ρε θα καεί το σύμπαν λέμεεεεεεεεεεεεδεν πιστευω να πεσει τελικα ρε μαγκες..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε θα καεί το σύμπαν λέμεεεεεεεεεεεεδεν πιστευω να πεσει τελικα ρε μαγκες..
μαζεψου λεμε..πω ρε κλαψομουνίασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εσυ οταν επεφτες αυτοι πανηγυριζαν απο οτι θα θυμασαι..ρε θα καεί το σύμπαν λέμεεεεεεεεεεεε
χάλασες γιατρέ. αντιβίωση από το Νάτσο επειγόντωςμαζεψου λεμε..
υπάρχει μια διαφορά. Εγώ δεν είμαι κομπλεξικόςεσυ οταν επεφτες αυτοι πανηγυριζαν απο οτι θα θυμασαι..![]()
Εγώ θα μείνω με την εξής απορία. Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες χιλιάδες Ηρακληδείς στους δρόμους; 10.000 και 15.000 διαβάσω στις εφημερίδες και στα αθλητικά σάιτ και στο γήπεδο να μην πατάει κανένας από αυτούς
Γιατί αν θυμάμαι καλά αν εξαιρέσει κάποιος τα παιχνίδια που λέγονται "ντέρμπι" στα υπόλοιπα ο Ηρακλής παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων...
δεν πάνε γριές, οι πιο πολύ είναι μακεδονομάχοι, που φωνάζουν για το αθηναϊκό κατεστημένο που κυνηγά τη πανέμορφη Θεσ/νικη...Εγώ θα μείνω με την εξής απορία. Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες χιλιάδες Ηρακληδείς στους δρόμους; 10.000 και 15.000 διαβάσω στις εφημερίδες και στα αθλητικά σάιτ και στο γήπεδο να μην πατάει κανένας από αυτούς
Γιατί αν θυμάμαι καλά αν εξαιρέσει κάποιος τα παιχνίδια που λέγονται "ντέρμπι" στα υπόλοιπα ο Ηρακλής παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων...
Αυτό που ξέρω είναι οτι υπάρχει αδικία.....οι πιό πολλές ομάδες χρωστάνε....και τα μπαλώνουν με τα ψέμματα κλείνοντας τα μάτια οι αρχές.....η παρουσία μας πρέπει να είναι πιό δυναμική ....και να μη σταματήσουμε ποτέ να την υπερασπιζόμαστε....Nαι το αθηναικό κατεστημένο κατά του φραπέ στην παραλία![]()

δες ποια ομαδα της πολης μας οταν παλευε στις τελευταιες θεσεις,οπως κανει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εδω και 3 χρονια, εχει αρνητικο ρεκορ εισητηριων.και παλευε 1 χρονια,οχι 3. ποσες φορες εχεις ερθει καυτα και εισαι τοσο σιγουρος? με την ομαδα να καρκινοβατει τα τελευταια 3 χρονια,οι 10-15 χιλιαδες που μαζευομασταν μια χαρα ειναι.Εγώ θα μείνω με την εξής απορία. Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες χιλιάδες Ηρακληδείς στους δρόμους; 10.000 και 15.000 διαβάσω στις εφημερίδες και στα αθλητικά σάιτ και στο γήπεδο να μην πατάει κανένας από αυτούς
ναι φιλε μου να εφαρμοστουν. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ομως,οχι επιλεκτικα. αν θελεις να αρχισω να γραφω κατεβατα για τις ελειψεις που εχουν οι αλλες ομαδες στους φακελους θα καταλαβεις τι εννοω. δεν το λεω ειρωνικα,αλλα αυτη ειναι η αληθεια.μαγκες να πεσει να εφαρμοστουν καποτε οι νομοι
Να βρείτε ποιο μοσχάρι έγραψε πάνω στο Λευκό Πύργο και να του αδειάσετε ένα σπρέυ στον πάτοναι φιλε μου να εφαρμοστουν. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ομως,οχι επιλεκτικα. αν θελεις να αρχισω να γραφω κατεβατα για τις ελειψεις που εχουν οι αλλες ομαδες στους φακελους θα καταλαβεις τι εννοω. δεν το λεω ειρωνικα,αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Να βρείτε ποιο μοσχάρι έγραψε πάνω στο Λευκό Πύργο και να του αδειάσετε ένα σπρέυ στον πάτο