Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ειχα μιλησει με την Ελενη πριν κανα χρονο αφου επαιρνα ξανα και ξανα για μερες.Οταν λοιπον κλεισαμε το ραντεβου και μου ειπε που να παω τη ρωτησα κατι που τις ρωταω ολες.Θα σου κανω κληση για να μ ανοιξεις η με καποιο αλλο τροπο?Τοτε για καποιο λογο στραβωσε εντελως,μου ειπε ας το αφησουμε καλυτερα γιατι δεν ταιριαζουμε!!!Προσπαθησα να το φτιαξω αλλα ηταν ανενδοτη και μου εκλεισε το τηλεφωνο!Μπορει να ειναι τουμπανο,οπως λενε ολοι,αλλα νομιζω κουβαλαει πολλα ψυχολογικα!Αδελφε με ξενερωσε απιστευτα το υφακι που εισεπραξα χωρις λογο και αιτια και δεν ειμαι ρατσιστης με το τι δουλεια και πως βγαζει το ψωμι του ο καθενας αλλα ο τροπος της ηταν αθλιοτατος μες τα νευρα και στην τσατιλα με ενα στυλακι μια μαγκια δεν εχω ξανα ακουσει τοσο μαγκια απο γυναικα...η απολυτη ξενερα σιγα κυρια μ πια νομιζεις οτι εισαι ηρεμησε λιγο...
Δεν την ειπα και καμπουρα της ειπα μαλλον με μπερδευεις με αλλον δεν μ χεις πει τπτ γ τιμη υπηρεσιες και πως κλεινεις ραντεβου...καιρο θελω να σχολιασω την αντιμετώπιση που ειχα αλλα δεν μπηκα στον κοπο λεω χεστο ασε την κλαιν εχει και πολλους οπαδους εδω μεσα δεν θα βγαλεις ακρη αλλα με αφορμη το μνμ του συναγωνιστη ειπα κι εγω το δικο μου.....