Τι άποψη έχετε για το νέο iPhone 12??
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ουτε κανΓια δουλειά, πάρε Android![]()
Για παιχνιδάκια, βίντεο, φωτογραφίες και social media είναι μια χαρά.
Για δουλειά, πάρε Android![]()
Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο. Καταρχάς στο iPhone το Office δεν παίζει καλά... ΟΤΑΝ παίζει! Μιλάω για τέτοιες δουλειές, όχι για ένα e-mail.Δεν νομίζω φίλε το ποιο σοβαρό τηλέφωνο για δουλειές είναι το iPhone
Προσωπική άποψη, θεωρώ πως πρέπει να ναι κάποιος πολύ μαλάκας ώστε ν' ακουμπήσει ένα "κάρο" λεφτά για μια απλή συσκευή που αυτομάτως με το που την προμηθευτείτε η αγοραστική αξία πέφτει, άσε που σε μικρό χρονικό διάστημα θα λανσαριστεί καινούργιο μοντέλο!
Κατ'εμέ από τα πιο πεταμένα λεφτά στην ζωή ενός ανθρώπου!
*Προσωπικά προτιμώ να ξοδέψω ένα τέτοιο ποσό στις πουτάνες & στα μπουζούκια πάντως.
υπερβάλεις.
Ναι μεν είναι πιο αξιοπρεπή απο τα παλαιότερα χρόνια αλλά η απόδοση λόγω hardware και το καθαρογραμμένο λογισμικό των ναυρχίδων δεν το πιάνουν.
Για να μην αναφερθούμε στα bugs που κατα καιρούς έχουν.
) , δεν εχουν φορτιστη (
) και πλεον διαφωνω με την πολιτικη της εταιρειας που ειναι γκεουλοκρατουμενη, φεμιναζιστικη, μουλτικουλτι, και υστερικοοικολογικη (δηθεν). OK, αλλά αυτό που ισχύει στο top brands είναι:ελα μωρε καθε φορα που βγαινει καινουργιο μοντελο εμφανοζονται ολοι για να κραξουνε εδω ... εγω τα τελευταια 11-12 χρονια ειχα το iphone 4s - iphone 6s - iphone8+ .... με φουλ χρηση λογω της δουλειας στο μονο που εχω αλλαξει μπαταρια ειναι το 4s πριν απο 3 χρονια .... ολα δουευουν μια χαρα ... σε android δεν υπαρχει καποιο που θα αντεχε με την χρηση που κανω και με τις τουμπες και σκονη που εχουν φαει ...
οτι και να λεμε το μηλαρακι ειναι μηλαρακι ... εχουν και τα κολληματα τους και την μαλακια τους τα αμερικανακια αλλα δεν παιζονται τα προιντα τους ...
πειτε οτι θελετε ... εγω παντως με το 8αρι που το εχω 3 χρονια αισιως νοεμβριο δεν προκειται να αλλαξω ουτε φετος (ειναι το 256gb) παει σφαιρα ....
ο καθεις κανει τις επιλογες του .... (και ναι ειναι μαλακια που δεν εχουν φορτιστη μεσα και ακουστικα αν ισχυει αυτο )