Νέα

ip camera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xoulios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xoulios

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
17
Πόντοι
0
καλησπερα εχω παρει μια ip camera με καρτα sim και δεν μπορω να την συνδεσω στο ιντερνετ ,θελει κατι ιδιαιτερο η σιμ ? απο τον οτε δεν βρισκω ακρη οσεσ φορεσ επικοινωνησα ο καθενασ λεει τα δικα του , καποιοσ μου ειπε οτι θελει apn ,vpn η καρτα ,ειναι κανενασ γνωστησ?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.340
Πόντοι
216
Αγόρασα δύο τέτοιες www.xiaomi-greece.gr/Mi-Home-Security-Camera-360] Mi-Home-Security-Camera-360[/url] από kaizer. Σε Πλαίσιο, mediamarkt κτλ με τα ίδια χρήματα αγόραζα μόνο την μία. Όλα κομπλέ.
θετικά: Παρακολουθείς από το κινητό σου, αξιοπιστία, δεν αποσυνδέονται. Άριστη εικόνα και στο σκοτάδι.
Εύκολη εγκατάσταση, Συλλαμβάνουν κίνηση στον χώρο ή άτομα και σε ειδοποιούν. Σε μένα δουλεύει. σωστά η εφαρμογή.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν τους έρχεται ειδοποίηση.
Αρνητικά: Δεν περιέχουν αντάπτορα ρεύματος .
Επειδή έχουν ζήτηση ανεβάζουν συνέχεια τις τιμές.
Για να δεις σε windows στην Ευρωπαϊκή έκδοση τουλάχιστον πρέπει να φτιάξεις virtual android
Δεν ανεβάζουν το video σε cloud
Δέχονται κάρτα micro SD μέχρι 64GB. Άλλοι λένε μέχρι 128GB. Εμένα μου αρκούν τα 64GB αφού όταν γεμίσει ξαναγράφει από την αρχή διαγράφοντας χώρο.

• Like
Αντιδράσεις: 968

fordtoti

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
663
Πόντοι
81
Λογικά. δεν θα πρέπει να έχει pin η κάρτα , και να βάλεις το apn του παρόχου , για την cosmote είναι internet .

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
63
Πόντοι
1
Παρε ενα παλιο σου τηλεφωνο με adroid kai kanto IP cam με εφαρμογη . Και πολυ αξιοπιστο και πρακτικα τζαπα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.913
Πόντοι
3.846
Έχω 2 XIAOMI κάμερες.
Φτηνές και μέσω ίντερνετ στέλνουν ειδοποίηση αν δουν κίνηση και γράφουν 6 δεύτερα βίντεο στο cloud τσάμπα.
Πολύ καλές για την δουλειά τους.

OP
OP
X

xoulios

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
17
Πόντοι
0
τελικα πηγα wind και βρηκα ακρη, μου ενεργοποιησαν την υπερησια Public ip και ολα οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom