διαδικτύου .

Μέσα στο αυτοκίνητο , είχα κοκκινήσει ενώ η πλαστική θήκη που είχε κλειδώθει το πέος μου , προκαλούσε αφάνταστη δυσφορία .

Αυτό θα βγεί όταν πάμε σπίτι ! Δεν συμμετέχω άλλο σε αυτό το πράγμα είπα με όσο θάρρος μου είχε απομείνει ενώ οδηγούσα.

Πρίν προλάβω να αποτελειώσω την φράση μου , έφαγα ένα δυνατό χαστούκι απο την Τζένη

Βγάλε το σκασμό αποτυχημένε μαλάκα και οδήγα !

Έμεινα αποσβολωμένος καθώς η Τζένη είχε μετατραπεί σε μια πραγματική σκύλα . Έβγαλε το κινητό της και σχημάτισε τον αριθμό του εραστή της .

Έλα αγάπη μου ! Είσαι σπίτι ; Ερχόμαστε τώρα και τον έχω έτοιμο , ετοίμασε και εσύ τα πράγματα .

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε παρά μονάχα όταν έφτασα στο σπίτι.

Η Τζένη , κυριολεκτικά με έφερε σπρώχνοντας μέσα όπου εκεί μας περίμενε ο Πέτρος ο οποίος φορούσε μόνο μια πετσέτε στην μέση του . Η Τζένη έπεσε στην αγκαλιά του , έτσι χύμα μπροστά στα μάτια μου και τον φίλησε με πάθος.

Ο Πέτρος στην συνέχεια απευθύνθηκε σε εμένα .

Λοιπόν , μαλακα θα εκτελείς διαταγές ;
Θέλει πρώτα εκπαίδευση ! Έτσι δεν είναι αγάπη μου ; Ρώτησε η Τζένη γελώντας ενώ εμένα το χέρι , ασυναίσθητα πήγε στο κατακόκκινο απο το χαστούκι της μάγουλό μου .
Τι εννοείς ; Ρώτησα
Γδύσου ! Διέταξε η Τζένη

Υπάκουσα και άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου μένοντας με το εσώρουχο μπροστά τους . Ντρεπόμουν , όχι μόνο για το γεγονός ότι ήταν ο γαμιάς της μπροστά αλλά και για την πλαστική θήκη αγνότητας που μου είχαν φορέσει στο ιατρείο και είχε κλειδώσει για πάντα τον αντρισμό μου .

Τελείως γδύσου ! Διέταξε φωνάζοντας όταν είδε ότι δίστασα να βγάλω το εσώρουχο . όταν το έκανα . Ο Πέτρος έσκασε μαζί με την Τζένη στα γέλια , βλέποντας το πουλάκι μου αιχμαλωτισμένο μέσα στην πλαστική θήκη .
Λοιπόν , μέσα στην κρεβατοκάμαρα , ο Πέτρος έχει μια έκπληξη για εσένα είπε η Τζένη . Με έπιασε απο το χέρι και με οδήγησε μέσα .

Πάνω στο κρεβάτι υπήρχε ένα σέτ ρόζ εσώρουχα δαντελένια , με καλσόν , ένα όμορφο baby doll και φυσικά , ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα . Κοίταξα με έκπληξη την Τζένη ενώ ταυτόχρονα ο γαμιάς της ο Πέτρος ήρθε πίσω μου και με έπιασε με μια ατσάλινη λαβή ακινητοποιώντας με ενώ εκείνη πλησίασε μπροστά .

Ένα δυνατό σκαμπήλι έπεσε επάνω στα μάγουλά μου ενώ μου έστριψε δυνατά την ρόγα . Έκανα να ξεφύγω αλλά μάταια . Ο Πέτρος ήταν πολύ πιο δυνατός απο εμένα .

Θα πάμε μέσα στο μπάνιο , θα σου ξυρίσω το κωλαράκι , θα σε κάνω μια όμορφη και καθαρή γκομενίτσα και μετά θα σε ντύσω σαν τσουλάκι . Αυτό θα είναι το μέλλον σου εδώ μέσα . Θα γίνεις η Αρσενική Τσούλα μας . Εϊπε η Τζένη ενώ κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στην νέα της αυταρχική προσωπικότητα.

Ακούς ! Θα σε κάνει η Τζένη πουτανάκι και μετά θα σε περιλάβω εγώ . Θα δείς που μου έκανες και την δύσκολη ! Θα σε μάθω να ρουφάς το καυλί μου όπως η πουτάνα η γυναίκα σου και μετά ξέρεις τι σε περιμένει είπε στο αυτί μου ο Πέτρος ενώ το χέρι του άγγιξε το κωλαράκι μου .

Όχι δεν θέλω φώναξα σε μια τελευταία απόπειρα ανάκτησης της αξιοπρέπειάς μου .

Τι ; Αντιμιλάς γαμιόλη είπε ο Πέτρος ; .

Η Τζένη , με άρχισε στα σκαμπήλια ενώ ο Πέτρος , με έριξε στο πάτωμα και πηρε στα χέρια του την λουρίδα του . Η Τζένη με πάτησε με τις γόβες της ενώ η πρώτη ξυλιά απο την λουρίδα  έπεσε με δύναμη στην πλάτη μου .

Άρχισε να με δέρνει με την λουρίδα ο Πέτρος τόσο δυνατά , με την Τζένη να με ποδοπατά και να φωνάζει στον γαμιά της να με δείρει πιο δυνατά .

Σήκωσες κεφάλι κερατωμένε ξεφτύλα ; Θα σε λιανίσω έλεγε και με έδερνε με την λουρίδα μέχρι που είχα βάλει τα κλάματα και ικέτεψε για έλεος .
Θα πάς με την Τζένη να σε ντύσει ; Θα τα φορέσεις τα γυναικεία σου ρουχαλάκια ; Εϊπε ενώ μου τράβηξε δυνατά το μαλλί .
Μάλιστα Θα κάνω ότι θέλετε είπα κλαίγοντας γοερά .
Μάλιστα Κύριε θα τον λές είπε η Τζένη και με χαστούκισε δυνατά με την σειρά της .
¨Ωρα να δείξεις σεβασμό εδω μέσα για τον άντρα του σπιτιού είπε και με έσυρε απο το μαλλί στην τουαλετα .

Δεν μιλούσα παρα μόνο έκλαιγα και έτριβα το πονεμένο απο την λουρίδα κορμί μου .

Θα σου κάνω μια καλή αποτρίχωση στο κωλαράκι γιατί έτσι είναι τα πιπινάκια . Άτριχα και καθαρά για γαμήσι . Ο Πέτρος θέλει καθαρά κωλαράκια
Γιατί μου το κάνεις αυτό ; Ρώτησα με τα μάτια δακρυσμένα ενώ η Τζένη με έβαλε κάτω απο την ντουσιέρα και άρχισε να μου αλείφει το κωλαράκι και τα πόδια με αποτριχωτική αλοιφή .
Μην το παίρνεις προσωπικά ! Υπάρχουν πραγματικοί άντρες όπως ο Πέτρος μου όταν με γαμάει μου διαλύει το μουνί ενώ υπάρχουν και σαν εσένα , πιο τρυφεροί , που η γλώσσα τους είναι ότι καλύτερο αλλά απο πέος , τίποτε . Με εσένα αποφάσισα να σε κρατήσω αλλά σαν Αρσενική Τσούλα .

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι άκουγα . Εκεινο όμως που έγινε , είναι ότι όταν μου έβγαλε την θήκη για να αποτριχώσει και το μικρό μου πουλάκι , καύλωσα με την μια πράγμα που παρατήρησε και εκείνη .

Σου αρέσει μωρή γαμιόλα ε ; Σου αρέσει που θα σε ντύσω είπε και αυτομάτως , ακολουθώντας τις συμβουλές της φίλης της για το πως θα μου κάνει στέρηση οργασμού , γύρισε το νερό στο κρύο και με έλουσε προκαλώντας απώλεια της στύσης αλλά και έντονη δυσφορία .
Είσαι έτοιμος ή μάλλον «έτοιμη» είπε χαστουκίζοντάς μου ελαφρά το κωλαράκι ενώ μου έκλεισε πάλι το πέος στην πλαστική θήκη .

Η εξευτελιστική συνέχεια της μεταμόρφωσής μου σε θυληκό , δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου εκεί , μπροστά στο ειρωνικό βλέμμα του Πέτρου που χάιδευε το μισόσκληρο καυλί του , η Τζένη με έντυσε με τα σέξυ γυναικεία εσώρουχα και τις γόβες . Με έβαψε με μακιγιάζ και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό μιας και με έβαλαν να κάνω πασαρέλα , ισορροπώντας στα γοβάκια κάτω απο τα ειρωνικά τους σχόλια .

Ο Πέτρος , σηκώθηκε και με πλησίασε με το καυλί μισοερεθισμένο .

Είχες αρνηθεί να εκτελέσεις εντολές πριν . Τώρα είσαι έτοιμη μωρή πούστρα να ικανοποιήσεις τον γαμιά της γυναίκας σου ;
Μάλιστα Κύριε απάντησα ενώ χαμήλωσα το βλέμμα μου και καρφώθηκα πάνω στο μισοερεθισμένο καυλί του .
Γονάτισε ! Ειπε η Τζένη 

Στο δωμάτιο επικρατούσε μια απόκοσμη ηρεμία . Εγώ ντυμένος γυναικεία , επρόκειτο να πέσω πολύ χαμηλά και να βιώσω μεγάλο εξευτελισμό για να υπηρετήσω το γαμιά της Γυναίκας μου .

Απο εδώ και πέρα δεν υπάρχει επιστροφή . Πάρτο στο στόμα σου . Διέταξε ο Πέτρος και πλησίασε φέρνοντας το καυλί του σε απόσταση αναπνοής απο τα βαμμένα κόκκινα χείλη μου .

Το άγγιξα , στην αρχή δειλά και με αποστροφή . Ήταν ζεστό και αισθάνθηκα μια πίεση στο σβέρκο μου απο την Τζένη που με πίεζε πάνω στο καυλί του

Έλα ! Μην ντρέπεσαι ! Θα δεις θα σου αρέσει και θα το ζητάς .

Το ζεστό του ημίσκληρο καυλί χώθηκε μέσα στο στόμα μου μπουκώνοντάς με μιας και ήταν τόσο χοντρό και μακρύ .  Άρχισε να σκληραίνει και να γίνεται τεράστιο . Δεν μπορούσα με τίποτε να το φιλοξενήσω άλλο μέσα στο στόμα και ύστερα απο προτροπή της Τζένης που ουσιαστικά καθοδηγούσε το κεφάλι μου πάνω στο πούτσο του Πέτρου , έγλειφα απο τα μπαλάκια μέχρι το πουτσοκέφαλο και πίσω.

Άαα έτσι καύλα ! Ρούφα το καυλί να γαμήσω τη γυναίκα σου ! Έλεγε βογγώντας ο Πέτρος και κουνούσε την λεκάνη του γαμώντας το στοματάκι μου .
Σου αρέσει μωρή τσιμπουκλού ! Σου αρέσει η ψωλάρα που μου σκίζει το μουνί ; Εσύ τώρα την γλείφεις και έκανες την «δύσκολη» . Έλεγε η Τζένη συνεχίζοντας να με εξευτελίζει .
Ρούφα πουστάρα να με καυλώσεις Έλεγε βαριανασαίνοντας ο Πέτρος.
Στήσου εδώ στα 4 μπροστά στον άντρα σου Είπε και πάλι ο Πέτρος ενώ τράβηξε το καυλί του απο το στόμα μου .

Ήταν κατακόκκινο και γυάλιζε απο το σάλι μου ενώ η Τζένη στήθηκε ετοιμάζοντας το γυαλισμένο καυλωμένο μουνί της για το καυλί του Πέτρου .

Οδήγησε εσύ το καυλί μου μέσα της είπε ο Πέτρος και με υποχρέωσε να το πάρω στα χέρια και να το τοποθετήσω πάνω στο τρυφερό μουνάκι της Τζένης που αναστέναζε απο καύλα .
Μείνε εδώ κοντά είπε ο Πέτρος και της το κάρφωσε μέσα .

Άρχισε να την πηδάει ενώ εκείνη έβγαζε βογγητά καυλας και ηδονής μαζί . Την γαμούσε με καρφωτές ψωλιές ενώ αραιά και πού , την έβγαζε απο το μουνί της και μου το τάιζε στο στόμα για να το γευτώ και να το σαλιώσω .

Συνέχισε να την πηδάει σε αυτή την στάση με εμένα γονατιστό δίπλα του να του σαλιώνω το πούτσο για αρκετά λεπτά ενώ μετά την γύρισε ανάσκελα και συνέχισε να την πηδάει ενώ εκείνη έχυνε ασταμάτητα .

Χύνω , χύνω στο βρωμόμουνο της Γυναίκας σου και εσύ θα το καθαρίσεις ειπε φωνάζοντας απο ηδονή .

Το μουνάκι της γέμισε απο τα χύσια του Πέτρου που ξεχείλησαν μέχρι έξω . Στην αρχή έβγαλε το γεμάτο χύσια και μουνοχύματα καυλί του και με έβαλε να το γλείψω ενώ στην συνέχεια υποχρεώθηκα να καθαρίσω απο τα ψωλοχύματα και το μουνί της Τζένης .

Είδες ! Δεν είναι και κακή η γεύση ! Είπε ο Πέτρος . γελώντας με την Τζένη αγκαλιά .
Πήγαινε στύψε δύο χυμούς ; Στεγνώσαμε είπε η Τζένη .

Ταπεινωμένος , προσπαθώντας ακόμα να καταπιώ τα ψωλοχύματα του Πέτρου , σηκώθηκα να πάω αλλά η φωνή της Τζένης κέντρισε τα αυτιά μου .

Φόρα και τα τακούνια σου ! Μόνο με τακούνια θα κυκλοφορείς εδώ μέσα
Ναι μωρή τσιμπουκλού ! Φεύγουν οι πουτάνες απο το δωμάτιο χωρίς τις γόβες τους ; Είπε ειρωνικά ο Πέτρος .

Κατέβηκα κάτω και σαν καλή δουλίτσα έστυψα χυμούς για την Τζένη και τον γαμιά της . Αισθανόμουν έναν περίεργο ερεθισμό να με κατακλύει . Καύλωνα απο την ξεφτύλα , τα χύσια που ήπια , ακόμα και απο τον θόρυβο των ίδιων μου των τακουνιών στο πάτωμα αλλά η πλαστική θήκη σταματούσε τα πάντα. Ήμουν σε μια απόγνωση , αλλά και διέγερση μαζί .

Επέστρεψα και τους είδα να ερωτοτροπούν και πάλι . Φιλιόντουσταν αλλά μόλις με είδαν , κοιταχτήκαν με νόημα και σταμάτησαν .

Έλα να μου γλείψεις τα αρχίδια είπε ο Πέτρος καθώς πήρε την πορτοκαλάδα του .
Ναι ! και κάνε καλή δουλειά να ξανακαυλώσει ο γαμιάς μας . Είπε η Τζένη χαρούμενη .

Αρχισα να του γλείφω απαλά τα αρχίδια , να τα παίρνω στο στόμα και να τα παίζω με την γλώσσα . Το θεριό που είχε για πέος ξανακαύλωσε στην στιγμή και πάλι όρθιο και δυνατό για γαμήσι .

Γλείφε ! Έρχεται η ώρα τώρα που θα μπεί στο κώλο σου είπε ο Πέτρος ενώ εγώ τρομοκρατήθηκα . Σκόπευε να με γαμήσει με όλο αυτό το θεριό στο κωλο .
Ξέρεις ε ; Έχυσα πριν και τώρα θα γαμάω για μια ώρα χωρίς να τελειώνω . Θα  σου το σκίσω το κωλί .

Τρομοκρατήθηκα αλλά η Τζένη με καθησύχασε .

Μην φοβάσαι ! Θα το πάρεις στο κώλο , θα πονέσεις αλλά θα σου αρέσει . Έλα ξάπλωσε μπρούμυτα είπε και με έβαλε μπρούμυτα ενώ ο γαμιάς ήρθε απειλητικά πίσω μου .
Θα σου κάνω το κώλο τούνελ σαν το μουνί της καργιόλας σου είπε

Φοβήκηκα , έκανα να φύγω αλλά η Τζένη έπεσε πάνω στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε .

Μην κουνιέσαι και άνοιξε τα πόδια σου .  Είπε ο Πέτρος.

Αισθάνθηκα ένα σαλιωμένο δάκτυλο να μπαίνει στο σουφράκι μου και έτσουξε. Η Τζένη με σκαμπήλισε και με μπούκωσε με το κυλοτάκι της στο στόμα για να μην μιλάω .
Ο Πέτρος συνέχισε να μου χώνει δύο σαλιωμένα δάκτυλα αυτή την φορά και να μου σκαμπηλίζει το κώλο ενώ εγώ μούγκριζα απο πόνο .

Άλειψε λίγο τζέλ στο πουτσοκέφαλό του και το άγγιξε στην τρυπούλα μου κάνοντάς με να τιναχτώ . Άρχισε να πιέζει και να μου ανοίγει την ροδέλα τόσο πολύ που αισθανόμουν να με ξεσκίζουν .

Το παίρνεις στην σούφρα σου ; Σε ξεπαρθενιάζει ο μπαμπάκας ελεγε καυλωμένος καθώς μου το έμπηγε μέσα μου .
Έτσι ! Πάρε ανάσες βαθιές ! Έτσι θα το δεχτείς μέσα σου έλεγε η Τζένη.

Με κατέκλυσε πόνος και εξευτελισμός καθώς μου έμπηγε όλο το χοντρό του πούτσο στο κώλο . Έπιασε μέχρι το πάτο και αισθάνθηκα στα αρχίδια του στα δικά μου . Με είχε ξεσκίσει . Μου ξεπαρθένιασε της σούφρα ενώ εγώ έκλαιγα απο το πόνο .

Καύλα είναι ο κώλος σου ! Βαθύς και στενός !  Για τρελό γαμήσι έλεγε και άρχισε να με πηδάει αργά και σταθερά .

Τα σωθικά μου έκαιγαν και αισθανόμουν να έχει πάρει το κωλάντερο μου φωτιά καθώς με έσκαβε με την ψωλάρα του.

Τι κωλαράκι έχεις κάυλα μου ! Θα σου το ξεσκίζω κάθε μέρα . Την μια το μουνί της γυναίκας σου , την άλλη το κωλί σου . Θα είστε οι πουτάνες μου έλεγε βογγώντας ενώ με γαμούσε .

Τα κορμιά μας είχαν ιδρώσει και όπως είχε πέσει πάνω μου σαν τον γαμιά της Monica Belluci στην ταινία «Μη αναστρέψιμος» και με τάπωνε κανονικά . Μούγκριζα απο πόνο και καύλα ενώ με την άκρη του ματιού μου είδα την Τζένη να μας βιντεοσκοπεί με το κινητό και να χαιδεύεται .

Με γαμούσε ασταμάτητα και ακούραστα πάνω απο ένα τέταρτο μιας και είχε ξεκαυλώσει πριν στο μουνί της Τζένης . Κάποια στιγμή μου τον έμπηξε καλά και αισθάνθηκα το καυτό του χύσι να μου γεμίζει το κωλάντερο .

Πάρτα στο κώλο γαμιόλα ! Ελεγε και άδειασε καλά μέσα μου το φορτίο του .

Είχα ξεπαρθενιαστεί με τον πλέον βίαιο τρόπο και η σούφρα μου ήταν γεμάτη χύσια μπροστά στην γυναίκα μου . Με υποχρέωσε να του γλείψω το πούτσο έτσι όπως ήταν απο τα ζουμιά του κώλου μου και τα χύσια του .

Το μακιγιάζ είχα πασαλειφθεί απο τα δάκρυα και τα ψωλοχύματα και ήμουν σαν μια πουτάνα του δρόμου που δεχόμουν απανωτά πουτσοσκάμπηλα .

Ήταν το πρώτο μου γαμήσι ... θα ακολουθούσαν και άλλα .

(συνεχίζεται )



Ο  Κερατωμένος  Σύζυγος  Εκπαιδεύεται :
Μέρος 1ο : /2012/05/bdsm-1.html
Μέρος 2ο :  /2012/05/bdsm-2.html
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.988
Κριτικές
1
Like
684
Πόντοι
96
Το μουνάκι της γέμισε απο τα χύσια του Πέτρου που ξεχείλησαν μέχρι έξω . Στην αρχή έβγαλε το γεμάτο χύσια και μουνοχύματα καυλί του και με έβαλε να το γλείψω ενώ στην συνέχεια υποχρεώθηκα να καθαρίσω απο τα ψωλοχύματα και το μουνί της Τζένης .

Με γαμούσε ασταμάτητα και ακούραστα πάνω απο ένα τέταρτο μιας και είχε ξεκαυλώσει πριν στο μουνί της Τζένης . Κάποια στιγμή μου τον έμπηξε καλά και αισθάνθηκα το καυτό του χύσι να μου γεμίζει το κωλάντερο .

Γαμω τις ιστοριες! Μ αρεσει που τη βαζεις σε κομματια για να μας κρατας σε αγωνια! Περιμενω το επομενο μερος!
Μας καυλωσες παλι τσουλαρε! Κ εσενα ετσι σε εκπαιδευσαν?  :dancing:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM : Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται 4ο
/2012/06/bdsm-4.html



Περίληψη : 
Η Γνωστοποίηση της σχέσης της Τζένης με τον Πέτρο στον ανήμπορο να αντιδράσει σύζυγο αλλά και η παθητική του υποταγή , ακόμα και σε σέξ με τον Πέτρο , σίγουρα έχει διευρύνει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού . Η Επίσκεψη στο Ιατρείο της Γιάννας σίγουρα θα δώσει νέες διεξόδους .

Φετίχ Ιστορίας :
Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation, Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports , Feet Worship , Dirty Panty Fetish
Chastity & Prostate Massage

Με είχε κυριεύσει μεγάλη νευρικότητα καθώς οδηγούσα , μαζί με την Τζένη και τον Πέτρο , πηγαίνοντας προς το ιατρείο της Γιάννας .

Είχαμε κανονίσει , μερικές μέρες μετά να πάμε να την επισκευτούμε , προκειμένου να επιθεωρήσει η ίδια τόσο το δικό μου επίπεδο εκπαίδευσης και αποδοχής των αναγκών της γυναίκας μου αλλά και να δώσει την έγκριση για να με ξεκλειδώσει η Τζένη απο την Θήκη Αγνότητας και να μπορέσω επιτέλους να εκσπερματώσω.

Η Τζένη και ο Πέτρος κάθοντας στο πίσω κάθισμα ενώ εμένα με είχαν βάλει να κάνω τον σωφέρ . Εκείνοι , πίσω , ερωτοτροπούσαν , φιλιόντουσταν με πάθος ενώ μπορούσα να δώ σχεδόν τα πάντα απο τον καθρέπτη .

Εκείνος την φιλούσε παθιασμένα ενώ της χούφτωνε αισθησιακά το στήθος και εκείνη ξαναμμένη , με τα μάτια μισόκλειστα , ανταποκρινόταν στα τολμηρά του χάδια μπροστά στα μάτια μου ενω εγώ καθόμουν στη θέση του υπηρέτη οδηγού.

Η όλη εικόνα , ήταν ερεθιστική και μάλιστα αισθανόμουν να με κυριεύει , για ακόμα μια φορά την περίεργη αίσθηση της στύσης που σταματούσε απο την πλαστική φυλακή που είχα καταδικαστεί .

Η Γιάννα μας υποδέχτηκε στο γραφείο της με ένα πλατύ χαμόγελο ,μπροστά στην εικόνα της Τζένης που ήταν αγκαζέ με τον εραστή της ενώ εγώ ακολουθούσα απο πίσω .

Βλέπω έχει γίνει σηματική πρόοδος είπε γελώντας ενώ εμένα μου έριξε ένα υποτιμητικό βλέμμα .
Περάστε καθίστε είπε ευγενικά και η πόρτα έκλεισε πίσω μας .

Στο γραφείο δεν υπηρχε κανένας παρά μόνο οι τρείς μας . Η Τζένη με τον Πέτρο καθίσαν μαζί στο καναπέ ενώ εγώ στην καρέκλα δίπλα τους . Ακόμα και αν μας έβλεπε κάποιος ξένος , θα καταλάβαινε ότι το ζευγάρι ήταν ο Πέτρος με την Τζένη και εγώ ίσως ήμουν κάποιος τρίτος , κάποιος φίλος .

Λοιπόν , πώς πήγες φιλενάδα με τον Πέτρο , τον παίδαρο είπε γελώντας η Γιάννα
Τέλεια , το σέξ είναι φοβερό , είναι πραγματικός άντρας Είπε η Τζένη χαρούμενη και του έσφιξε το χέρι στο δικό της .
Με τον άντρα σου ; Ρώτησε
Αα ήταν πολύ καλός , υποστήριξε την επιλογή μου να κάνω σέξ με τον Πέτρο και μάλιστα , το κάθισε και εκείνος , για να δεί τι καυλί γαμάει την γυναίκα του .
Αλήθεια ! Το έφαγες στο κωλαράκο απο το γαμιά της Γυναίκας σου ξεφτυλισμένε ;υ
Έσκασαν στα γέλια και οι τρείς ενώ εγω ντροπιασμένος κατέβασα το κεφάλι.
Ωωω , μη μουτρώνεις , πρέπει να χαίρεσαι που υπηρετείς ένα τόσο σεξουαλικό ζευγάρι . Πρέπει να χαίρεσαι που σε έβαλαν στα παιχνίδια τους
Μάλιστα Κυρία Γιάννα !
Νομίζω πρέπει να το δείξεις κιόλας . Πέσε στα 4 και φίλα τα πόδια του Πέτρου .

Εξευτελίστηκα τελείως και το παράδοξο είναι οτι μου άρεσε το ότι βρέθηκα στα 4 μπροστά στον Πέτρο .
Πλησίασα , έσκυψα και του φίλησα τα παπούτσια .

Σε ευχαριστώ που πήδας την Γυναίκα μου και εμενα .
Δεν κανει τίποτε πουτανάκι . Θα σας πηδάω με ευχαρίστηση είπε ο Πέτρος γελώντας

Έσκασαν όλοι στα γέλια , επαινόντας με έναν εξευτελιστικό τρόπο την υποταγή μου .

Μπράβο , είμαι πολύ ικανοποιημένη απο την πρόοδό σου . Γδύσου τώρα να σε εξετάσω είπε η Γιάννα , βγάζοντας ένα ζευγάρι λατέξ γάντια ενώ ο Πέτρος με την Γιάννα κάθισαν αναπαυτικά στο καναπέ , σαν να επρόκειτο να δούν ταινία .

Γδύθηκα και αποκαλύφτηκε το ρόζ στριγκάκι που με είχε η υποχρεώσει η Τζένη να φοράω . Γελάσαν όλοι ενώ η Γιάννα σηκώθηκε και με πλησίασε .

Σου πάει η δαντελίτσα . Για γείρε εκεί στο κρεβάτι εξέτασης , να δώ το κωλαράκι σου .
Γρήγορα είπε και μου έδωσε ένα σκαμπήλι .

Υπάκουσα και έγειρα στο κρεβάτι ενώ η Γιάννα ήρθε πισω μου και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο .
Πουτανάκι έχεις κώλο για στριγκάκι και θες να λέγεσαι άντρας .

Παραμέρισε το στριγκάκι και τσίτωσε το κωλαράκι μου αποκαλύπτωντας την ροδαλή μου σούφρα που έχασκε έτσι όπως μου το είχε ανοίξει ο Πέτρος . Σάλιωσε το δάκτυλό της και μου το έβαλε μέσα ενώ με το άλλο χέρι άγγιξε την πλαστικη συσκευή αγνότητας .

Μπράβο Πέτρο , του άνοιξες καλά το κωλαράκι είπε η Γιάννα κωλοδακτυλιάζοντάς με .
Ναι  ήταν πραγματική γλύκα το κωλαράκι του .
Ωρα για εκσπερμάτωση καυλα μου είπε η Γιάννα χαιδεύοντας τα μπαλάκια μου .

Πήρε απο την Τζένη το κλειδάκι και επιτέλους , μετά απο τοσο καιρό άκουσα το πολυπόθητο κλικ . Σε δευτερόλεπτα απο την στιγμή που με ξεκλείδωσε είχα μια έντονη στύση .

Μμμ βλέπω έχει καυλίτσες το πουλάκι βλέπω αλλά δεν θα χύσεις έτσι , θα χύσεις σαν γκομενίτσα .

Μου έβαλε τα δύο δάκτυλά της μέσα μου και εντόπισε το προστάτη . Άρχισε ένα περίεργο μασάζ εκεί που ήταν πολύ ερεθιστικό αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο .

Σου αρέσει μέσα στο κωλαράκι ; Ρώτησε η Γιάννα
Του αρέσει , του αρέσει είπε ειρωνικά ο Πέτρος και για ακόμα μια φορά γέλασαν .

Με γαμούσε με τα δύο της δάκτυλα , ερεθίζοντας τόσο πολύ τον προστάτη μου που δεν άργησα να χύσω σχηματίζοντας μια λίμνη στο έδαφος ενώ το συναίσθημα του οργασμού ήταν πολύ περίεργο αλλά και έντονο .

Λέρωσες το γραφείο γαμιόλα είπε σκαμπηλίζοντάς με δυνατά . Κάθισε κάτω και γλείψε τις “βρωμιες” σου
Υπάκουσα και άρχισα να γλείφω απο το πάτωμα το σπέρμα μου ενώ άκουγα γέλια και χαχανητά .

Νομίζω ότι πρέπει να του βρείτε και ένα όμορφο γυναικείο όνομα ! Δεν είναι άντρας και ούτε πρόκειται να γίνει είπε η Γιάννα αυστηρά ενώ πάτησε με την γόβα της το κεφάλι μου όσο έγλειφα τα χύσια μου απο το πάτωμα .
Νομίζω το καλύτερο είναι το “Γωγώ” παραφράζοντας το πρώην αντρικό του όνομα
Το ακούς Γωγούλα ; Θα ακούς Γωγώ το όνομά σου και θα είσαι έτοιμη για γαμήσι είπε η Γιάννα .

Αφού τα έγλειψα όλα , ντυθήκαμε και ήμασταν έτοιμοι να αποχαιρετιστούμε και να πάρουμε φυσικά τις τελευταίες οδηγίες απο την Γιάννα .

Κρίμα που σήμερα ήρθε μου ήρθε περίοδος και δεν θα παίζουμε είπε η Τζένη ναζιάρικα στον Πέτρο .
Ααα αυτό είναι φανταστική ευκαιρία , ούτε να το είχαμε παραγγελία  είπε η Γιάννα .
Γωγώ , εσύ θα πάρεις την θέση της Τζένης , Θα γίνεις η γκόμενα του Πέτρου και θα φροντίζεις να ξεκαυλώνει ο παίδαρος τώρα που δεν θα μπορεί η Τζένη.
Μου αρέσει αυτή η ιδέα Γωγουλίνι είπε ο Πέτρος και με πλησίασε πιάνοντάς μου το κωλαράκι μπροστά στα γέλια της Γιάννας και της Τζένης .
Θα ντυθείς με τα πιο σέξυ εσώρουχα , γόβες και θα περπατάς κουνώντας το κωλαράκι σου μέσα στο σπίτι . Θα είσαι γλυκειά , τρυφερή , πρόθυμη και υπάκουη και αν ο γαμιάς σου ρίξει και κανένα σκαμπήλι , θα κατεβάσεις το κεφάλι και θα ζητήσεις και άλλο . Κατάλαβες μωρή ; Είπε αυστηρά η Γιάννα
Μάλιστα Κυρία .

Θα γινούμουν για την υπόλοιπη εβδομάδα η πουτάνα του Πέτρου και ειλικρινά δεν ήξερα πως να το χειριστώ . Τα μάτια του Πέτρου και της Τζένης έλαμπαν 

Όταν επιστρέψαμε , σε λίγα λεπτά κιολας με το που έκλεισε η πόρτα , άκουσα τον Πέτρο να μου λέει με δυνατή φωνή .

Λοιπόν , ξεσκισμένη πούστρα ! Σε χρόνο dt σε θέλω εδώ , ντυμένη , βαμμένη να ρουφάς το πούτσο μου .
Μάλιστα Αφέντη ! Είπα υπακουα αποδεχόμενος το ρόλο μου .
Έλα μωρή ξεκωλιάρα να σε ντύσω . Ο Πέτρος όταν καυλώνει δεν μπορεί να περιμένει .

Η Τζένη ανέλαβε να με μακιγιάρει και να με ετοιμάσει . Όσο με έβαφε μου έλεγε εξευτελιστικά λόγια .

Ο Πέτρος είναι πολύ απαιτητικός γαμιάς και πρέπει να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό . Θα πρέπει να λατρέψεις το καυλί του με μια πολύ καλή παθητικη πίπα και μετα θα κάτσεις και θα δώσεις το κωλαράκι σου σε ότι στάση ζητήσει ο γαμιάς μας.
Δεν θα πείς , όχι , δεν μπορώ , πονάω και άλλα τέτοια . Θα πονάς και θα ζητας να σε γαμήσει πιο δυνατά . Θα τρως ένα κωλοσκάμπηλο και θα ζητάς πιο δυνατά και περισσότερα σκαμπήλια .
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΩΓΩ ! ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΓΑΜΙΟΛΑ . Φώναξε απο το σαλόνι ο Πέτρος.

Θα τα κρατήσω όλα στην κάμερα είπε η Τζένη παιχνιδιάρικα
Ξεκίναγε μια νέα εβδομάδα αρκετά δύσκολη …....

Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται
Μέρος 1ο : /2012/05/bdsm-1.html
Μέρος 2ο : /2012/05/bdsm-2.html
Μέρος 3ο : /2012/05/bdsm-3.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_10.html

Ιστορία BDSM : Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται 5ο
/2012/06/bdsm-5.html






Περίληψη
Η Εβδομάδα που ξεκινάει θα βρεί την Τζένη με περίοδο και τον Πέτρο καυλωμένο όσο δεν παίρνει . Φυσικά δεν μπορεί να μείνει χωρίς “περιποίηση” . Ίσως ο ήρωας της ιστορίας μας μπορέσει να ικανοποιήσει τον Πέτρο ώς “Γωγώ” μιας και δεν μπορούσε να ικανοποιήσει την Τζένη ώς άντρας .

Φετίχ Ιστορίας :
Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation, Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports , Feet Worship , Dirty Panty Fetish
Chastity & Prostate Massage

Μπήκα μέσα στο σαλόνι όπου με περίμενε ο Πέτρος αραχτός στον καναπέ ενώ πίσω μου , μηδειώντας και κρατώντας την κάμερα ακολουθούσε η Τζένη .

Απαθανάτιζε την σκηνή όπου εγώ , ντυμένος γυναικεία , με σέξυ εσώρουχα , ψηλοτάκουνα γοβάκια αλλά και την απαραίτητη “πουτανίστικη διάθεση” που έπρεπε να έχω ώς “Γωγώ” θα έπρεπε για όλη την επόμενη εβδομάδα μιας και η Τζένη είχε περίοδο , να ικανοποιώ σεξουαλικά τον εραστή της τον Πέτρο ο οποίος ήδη με είχε εξευτελίσει και με είχε πηδήξει με βίαιο και χυδαίο τρόπο .

Περπάτησα σε όλο το σαλόνι λικνίζοντας τον ντυμένο με δαντελωτό εσώρουχο κωλαράκι μου , ισορροπώντας τέλεια πάνω στα τακούνια και έφτασα δίπλα του

Μωρή ξεκωλιάρα θα φωνάζω 10 ώρες για να έρθεις ;
Συγνώμη  Αφέντη είπα προσπαθώντας να μπω στο ρόλο που με θέλανε .
Ευτυχώς έχεις τόσο γλυκό κωλαράκι ! Απάντησε και τα χέρια του έτρεξαν την άτριχη γάμπα μου , το μπουτάκι μου και τελικά χούφτωσε το κωλαράκι μου .
Πήγαινε και φτιάξε μου ποτό . Και για την Αφέντρα σου είπε δείχνοντας την Τζένη .

Πήγα στο μπάρ , έβαλα παγάκια και ουίσκι στον “άντρα του σπιτιού” και έφτιαξα και ένα τζην τόνικ για την Τζένη και τα πήγα χαμογελώντας .

Μπράβο Γωγούλα ! Μαθαίνεις γρήγορα κοπέλα μου ειπε η Τζένη συνεχίζοντας να με βιντεοσκοπεί
Τώρα θέλω να γονατίσεις και να με περιποιηθείς όσο θα πίνω το ουισκάκι μου

Κοίταξα απορημένος και η Τζένη σούφρωσε τα χείλη της και μου μίλησε αυστηρά.

Ο Γαμιάς θέλει ένα καλό , αργό και βαθύ τσιμπούκι !

Σοκαρίστηκα , αν και κάπου κατά βάθος το περίμενα . Υπάκουα , έπεσα στα γόνατα και πήγα ανάμεσα στα γυμνασμένα πόδια του Πέτρου . Κατέβασα το φερμουάρ και βρέθηκα μπροστά σε ένα μποξεράκι το οποίο κόντευε να εκραγεί .

Πήγα να το ξεκουμπώσω αλλά ο Πέτρος με σκαμπήλισε .

Όχι αμέσως στην πούτσα μωρή ψωλαρπάχτρα ! Τόσο λυσσασμένη για πούτσο είσαι ; Θέλω να τριφτείς πάνω του .
Μάλιστα Αφέντη είπα καθώς έτριβα το μάγουλό μου απο το σκαμπήλι .
Γαμιόλα ! Διορθώσου θα σε πλακώσω στις ξυλιές άκουσα την Τζένη δίπλα να μου μιλάει αυστηρά και εξευτελιστικά .

Έτριψα στο πρόσωπό μου το πούτσο του , πάνω απο το ύφασμα για να τον προκαλέσω και αργά αργά , ξεκούμπωσα τα κουμπιά και ήρθα αντιμέτωπος με το τεράστιο , χοντρό , ζεστό καυλί του που ξεπάτωνε καθημερινά την Τζένη .

Απαλά , άρχισα να γλείφω τα μπαλάκια του , πότε ρουφώντας και πότε φιλώντας τα τεράστια αρχίδια του ενώ με την άκρη του ματιού μου τον έβλεπα να πίνει το ποτό του και να απολαμβάνει με τα μάτια κλεισμένα το τσιμπούκι που του έκανα .

Βλέποντας ότι τα κατάφερνα , άρχισα να παίρνω στο στόμα το ημίσκληρο , γεμάτο φλέβες όργανό του που σιγά σιγά άρχισε να μεγαλώνει στο στόμα μου . Ήταν εκπληκτικό να βλέπω όλο αυτό το καυτό κομμάτι κρέας να μεγαλώνει απο τα παιχνίδια που έκανα με το στόμα μου .

Αισθανόμουν η μεγαλύτερη πουτάνα της Φυλής . Πώς αλλιώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι η γυναίκα μου και ο εραστής της , με είχαν μεταμορφώσει σε μια Αρσενική Τσούλα με το όνομα Γωγώ και τώρα έπρεπε να τον ικανοποιήσω .

Το καυλί του πλέον δεν χώραγε στο στόμα μου με τίποτε και ανεβοκατέβαινα με δυσκολία γλείφωντας και ρουφώντας ενώ το πουτσοκέφαλό του , είχε μια υφάλμυρη γεύση που κάθε άλλο παρά δυσαρρεστη ήταν .

Καύλα είναι το στοματάκι σου παλιοπουτάνα έλεγε με βαριά φωνή ο  Πέτρος και πίεζε το κεφάλι μου προκειμένου να καταπιώ το καυλί του .

Κόντευα να πνιγώ αλλά δεν μίλησα . Ήξερα καλά τι με περίμενε .

Ααα πουτάνα , σφίξτο το καυλί στο στόμα σου θα χύσω ! Είπε βιαστικά
Κανόνισε να μην τα πιείς όλα είπε η Τζένη και με κλώτσησε στο κώλο με την γόβα της .

Έσγιξα καλά τα χείλη μου , τρομπάρισα καλά το καυλί του μια δύο φορές και έχυσε ένα ποτάμι σπέρματος στο στόμα μου . Κατάπια μεγάλιες γουλιές σπέρματος . Με έπιασε ένα συναίσθημα αηδίας , αποστροφής αλλά παράλληλα και ηδονής . Είχα στύση και ήξερα ότι άν το πρόσεξε κανείς θα είχα και άλλους εξευτελισμούς αλλά εκείνο που προείχε εκείνη τη στιγμή ήταν να καταπιώ και την τελευταία σταγόνα σπέρματος .

Έτσι και έγινε . Ήπια τα πάντα , σκούπισα τα χείλη μου και είδα και τους δύο να με κοιτάνε με ειρωνία .

Είσαι μεγάλη τσιμπουκλού τελικά ! Δεν μας τα είχες πει αυτά!  Είπε η Τζένη θυμωμένη .
Καλά τον πέρναγες για άντρα ; Την μικρή μας Γωγούλα ; Προσθεσε ο Πέτρος.
Μπράβο τσουλάρα ! Στα τσιμπούκια είσαι καλή . Θα δούμε και το κωλαράκι σου τι λέει μετά . Πήγαινε να μας σερβίρεις τώρα . Έτσι ντυμένη σαν πουτάνα .

Δεν είχα άλλη επιλογή και έστρωσα τραπέζι , ετοίμασα φαί ενώ εκείνοι χασκογελούσαν στο σαλόνι και σέρβιρα τα πάντα .

Ο Πέτρος και η Τζένη , με σατανικά χαμόγελα στα πρόσωπά τους καθίσαν

Μπράβο Γωγω ! Μπράβο κοριτσάκι μου είπε ο Πέτρος βλέποντας το στρωμένο τραπέζι ενώ η Τζένη τραβούσε ακόμα με την κάμερα .
Έλα να κάτσεις στα πόδια του 'ΜΠΑΜΠΆΚΑ” είπε δείχνοντάς μου την θέση μου.

Είχε την απαίτηση να κάτσω στα πόδια του όπως κάθονται οι στριπτηζούδες στα πριβε . Η Τζένη με αγριοκοίταξε και κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ παρά να δεχτώ αυτή την χυδαία πρόκληση .
Θα με ταίσεις σαν ερωτευμένη πουτανίτσα είπε ο Πέτρος .

Κάθισα στα πόδια του και αυτός έβαλε το χέρι του κατευθείαν στο κώλο μου και έπαιζε με το κορδονάκι μου .

Αρχισα να τον ταϊζω ενώ εκείνος με κοιτούσε χυδαία . Κόκκινος απο ντροπή αισθάνθηκα το δάκτυλο να παραμερίζει το στριγκάκι μου και να ψαχουλεύει την σουφρίτσα μου . Αρχισε να την τρίβει .

Βρήκα το μουνάκι σου κοριτσάκι ! Θα σου το ξεχειλώσω σε λίγο . Έτσι όπως με έχεις καυλώσει .
Τι τσούλα προσθεσε η τζένη με αποτροπιασμό καθώς εγώ συνέχισα να τον ταίζω στην τσουλίστικη αυτή θέση .

Το δάκτυλό του στεγνό όπως ήταν χώθηκε στο κωλαράκι μου ενώ εγώ έβγαλα μια κραυγούλα !

Έτσουξε ; Πόνεσε το σουφράκι ; Μην φοβάσαι ο Μπαμπάκας θα το φιλήσει μετά είπε γελώντας Πέτρος .

Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί . Τέτοιο εξευτελισμό , δεν είχα νιώσει στην ζωή μου και ήξερα ότι θα είχε και συνέχεια .

Όταν έφαγε , με αιφνιδίασε . Σηκώθηκε και με πήρε σαν νυφούλα στα χέρια του ενώ ρώτησε την Τζένη αν τα τραβούσε όλα .

Ναι αγάπη μου , βιντεοσκοπώ τα πάντα . Πάμε

Σαν νυφούλα με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και με πέταξε ανάσκελα στο κρεβάτι .

Είσαι πολύ άτακτο πουτανάκι . Με έχεις κατακαυλώσει έτσι που γυρνάς δεξιά και αριστερά με τα εσώρουχα και τις γόβες . Θα σου ξεσκίσω το κώλο τώρα γαμιόλα , εδώ μπροστά στην κάμερα .

Άρχισε να ξεντύνεται μέχρι που έμεινε ολόγυμνος με το τεράστιο καυλί του να πάλλεται σαν οργισμένο θηρίο .

Εγώ είχα μείνει άναυδος καθώς ανέβηκε στο κρεβάτι επιθετικά , έπιασε βίαια τους αστραγάλους μου και τους έβαλε στους ώμους του ενώ η Τζένη τράβαγε με την κάμερα τα πάντα .

Με τρόμο ανακάλυψα ότι δεν είχε σκοπό να βάλει τζέλ ή άλλο λιπαντικό παρά μόνο έφτυσε και σάλιωσε το καυλί του καλά , μου έβαλε και ένα σαλιωμένο κωλοδάκτυλο και πήρε θέση .

Γαμιόλα θα σου σκίσω την σούφρα τώρα !

Αισθάνθηκα την πίεση και το πόνο καθώς ο πούτσος του παραβίαζε για ακόμα μια φορά την σούφρα μου και χωνόντας βαθιά μέσα μου . Πόναγα αλλά το λάτρευα . Καιγόμουν χωρίς λιπαντικο και το κωλαράκι μου και υπομονετικά το δεχόμουν απο τον Αφέντη γαμιά .

Πάρτο όλο στη κωλάρα σου Τσούλα είπε βογγώντας καθώς με κάρφωσε για τα καλά .
Μίλα μωρή καριόλα ! Ερέθισέ τον πέστου να σε γαμήσει ! Είπε η Τζένη .
Σκίσε με γαμιά μου ! Άνοιξε μου την κωλάρα είπα

Άρχισε ένα πήδημα στο κώλο μου άνευ προηγουμένου . Με γαμούσε με την ατελείωτη τεράστια ψωλάρα του καθώς κουνούσε την λεκάνη του με ερεθιστικές αργές κινήσεις για να καταλαβαίνω κάθε λεπτομέρεια , κάθε φλέβα , καθε χιλιοστο.

Γαμιόλα ! Πουτάνα είσαι ! Θα σε ξεσκίζω κάθε μέρα !

Τέτοιο παθιασμένο γαμήσι δεν είχε ξαναγίνει . Με τάπωνε με την ψωλάρα του μέχρι που στο τέλος έχυσε στο κωλάντερό μου που το είχε ανοίξει για τα καλά .

Παρόλο το τσιμπούκι , έχυσε μια γενναία ποσότητα σπέρματος μέσα μου για ακόμα μια φορά και όταν τραβήχτηκε , μου το έφερε στο στόμα να το καθαρίσω .

Έγλειψα το καυλί όπως είχε βγεί απο τον κώλο μου ο οποίος έχασκε απο το γαμήσι.

Δεν τελειώσαμε ακόμα  . Σειρά μου τώρα και θα βιντεοσκοπεί ο Πέτρος .

Είδα την Τζένη να έχει βάλει ένα τεράστιο στραπον μαύρο και να έρχεται στο κρεβάτι .

Ο Πέτρος πήρε την κάμερα απο τα χέρια της και η Τζένη ανέβηκε και μου άστραψε ένα χαστούκι .

Έλα μωρή ξεκωλιάρα να μην κλείσει ο κώλος σου !

Μου κάρφωσε το καυλί στον κώλο κάνοντάς με να ουρλιάξω και με την σειρά της άρχισε και αυτή να μου γαμάει ξέφρενα το κωλαράκι με το στραπον .

Της άρεσε πάρα πολύ να μου ξεσκίζει το κωλο και να με βρίζει , εξευτελίζοντάς με .

Τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή και κάθε στιγμή αποτυπώθηκε στην κάμερα .

( συνεχίζεται...)

Photograph :                    
Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται
Μέρος 1ο : /2012/05/bdsm-1.html
Μέρος 2ο : /2012/05/bdsm-2.html
Μέρος 3ο : /2012/05/bdsm-3.html
Μέρος 4ο : /2012/06/bdsm-4.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ιστορία BDSM : Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται 6ο


Περίληψη
Η  “Γωγώ”  υπηρέτησε τον Πέτρο ώς αρσενική τσούλα με μεγάλη επιτυχία . Μια νέα πρόκληση αντιμετωπίζει τώρα . Η Τζένη θέλει να κάνει μωρό και η Γιάννα προτείνει τον Πέτρο ώς υποψήφιο πατέρα ! Θα καταφέρει η Γωγώ να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση ; 

Φετίχ Ιστορίας :
Cuckolding , Transexual Domination & BDSM, Feminization , Slut Training , Humiliation, Small Penis Humiliation , Dildo Discipline/Training , Water Sports , Feet Worship , Dirty Panty Fetish
Chastity & Prostate Massage


Ήταν νωρίς ξημέρωμα Δευτέρας , γύρω στις 6 το πρωί όταν άνοιξα τα μάτια μου απο τον βαρύ ύπνο που είχα βυθιστεί . Όλη την προηγούμενη νύχτα με είχε ξεκωλιάσει η Τζένη με το στραπον που απο όταν με ξεπαρθένιασε για πρώτη φορά το στραπον έμοιαζε να της έχει γίνει δεύτερη φύση .

Με πήδαγε βίαια , συνεχόμενα , για πολύ ώρα και με ένταση και σκαμπήλια κάθε φορά , φροντίζοντας πάντα να μου υπενθυμίζει πόσο τσούλα και καριόλα είμαι ενώ συνεχώς ντυνόμουν γυναικεία .

Ο Πέτρος , πάντα με πήδαγε εξευτελίζοντάς με άγρια και αντιμετωπίζοντάς με σαν μια πουτάνα της Φυλής . Πώς άλλωστε θα με σεβόταν αφού συνεχώς το κωλαρακι μου ήταν ταπωμένο απο την ψωλάρα του και πάντα γεμάτο σπέρμα .

Ακόμα ήμουν γλαρωμένος και ζαλισμένος μιας και μόλις είχα ξυπνήσει στο ξενώνα που με είχε εξορίσει η Τζένη μιας και μοιραζόταν το κρεβάτι με τον Πέτρο πια .

Άκουσα την πόρτα να ανοίγει . Έκανα στο μισοσκόταδο να δω καλύτερα και είδα τον Πέτρο ολόγυμνο με την πούτσα καυλωμένη να με πλησιάζει , να σηκώνει τα σκεπάσματα και να μπαίνει απο κάτω .

Ξύπνησες καύλα μου ; Ηρθε ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ και είναι καυλωμένος είπε και μου χούφτωσε το κωλαράκι
Τι κανεις ; ρώτησα και έφαγα ένα κωλοσκάμπηλο .
Πρωινές καύλες και εσυ θα τις σβήσεις . Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχει περίοδο η Τζένη και σκέφτηκα να σε ποτίσω λίγο χύσι .

Τα χέρια του λαίμαρα χούφτωναν το κωλαράκι μου ενώ μου φίλαγε την πλατη . Αισθανόμουν το καυτό του καυλί , ορθωμένο και σκληρό απο την πρωινή καύλα να πιέζει το κωλαράκι μου , απειλητικά .

Ελα μωρή τσουλίτσα , τούρλωσε το κωλαράκι σου ! Δεν βλέπεις πόσο καυλωμένος είμαι ;
Μάλιστα Αφέντη , είπα και ξάπλωσα τελείως μπρούμυτα αποκαλύπτωντας τελείως το κωλαράκι μου

Ο Πέτρος παραμέρισε το στριγκάκι μου και αισθάνθηκα το σαλιωμένο του δάκτυλο να χωνεται βαθιά στο κωλαράκι μου και να λιπαίνει το πρωκτό μου .

Πουτανάκι ! Ο κώλος σου είναι φτιαγμένος για γαμήσι , βαθυς και στενός ειπε φιλώντας μου το λαιμό ενώ αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλό του να πιέζει το σουφράκι μου καθώς και πάλι άρχισε να το παραβιάζει .
Σκάσε πουτανάκι ! Μην ξυπνήσει η Τζένη ειπε και μου βούλωσε το στόμα καθώς μου το κάρφωνε .

Αισθανόμουν σαν την Μόνικα Μπελούτσι καθώς με κάρφωνε ο γαμιάς κάτω απο τα σεντόνια και εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς μου είχε κλείσει το στόμα .

Δεν  υπήρχε λόγος , ούτε να αντιδράσω , ούτε να κινηθώ !

Έκατσα σαν κοτουλα να με γαμήσει ο δυνατός γαμιάς με τις δυνατές βαθιές καρφωτές ψωλιές που μου έκανε .

Καργιόλα , συνήθησε ο κώλος σου ε ; Να έχεις πούτσο μέσα ! Είτε πλαστικό είτε το δικό μου . Πάρτα μωρή ξεφτυλισμένη ! Είπε και έχυσε μέσα μου .

Ο Γαμιάς ξεκαύλωσε μέσα στο τρυπάκι μου και έφυγε σιωπηλά όπως ήρθε αφήνοντάς με μπρούμυτα με το κωλαράκι γαμημένο και χυμένο να κλαίω απο τον εξευτελισμό .

Το πρωί τους έφτιαξα πρωινό και το πήγα στο κρεβάτι όπου η Τζένη με εξευτέλισε .

Καλώς την πουτάνα ! Γαμήθηκες πρωί πρωί έτσι ;
Μάλιστα Κυρία , ο Αφέντης πήγα να πώ !
Απο σήμερα που δεν έχω περίοδο θα πηδιέμαι μόνο εγώ μαζί του και εσένα θα σε ξεκωλιάζω εγω . Τώρα ντύσου γυναικεία , θα πάμε στο ιατρείο της Γιάννας .

Η πρότασή της με άφησε άναυδο .
Θα με έντυναν γυναικεία να παμε έτσι στην Γιαννα , γιατί ; τι ήθελαν να μου κάνουν;

Δεν τόλμησα να αντιδράσω παρα ντύθηκα με τα ρούχα που μου έδωσε η Τζένη .

Φόρεσα ένα αέρινο φουστάνι με ζωηρά χρώματα μέχρι τα μπουτάκια , άσπρο κυλοτάκι , ψηλοτάκουνα ενω τα μαλλιά μου τα χτένισε εντελώς με γυναικωτό τρόπο .

Με μακιγιάζ και σκουλαρίκια κρίκους που μου έδωσε , έγινα μια προκλητική γυναίκα όπως είπε η Τζένη και έτσι βγήκαμε μαζί στο δρόμο .

Αισθανόμουν εξευτελισμό και έξαψη καθώς κυκλοφορούσαν γυναίκα , κρατώντας αγκαζέ τον Πέτρο και τη Τζένη .

Βλέπεις πόσοι άντρες σε κοιτάνε ; Όλοι θα ήθελαν να σε ξεκωλιάσουν Είπε ο Πέτρος .
Τι πουτάνα ! Είπε η Τζένη καθώς με είδε που γέλασα .

Στο ιατρείο της Γιάννας είχε κόσμο αλλά όταν μας είδε μας πήρε κατά προτεραιότητα .

Ααα εσύ είσαι τέλεια γυναίκα , πραγματικη πουτανίτσα!
Ναι , όλοι οι άντρες την κοιτάζαν είπε η Τζένη και ξεκαρδίστηκαν όλοι στα γέλια .
Λοιπόν Τζένη σήμερα τελείωσε η περίοδός σου .
Ναι . Θα ξεκινήσουμε για παιδί . Εϊπε η Τζένη αγκαλιάζοντας τον Πέτρο .
Τι εννοείτε ρώτησα …

Η Γιάννα μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατά που κόντεψα να χάσω την ισορροπία μου απο τα τακούνια .
Θα έπρεπε να είσαι περήφανος που ένας εραστής σαν τον Πέτρο θα γονιμοποιήσει την γυναίκα σου .
Ναι αγάπη μου , δεν θα ήταν ωραία να μοιάζουν τα παιδιά μας στον Πέτρο ;
Εε σε ποιόν θα μοιάζουν σε εσένα μωρή ; Δεν βλέπεις που είσαι ντυμένη φούστα – μπλούζα ;
Μααα πήγα να πώ
Ελα τώρα , ο Πέτρος θα με αφήσει έγκυο και εσύ θα τα μεγαλώσεις .

Η πρόταση αυτή ήταν παραπάνω απο εξευτελιστική αλλά έτσι ντυμένος γυναικεία δεν θα μπορούσα να εκφράσω αντιρρήσεις .

Φϋγαμε απο το ιατρείο της Γιάννας έχοντας αποφασίσει η Τζένη να κάνει παιδί με τον Πέτρο .
Στο δρόμο , είδαμε σε ένα παρκάκι κάτι φορτηγά σταματημένα .
Η Τζένη έκανε νόημα στον Πέτρο . Δεν κατάλαβα τι εννούσε

Θα σε μάθω εγώ πουτάνα να βγάζεις γλώσσα όταν σου λένε κάτι .
Μα υπάκουσα . Είπα
Σκάσε είπε ο Πέτρος και με έπιασε βίαια απο το χέρι τραβόντας με έξω απο το αυτοκίνητο
Άσε με ειπα σαν γκομενίτσα ενώ με έσερνε προς τα φορτηγά .
Σκάσε καργιόλα θα κάνεις ότι σου λέω είπε και μου άστραψε ένα σκαμπήλι .
Παιδιά , έχετε χρονο ; Ρώτησε τους τρείς νταλικέριδες που έπιναν καφέ .
Ναι ρε φίλε τι έγινε ; Ρωτάει ο ένας απο αυτούς .
Εχω μια πουτανίτσα εδώ και θέλει γαμήσι . Θέλετε ;
Πόσο ; ρώτησε ο ένας , ο πιο μαυριδερός κοιτάζοντάς με λαίμαργα .
Δεν είναι πουτάνα ! Λυσσασμένη για πούτσα είναι είπε γελώντας ο Πέτρος..

Δεν χρειάστηκαν άλλη προτροπή . Ο Ένας απο αυτούς , άνοιξε την καρότσα , με σήκωσε στα στοιβαρά του χέρια και με πέταξε μέσα .

Εδώ θα σε γαμήσουμε , στην καρότσα , μην πληρώνουμε και δωμάτια !
Μια χαρά . Την θέλω χυμένη και ξεσκισμένη παντού είπε ο Πέτρος και απομακρύνθηκε επιστρέφοντας στο αμάξι όπου η Τζένη παρακολουθούσε έχοντας σκάσει στα γέλια .

Οι τρείς ντραβραντισμένοι γαμιάδες άρχισαν να ντύνονται ενώ εγώ έφαγα 2 – 3 σκαμπήλια να πάρω την μια πούτσα στο στόμα .

Ήταν βρώμικοι και ιδρωμένοι και σύντομα με έγδυσαν αποκαλύπτωντας το άσπρο μου κωλαράκι και το μικρό μου πουλάκι .

Ααα πούστρα είναι ! Δεν θα το καταλάβαινα ποτέ . Μου φαινόταν μουνάρα !
Ρούφα μωρή πούστρα είπε ο ένας και έχωσε το καυλί στο στόμα μουή και ένας πίσω μου άρχισε να σαλιώνει την τρύπα μου 

Με γαμήσαν και με εξευτελίσαν για καμιά ώρα και όταν με έχυσαν απο όλες τις τρύπες με έντυσαν με το ξεσκισμένο πια βρώμικο φόρεμα και με έστειλαν χωρίς κυλότα πίσω στο αυτοκίνητο που ήταν η Τζένη με τον Πέτρο .

Δεν μίλησα παρά με δάκρυα στα μάτια μπήκα στο αυτοκίνητο .

Αυτό για να μάθεις να αντιμιλάς μωρή ! Είπε η Τζένη 

Οι μέρες πέρασαν και σύντομα το τέστ εγκυμοσύνης έδειξε θετικό . Ο γαμιάς
έκανε την δουλειά του και η Γιάννα μας συνεχάρη και τους τρείς για το μωρό.
Επιτέλους η Τζένη θα γινόταν μάνα .

Νομίζω ότι τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μην κάνετε σέξ
Και πώς θα ξεκαυλώνει ό άντρακλάς μου είπε η Τζένη αγκαλιάζοντας τον Πέτρο .
Μα έχεις αντικαταστάτρια την Γωγω !

Τα μάτια του Πέτρου έλαμψαν και εγώ ίσιωσα προκλητικά το μινι φόρεμα που φορούσα .

Μια νέα περίοδο με καυτό σέξ ξεκινούσα

ΤΕΛΟΣ



Ο Κερατωμένος Σύζυγος Εκπαιδεύεται
Μέρος 1ο : Μέρος 2ο : Μέρος 3ο : Μέρος 4ο : Μέρος 5ο :
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ευγε αυτες ειναι ιστοριες!!!!!!!!!!!!!!

αντε να γεννηθει και το μουλικο να μπει και αυτο στα γαμησια γιατι το μονο που λειπει ειναι η παιδοφιλια απο αυτη την ιστορια!!!!!!!
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.122
Κριτικές
81
Like
7.129
Πόντοι
6.265
Ότι φετίχ και να έχεις και όσο και να γουστάρεις να σε ξεφτιλίζουν,όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια όρια...Ναι,υπάρχουν άτομα που γουστάρουν ή έστω δεν έχουν πρόβλημα να είναι κερατάδες,που γουστάρουν να κάνουν τους υποτακτικούς και στην γαμιόλα τη γυναίκα τους ή τον κωλομπαρά "γαμιά",αλλά όταν μου λές ότι σε έχει γαμήσει μια κοινωνία,ότι ο άλλος είναι πιο δυνατός,ότι θα κάνουν μούλικο,ότι σου στερούν οργασμούς και άλλα τέτοια και μάλιστα όλα μαζί,θρηνώ για την ανθρωπότητα...Κάποτε εξετάζαμε μια περίπτωση ενός ατόμου,ως ασκούμενοι στη Γαλλία,σαν τον υπαλληλάκο απο τους 10 Μικρούς Μήτσους.ο οποίος έκανε παιχνίδια με τη γυναίκα του,μέχρι που η κυρία άρχισε να πηδιέται με όποιον γουστάρει χωρίς κάποια συζήτηση ή συναίνεση...Έφερνε άσπρους,μαύρους και η γυναίκα του είπε ότι θέλει να γκαστρωθεί με τον οποιονδήποτε άλλον,γιατί αυτός ήταν ανίκανος και πως πηδιόταν ακάποτα μήνες και ενδεχομένως να ήταν γκαστρωμένη,αφού προηγουμένως ένας σκυλάραπας τον είχε βιάσει.Τότε έπεισε την γυναίκα του να κάνει παρτούζα και εκείνος πήγε να τους φέρει ποτά και μέσα στο ντουλάπι είχε ένα δίκανο και 2 45αρια...Τους γαμιάδες,5 τον αριθμό,κυρίως εξ αποικιών της Αφρικής τους έκανε κόσκινο και τους έκοψε τα μπομπόλια και την γυναίκα του την μαχαίρωσε 40τόσες φορές,αφού την είχε σαπίσει στο ξύλο και όταν πλέον ήταν νεκρή της έβαλε στο μουνί μαχαίρια και την έχεσα...Το 1976 έλαβε χώρα το γεγονός και είχε γίνει της γαμιόλας...Και αυτός ο άνθρωπος,όπως καταλάβαμε απο τα στοιχεία ήταν απολύτως ξεφτίλας,όμως του έμεινε λίγη αξιοπρέπεια και τρελάθηκε όταν τα πράγματα ξέφυγαν...Αλλά ιστορίες τέτοιου τύπου απο blogs είναι πέρα για πέρα ψεύτικες...Πάντα υπάρχουν όρια...

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom