Νέα

Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 573
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα γίνει τελικά με τον Ηρακλή;

  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα πάρει το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2007-08.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα ξανανέβει κουτσά στραβά σε 1-2 χρόνια το πο

    Ψήφοι: 1 25,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια (όπως κάποτε

    Ψήφοι: 2 50,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και μάλλον θα πέσει του χρόνου.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερ

    Ψήφοι: 1 25,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάρει το Πρωτάθλη

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
19.8.2009
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως και της νέας σειράς αγωνιστικής φανέλας του ΗΡΑΚΛΗ για την περίοδο 2009 - 2010.

Παρουσιάστηκαν επίσημα, λοιπόν, οι Nicolae Dica, Samuele Dalla Bona, Victoras Iacob, Mauro Milano, Sharbel Touma, Ivan Bosnjak, Matias Lequi, Στέλιος Ηλιάδης, Γιώργος Κατσικάς και Πασχάλης Βουτσιάς, ενώ ο Nuno Piloto, προσφάτως χειρουργημένος, απουσίαζε στην Πορτογαλία.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επίσημης σειράς αγωνιστικής φανέλας για τη νέα περίοδο, την οποία ετοίμασε η χορηγός αθλητικής ένδυσης του ΗΡΑΚΛΗ, PUMA.

Η πρώτη φανέλα είναι η (παραδοσιακή) μπλε φανέλα, με τη χαρακτηριστική (σε σχήμα V) λεπτή λευκή λωρίδα στο ύψος της λαιμόκοψης.

Η δεύτερη, ακριβώς αντίθετου χρωματισμού από την πρώτη, είναι λευκή, με τη χαρακτηριστική (σε σχήμα V) μπλε λωρίδα στο ύψος της λαιμόκοψης.

Η τρίτη φανέλα, όπως υποχρεούνται όλες οι ομάδες, είναι ουδέτερου χρωματισμού (εκτός του επίσημου χρωματισμού του Συλλόγου) και επελέγη το πορτοκαλί χρώμα, σε συνδυασμό με μπορντό και μπλε στοιχεία. Συνδυάζεται με μπορντό παντελονάκι και μπορντό κάλτσες.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
20.8.2009
Τέλος τα εισιτήρια στην ΠΑΕ - Εισιτήρια μόνο στους Συνδέσμους
Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα διάθεσής τους από τα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, σήμερα, Πέμπτη 20/08, τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας στην Κομοτηνή εξαντλήθηκαν.

Πλέον, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό ΜΟΝΟ από τους Συνδέσμους Φίλων ΗΡΑΚΛΗ.
 

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
79
Like
0
Πόντοι
0
έζησες και την ομαδάρα ,του 80 , η μπάλα που έβλεπες και έβλεπα ,και το θέαμα Χατζηπαναγή  ....δεν την έχει παίξει καμμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα .....

Πασίγνωστα αυτά, ομοιδεάτη! Ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη με Βάσια, Παπαϊωάννου, Κωφίδη στο κέντρο να διδάσκουν υψηλή τέχνη!Αλλά...η απουσία αποτελεσματικών επιθετικών (θυμίζω μόνο τον Μιτόσεβιτς...)και η χαμηλή αυτοπεποίθηση στέρησαν εκείνη την ομάδα από ένα τίτλο.
Κι επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός-κι όπως είπα είμαι και παλιός-θάλεγα ότι σπουδαίο ποδόσφαιρο έπαιξε και ο ΠΑΟΚ της περιόδου 1972-76.
Κλείνοντας, θέλω να παρακαλέσω τους οπαδούς και τους φίλους του Ηρακλή, να ξεχάσουν τις απογοητεύσεις και τις κακές εμφανίσεις μέχρι και κατά την περυσινή περίοδο και να στηρίξουν την φετεινή (φιλόδοξη θα την χαρακτήριζα, για τα μέτρα του Ηρακλή) προσπάθεια, με την παρουσία τους στο γήπεδο!
Αυτά και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχία στον Γηραιό!
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
23/08/2009 21:00

Με Ρουμάνικη σφραγίδα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Νικουλάε Ντίκα ο Ηρακλής έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από την Κομοτηνή επικρατώντας του Πανθρακικού με 1-2 (Μίτου 69΄- Ντίκα 29΄, 77΄).

Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 29΄ ισοφαρίστηκαν στο 69΄ από την χρυσή αλλαγή του Ρουμάνου Μίτου, όμως ο συμπατριώτης του, Νικουλάε Ντίκα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77΄.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Ηρακλή που έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Στο 1ο μόλις λεπτό ο Τουμά βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά λίγο πριν επιχειρήσει να παραβιάσει την εστία του Ρόκα με πλασέ τον ανέκοψαν οι αμυντικοί. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και αρκετά δυναμικά σε πλήρη αρμονία με τον κόσμο τους στην κερκίδα.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας κάποια σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό τους, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό διατήρησαν τα ηνία του αγώνα και στο 11' έχασαν ακόμα μία ευκαιρία. Από την σέντρα του Επστάιν η μπάλα έφτασε στον Τούμα που σούταρε αλλά η πορεία της μπάλας ανακόπηκε από το σώμα του πεσμένου Παπαστεριανού που συγκρούστηκε με τον Ρόκα στην διεκδίκηση της κεφαλιάς.

Ο Έλληνας ανασταλτικός μέσος στο 25΄ έκανε μία ωραία ατομική ενέργεια όμως η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ 4 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 29΄ ο Ντίκα είχε την έμπνευση να εξαπολύσει έναν κεραυνό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόκα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ηρακλής έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του προσπαθώντας να διαχειριστεί το σκορ και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την διεύρυνσή του. Στο 42΄ ήταν η σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει την εστία του Κοβαλέφσκι όταν ο Ντιαλό βγήκε στο τετ α τετ πλάσαρε, όμως ο Πολωνός γκολκίπερ άλλαξε την πορεία της μπάλας στέλνοντας την στο δοκάρι και με δεύτερη επέμβαση μπλόκαρε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ηρακλή να προηγείται με 0-1 αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Στον αντίποδα ο Πανθρακικός δεν παρουσίασε σε κανένα σημείο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από την περσινή πρώτη εμφάνιση στην Σούπερ Λιγκ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής συνέχισε στο ίδιο μοτίβο χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία στο 48΄ όταν ο Επστάιν που βγήκε από τα αριστερά στην κόντρα επίθεση πάσαρε στον Γιάκομπ που έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όμως ο επερχόμενος Ντίκα έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα άουτ. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 51ο λεπτό ήρθε η πρώτη προειδοποίηση για την εστία του Κοβαλέφσκι που μπλόκαρε ένα δυνατό σουτ του Όρακ. Λίγα λεπτά αργότερα (60΄) οι «κυανόλευκοι» καρδιοχτύπησαν για δεύτερη φορά όταν ο Γιαννούλης επιχείρησε μία τρίπλα στην άμυνα και έχασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με το σουτ του Μίτου να καταλήγει άουτ.

Τρίτη και φαρμακερή. ήταν στο 69΄ όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των γηπεδούχων ο Μίτου πήρε τη μπάλα στη μικρή περιοχή στέλνοντας την στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Νικουλάε Ντίκα είδε τον συμπατριώτη του να διαμορφώνει την άσχημη για την ομάδα του Ηρακλή εξέλιξη και αποφάσισε να αναλάβει εκ νέου δράση. Πιο συγκεκριμένα στο 78΄ ο «Γηραιός» κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ρουμάνος πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης και έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» του Ρόκα δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους με 1-2. Από εκείνο το σημείο ο Ηρακλής ανέκαμψε πλήρως κυκλοφορόντας την μπάλα όμορφα έχοντας παράλληλα και γρήγορο ρυθμό. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο Παπαστεριανός μπήκε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Ρόκα με διπλή προσπάθεια μπλοκάρε.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ηρακλή νικητή όντας καλύτερος, παρά το γεγονός ότι είχε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι στο οποίο συντέλεσε και η κούραση των παικτών που δεν είχαν τις απαραίτητες δυνάμεις για επιπλέον τρεξίματα.

Η Ταυτότητα του Αγώνα:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
70΄ Μίτου - 29΄, 77΄ Ντίκα

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ίλιε Ντουμιτρέσκου): Ρόκα, Αργυρίου (82΄ Κωνσταντινίδης), Τροΐζι, Τζόκιτς, Κλεμάν, Κανωτίδης, Μαρσελάο, Φαγιάρδο (55΄ Καπετάνος), Ντιαλό (59΄ Μίτου), Οράκ, Μπουβάλ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Όλεγκ Προτάσοφ): Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Ντιέ, Παπαστεριανός, Τουμά (63΄ Μιλάνο), Επστάιν, Ντίκα (87΄ Φούφουλας), Γιάκομπ

Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Αργυρίου - Τουμά
Κόκκινες: -
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906


ΗΡΑΚΛΗΣ - Όλα τα λεφτά ο Ντίκα!
23/08/2009 21:23

Ο Ντίκα ξεχώρισε και ο Ολεγκ Προτάσοφ μετά το παιχνίδι έκανε ειδική μνεία στον Ρουμάνο μέσο! «Σήμερα ο Ντίκα ήταν αυτός που μας χάρισε τη νίκη, θεωρώ όμως ότι όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν μια πρεμιέρα που έκρυβε παγίδες. Τα πήγαμε καλά και θέλω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια», ανέφερε ο Ουκρανός τεχνικός του Ηρακλή.

«Κάναμε μία καλή αρχή. Η αρχή είναι δύσκολη. Δεν παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάλι καλά που αντιδράσαμε σωστά όταν έπρεπε. Φροντίσαμε να δουλέψουμε σωστά, και να δώσουμε και βοήθειες ακόμα και στις αλλαγές θέσεων. Όλα τα παιδιά δουλέψανε για την ομάδα».

Στo πλαίσιo της δεύτερης αγωνιστικής ο Ηρακλή θα τεθεί αντιμέτωπος του Άρη στο «Καυτανζόγλειο», με τον Προτάσοφ να τονίζει: «Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη κυρίως στην αμυντική γραμμή αλλά θα πρέπει και επιθετικά να τελειώνουμε τις φάσεις στις ευκαιρίες που μας δίνονται».

Ντίκα: «Σημασία έχει η νίκη»

Ο άνθρωπος που άφησε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ΔΑΚ Κομοτηνής τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Καταφέραμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες υποχρεώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Τη νίκη καταφέραμε να την πάρουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ».

Για την ώθηση από την κερκίδα, υπογράμμισε: «Οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί είχα ακούσει γι' αυτούς αλλά αυτό το οποίο έζησα σήμερα είναι φοβερό».

Για το αν θα σκοράρει και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη, σημείωσε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βάλει το γκολ το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα».

Κατσαμπής: «Το πιστέψαμε.»

Ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό για την εικόνα που είχε η ομάδα του και τα στοιχεία που οδήγησαν τους «κυανόλευκους» σε νίκη: «Η ομάδα χρειάζεται μία καλή αρχή. Το πιστέψαμε πολύ και μπήκαμε από την αρχή δυναμικά».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται από την πλευρά του κόσμου. Μας δίνει τρομερή δύναμη και εύχομαι να τους το ανταποδίδουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και μας έστελνε έτσι στην αντίπαλη εστία»...ανέφερε ο αρχηγός του Ηρακλή, ενώ σχολίασε και τα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Ντίκα: «Βάλαμε 2 υπέροχα γκολ με τον Ντίκα και εύχομαι να συνεχίζει να βάζει τέτοια γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη, τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι. Θα περιμένουμε τον Άρη και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Μπόσνιακ: «Παλεύουμε για περισσότερα»

Ο Ιβάν Μπόσνιακ που πέρασε σαν αλλαγή στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν ένας από τους λόγους που ο Ηρακλής ανέβηκε περισσότερο. Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του έφτασε στην επικράτησε ανέφερε: «Πήραμε 3 πόντους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα όταν μπήκα στο γήπεδο και είδα τόσους οπαδούς ήθελα να παίξω από την αρχή. Δείξαμε καλά στοιχεία και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παλέψουμε για ακόμα περισσότερα πράγματα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν πολύ καλή».

Για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη τόνισε: «Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να αγωνίζεται στα ντέρμπι και να δείχνει τις ικανότητές του».

Καταλήγοντας δεν αρνήθηκε να προτείνει τον MVP και το καλύτερο γκλο της αγωνιστικής. «Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Ντίκα και τα γκολ που έβαλε πιστεύω πως είναι τα πιο όμορφα της αγωνιστικής».

Ο Αργυρίου, από την άλλη πλευρά, έδωσε το σύνθημα για τρίποντο στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Δεν είχαμε κατάλληλη συγκέντρωση και πληρώσαμε την καλή εμφάνιση του Ντίκα που σημείωσε δύο υπέροχα γκολ», είπε ο παίκτης του Πανθρακικού. Και πρόσθεσε: «Πλέον κοιτάμε τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάμε για νίκη».
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Μηνύματα
6.873
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις εισητηρια θα δωσετε;


υγ:ρε gl ηρακλης εισαι;;;;;;;;;;;;;;;
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
ΗΡΑΚΛΗΣ - Δεν δίνει εισιτήρια στον Αρη
24/08/2009 12:37

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη η σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφαλείας. ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 το μεσημέρι.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πολυσυζητημένη σύσκεψη η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Αναλυτικά: «Από την πρώτη στιγμή, που αναλάβαμε την Διοίκηση, η ΠΑΕ Ηρακλής, θέλοντας να περάσει το πνεύμα του 'Fair Play' σε επίπεδο συνεργασίας με τις άλλες συμπολίτισσες ΠΑΕ, πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε πολλά περισσότερα εισιτήρια σε αυτές, από όσα έλαβε ως φιλοξενούμενη από εκείνες. Ωστόσο, με θλίψη διαπιστώσαμε ότι - τελικά - οι συνθήκες διεξαγωγής των τοπικών αναμετρήσεων της Θεσσαλονίκης δεν είναι κατάλληλες για την παρουσία κόσμου και από τις δύο ομάδες.

Κατόπιν αυτών και ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αρη (Σάββατο 29/08/2009), συναισθανόμενη το βάρος των ευθυνών της, έναντι του αθλήματος, του κόσμου και της Διοργανώτριας Αρχής, η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόφασή της, να μην χορηγήσει σε κανένα από τα δύο τοπικά ντέρμπι εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την δική της πλευρά, όταν θα είναι φιλοξενούμενη».
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
ΗΡΑΚΛΗΣ - Ντίκα: «Να παίρνουμε τους βαθμούς»
24/08/2009 13:25

Η ομάδα του Ηρακλή αγνοούσε τη χαρά της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί τέσσερα συναπτά έτη. Ο Ρουμάνος σταρ παρά το γεγονός ότι δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας έβαλε τη δική του σφραγίδα στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Ο Νικουλάε Ντίκα φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero 107,4» και μίλησε για το επίσημο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που κατάφερα να κάνω ένα τέτοιο ξεκίνημα. Ενθουσιάστηκα που είδα τόσους οπαδούς και θέλω να ανταποδώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν».

Οι διακυμάνσεις στο σκορ έδωσαν μία «άγρια» ομορφιά στο αγώνα κάτι που επεσήμανε και ο Ντίκα: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά και η ψυχολογία όταν πήγαμε στα αποδυτήρια ήταν αρκετά καλή. Όταν δεχτήκαμε το γκολ η απόδοση έπεσε και μόλις είδα τη μπάλα στημένη έξω από την περιοχή είπα πως αυτή είναι η στιγμή μου. Πήρα την ευθύνη, εκτέλεσα και μπήκε το γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς τις υποχρεώσεις σου με νίκη».

Για τις ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας ανέφερε: «Στην αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες να δίνουν το 100%. Εκεί πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δίνουν κάτι το ιδιαίτερο. Εχθές (23.08) ήμουν εγώ αυτός που σκόραρε. Στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να είναι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος, τόνισε: «Επικοινωνώ με φίλους και πρώην συμπαίκτες μου σε Ρουμανία και Ιταλία. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Ιταλικού αλλά είναι ένα αρκετά καλής ποιότητας».

Καταλήγοντας σχολίασε και την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη... «Είναι μία σκληρή εβδομάδα για εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Να δώσουμε χαρά σους φιλάθλους μας που ξέρω τι σημαίνει γι' αυτούς μία νίκη».
 

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.076
Like
87
Πόντοι
16
στη Κομοτηνή έγινε καλή αρχή ....η ομάδα θα συνεχίσει τις επιτυχίες ....τίποτα δεν είναι τυχαίο ..το έχω ξαναγράψει .....ψάχνουν για μία ακόμα μεταγραφή στα αριστερά και τέλος ...βούρ για νίκες ....εκμετάλευση της έδρας και ότι τσιμπάμε εκτός ...
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
24.8.2009
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Από την πρώτη στιγμή, που αναλάβαμε την Διοίκηση, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, θέλοντας να περάσει το πνεύμα του ‘Fair Play’ σε επίπεδο συνεργασίας με τις άλλες συμπολίτισσες ΠΑΕ, πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε πολλά περισσότερα εισιτήρια σε αυτές, από όσα έλαβε ως φιλοξενούμενη από εκείνες. Ωστόσο, με θλίψη διαπιστώσαμε ότι – τελικά - οι συνθήκες διεξαγωγής των τοπικών αναμετρήσεων της Θεσσαλονίκης δεν είναι κατάλληλες για την παρουσία κόσμου και από τις δύο ομάδες.

Κατόπιν αυτών και ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αρη (Σάββατο 29/08/2009), συναισθανόμενη το βάρος των ευθυνών της, έναντι του αθλήματος, του κόσμου και της Διοργανώτριας Αρχής, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόφασή της, να μην χορηγήσει σε κανένα από τα δύο τοπικά ντέρμπι εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την δική της πλευρά, όταν θα είναι φιλοξενούμενη.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
24.8.2009
Χωρίς δυσάρεστες συνέπειες από την πρεμιέρα
Η επόμενη μέρα της νικηφόρας "κυανόλευκης" πρεμιέρας στην Κομοτηνή, βρήκε τον ΗΡΑΚΛΗ να προπονείται το απόγευμα στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με την ευχάριστη είδηση ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ως παρεπόμενο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα πλήρων ρυθμών.

Πρωινή προπόνηση αύριο, Τρίτη 25/08, στις 09:00, στην Μίκρα.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
στη Κομοτηνή έγινε καλή αρχή ....η ομάδα θα συνεχίσει τις επιτυχίες ....τίποτα δεν είναι τυχαίο ..το έχω ξαναγράψει .....ψάχνουν για μία ακόμα μεταγραφή στα αριστερά και τέλος ...βούρ για νίκες ....εκμετάλευση της έδρας και ότι τσιμπάμε εκτός ...
οντως καλη η αρχη μας και θα συνεχισουμε δυνατα με οπλο τον κοσμο μας.... :thumbsup:
 

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.076
Like
87
Πόντοι
16
παίζοντας καί ωραίο ποδόσφαιρο ....ένεκα ρόστερ , προπονητου , και .....προιστορίας
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
στα νεα μας τωρα

25.8.2009
Ελαφρές ενοχλήσεις ο Ηλιάδης
Ουσιαστικά σήμερα το πρωί άρχισε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη, με μία προπόνηση, που περιελάμβανε φυσική κατάσταση, δύναμη και μπάλα.

Ο Ηλιάδης δεν προπονήθηκε, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση, ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ίσως από αύριο να επανέλθει στις προπονήσεις, διότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Τετάρτη 26/08, στις 18:00, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
25.8.2009
Η διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ παρακαλεί τους δικαιούχους εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010, να επισπεύσουν την διαδικασία παραλαβής των καρτών τους, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία του συνωστισμού της τελευταίας στιγμής.

Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους ΜΟΝΟ από το σημείο διάθεσης, στο οποίο έχουν δηλώσει (κατά την υποβολή αίτησης αγοράς) ότι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας, δηλαδή είτε από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, είτε από το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Τόσο τα Γραφεία, όσο και μπουτίκ θα είναι ανοικτά για την παραλαβή διαρκείας, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ τα Γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργήσουν και το Σάββατο 29/08, από τις 10:00 έως τις 14:00.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
26.8.2009
Ο κ. Γ. Δαλούκας στο Καυτανζόγλειο
Ο σημερινός ορισμός των Διαιτητών έφερε στην αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗΣ - Αρης τον κ. Γιώργο Δαλούκα, από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, το σχήμα Διαιτητών του αγώνα έχει ως έξής:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓ. (ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ ΝΑΟΥΜ. (ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ).
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
27.8.2009
Με μόνο απόντα τον Βουτσιά
Κορυφώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ στην Μίκρα, με μια υψηλής έντασης προπόνηση, η οποία έδωσε βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής.

Εκτός του Βουτσιά, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, που τον ταλαιπωρεί, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου θα προπονηθεί αύριο, Παρασκευή 28/08, η ομάδα, στις 18:00, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Βεβαίως, μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom