Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα συναγωνιστές! Για δουλειά στο Ηράκλειο για 2 μέρες και κοιτάζω να "περάσω την ώρα μου". Παίζει τίποτα συμπαθητικό αυτές τις μέρες; τατανα, μασάζ μπαρ; ευχαριστώ!
adelfe pou stin amoudara ? dose stigma mpas kai petixoume tpt kaloΠρο ημερων ειχε ενα παρα πολλλοι καλο στην Αμουδαρα ΕΛΛΗΝΙΔΑ με το ονομα Αφροδιτι αλλα εφυγε το περασμενο Σαββατο
Καλά τα λες γιατρέ αλλα η ηρακλειωτικη κοινωνια δεν μπορει να ανεχτεί red light district,δεν ανεχετε καν να πηδαει ο κοσμος εστω και τουριστριες,το πυρφοριλίκι συντηρεί ολη την πολη.Με χορτατους απο σεξ αρσενικους που δεν ξοδευουνε λεφτα για τις χαμουρες,το συστημα καταρρέει.

adelfe pou stin amoudara ? dose stigma mpas kai petixoume tpt kalo
τελικά αυτή η σκορδιλών έχει μπουρδέλα ?![]()
Ναι, πας λιγες σελιδες πισω υπαρχουν φωτογραφιες με τη τοποθεσια, είναι στη παραλιακή ετσι οπως πας προς το γηπεδο στο αριστερο σου χερι, καμια εκατοστι μετρα απο το μουσειο φυσικης ιστοριας. εχει 2
Μεταξυ μας, ειναι γτπ φιλε. μη πας τουλαχιστον στο δεξια που πηγα, πιο γτπ δεν μου ετυχε ποτε των ποτων. η κοπελα σαν νεκρη, ακινητη και στεγνη, δεν τελιωνα με τιποτα παρολιγο να μου πεσει η στυση να πουμε.
Μεχρι τωρα για εμενα η Αινικολιωτη ειναι η καλυτερη επιλογη απο μπουρδελα στο ηρακλειο. σκορδιλων μακρια
Κανεται μεγαλο λαθος {{{ στο 39 συμφωνο απολυτος η βεργιμαρα σε ολο το μεγαλειο να φανταστηται οτι εφτασαν μεχρι εδω σε αυτο το σαιτ η χαρι τους που τους εκλεισαν και την σελιδα και μερικη ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ συνεχιζουν και γραφουν στην σελιδα του 43 τοσο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ειναι ]]] ;;;;;;;;;; λοιπον στο 43 διπλα τεραστια διαφορα ειναι τρεις η μια καλυτερη απο την αλλη μεσα σε ολα
αυτο βεβαια κατα προσωπικη μου κριση απο πελατη σε πελατη αλαζει
Και τα παρασημα δωρεαν, μην ξεχνας....Επισης περναω συχνα τωρα τελευταια λογω δουλειας απο το Καρφουρ στην Αμμουδαρα το βραδυ και γινεται κανονικο πεζοδρομιο με μαυρουλες. Εχει γαμησει κανεις εκει? Και αν ναι.. που τις φορτωνετε και πατε?? Απο τιμες τι παιζει? Ενταξει... δεν ειναι και οτι καλυτερο... αλλα ακουσα για 5 ευρω πιπα και με 10 γαμησι... οποτε με 35 που θελει στα μπουρδελα του Ηρακλειου θα γαμας την μαυρουλα ολο το βραδυ,...

Χθεσινοβραδυνη τσαρκα ψιλοαπογοητευση....παιδια τιποτα νεο απο αφρικη μερια? τι παιζει με τις μαυρουλες? εχουμε και κριση ειναι σαν να ψωνιζεις απο το lidl!
) ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ...ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ....διπλα διπλα δυο μπουρδελακια....ειναι παραλληλος αλλα ειναι κολλητα και στο ιδιο υψος με τον κανονικο δρομο...ακριβως διπλα απο κατι γραφεια...το μονο κακο ειναι οτι σε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...οτι αυτοκινητο περανει...οτι καφετερια και γραφειο υπαρχει εκει τριγυρο σε βλεπουν....εγω που επισκεφτηκα το αριστερο μπουρδελακι 2 φορες πρωινες ωρες εμεινα ευχαριστημενος....μια βουλγαρα μαρια τη λεγανε...βυζαρες....ευγενικη...καλο 69...εαν εισαι καυλομενος και εχεις να γαμησεις καρο χυνεις στο 5λεπτο...σιγουρα η αινικολιωτη στην χανιοπορτα ειναι καλυτερο αλλα και αυτο μια χαρα με εξυπηρετησε....απλα ηθελα να το ξεκαθαρισω σε οσους ψαχνουν και ψαχνουν και δεν μπορουν να το βρουν...ειναι ακριβως πανω στον παραλιακο!....γιαυτο κανεις δεν το βρισκει..επειδη ολοι ψαχνουν στα στενα....
:S :S