ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΦΥΓΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
μου έβαλε ο καγιούλης τον αμανατίδη προπονητή θα τρελαθούμε ρε πούστη δεν προλαβαίνω
να μαθαίνω της νέες μαλκιες του καναδου και να καρκινιάζο γαμώ την μανα του την πόρνη
Οι καταραμένες κομπλεξικες κολογριες ενώ θα μπορούσαν να δώσουν 20.000Χ20 ευρω εισιτήρια και τσεπώσουν μια 400άρα χιλιάδες-ποσό αδιανόητο για τα μεγέθη τους,προτιμούν να πεθάνουν στην ψάθα παρά να έρθουμε στο γήπεδό τους και να τους ξεφτιλίσουμε
Πάλι 3 κι ο κούκος θα είναι
Ας πάνε στην Γ' και να μην ξανανέβουν ποτέ,έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα ως σωματείο
Οι καταραμένες κομπλεξικες κολογριες ενώ θα μπορούσαν να δώσουν 20.000Χ20 ευρω εισιτήρια και τσεπώσουν μια 400άρα χιλιάδες-ποσό αδιανόητο για τα μεγέθη τους,προτιμούν να πεθάνουν στην ψάθα παρά να έρθουμε στο γήπεδό τους και να τους ξεφτιλίσουμε
Ας πάνε στην Γ' και να μην ξανανέβουν ποτέ,έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα ως σωματείο
Αυτοί θέλουν να φέρουν την εξυγίανση.πρωτη φορά είδα ματς πού δέν βλέπουν τις φάσεις καί ασχολούνται όλη τη διάρκεια να μεταφράζουν πανό γραμμένο στα ρώσικα.να ποιος είναι ο ολυμπιακός τπτα άλλο.
βρε μαλακηστήρι της ιστορίας σε ποιον τα λες αυτα?υπαρχει μια διοικηση στον Ηρακλή που είναι φυτευτή απο σένα έχει κάνει κουμάντα ο Καγιούλης να πάρεις 500 εισητήρια( που εσύ δε έδωσες τίποτα στο πρώτο γύρο) στη ζούλα για να ξεχρεώσει τα σεκιούριτι και θα σε αφήσω να μπεις στο γήπεδο?
θα τρως μάπες απέξω και θα σέβεσαι αυτούς που 20 χρόνια σε γλεντάνε.
Άντε και απο Άυγουστο πάλι πρωταθλήτης Ελλάδος ξέρεις εσύ.
πουθενά
Τίτλοι τέλους και επίσημα.Για εμένα το καλύτερο σενάριο.Αναγέννηση ξανά από το τοπικό.και σε 4 χρόνια ξανά στη Superκλίκα χωρίς χρέη.Και στη Α και στη Β και σε ολόκληρη τη άλφαβητα εμείς εκεί για τη αρρώστια μας.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ.....ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ!! ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1908