Την πήρα κ γω για πρώτη φορά. Οκ έχει πάρει κάποια κιλά αλλά όχι κ φάλαινα. Μάρκο γράφεις καλές κριτικές αλλά στο θέμα της εμφάνισης θα διαφωνήσω .Τζένη Λατίνα 6948647669
Δεν έχω viber. Ο Θεός είχε κέφια την ημέρα που γεννήθηκα απλά έργο τέχνης. Όταν η φύση δημιουργεί απλά θαύμασε το! Έλα να σε απογειώσω με την όμορφη συμπεριφορά μου και της υπηρεσίες μου .kanesex.com
Απο τη προηγουμενη φορα που τη πηρα εχει βαλει 15 κιλα. Τωρα ειναι πανω απο 90. Την πηρα και εκλαψα τα λεφτα μου. Δεν αξιζει πλεον. Κανονικη φαλαινα. Οι φωτογραφιες ειναι παλιες και επεξεργασμενες. Καμια σχεση με της
Τζένη Λατίνα 6948647669
Δεν έχω viber. Ο Θεός είχε κέφια την ημέρα που γεννήθηκα απλά έργο τέχνης. Όταν η φύση δημιουργεί απλά θαύμασε το! Έλα να σε απογειώσω με την όμορφη συμπεριφορά μου και της υπηρεσίες μου .kanesex.com
Απο τη προηγουμενη φορα που τη πηρα εχει βαλει 15 κιλα. Τωρα ειναι πανω απο 90. Την πηρα και εκλαψα τα λεφτα μου. Δεν αξιζει πλεον. Κανονικη φαλαινα. Οι φωτογραφιες ειναι παλιες και επεξεργασμενες. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Τώρα για το σεξ εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ καλή πίπα ωραίο σεξ , έχει πολλή διάθεση για κουβεντούλα κ δεν βιάζεται καθόλου.
Αν τη συγκρινω με την κοπέλα που είναι στο εδώ στουντιο καθώς κ με άλλες κοπέλες στα Χανιά , είναι πολύ καλή επιλογή