Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλά ρε φίλε , 4:52 ξημερώματα , στον ύπνο σου την έβλεπες ?Ιωάννα θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο σου θέλω να βρεθουμε
Της το κόψανε ρεεεεεεεena thlefwno rreeeee
mhn mou les tetoiaΤης το κόψανε ρεεεεεεε
Καλησπέρα κοριτσάρα μου, θα ήθελα μια συνάντηση. Πώς θα μάθω τον αριθμό σου; Νέο μέλος και δεν τα ξέρω καλά πως γίνεταιΠαιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Πρεπει να χει τρομερο πατο η γκομενα;Νοσταλγός του κωλου![]()
αυτός για κώλος Αριάννας μου φαίνεται!Νοσταλγός του κωλου![]()
νέο μέλος άκου: κανονικά τα κολ γκιρλ έχουν πρώτη μούρη το τηλέφωνο. αλλά τελευταία αυτό έχει γίνει ιερό δισκοπότηρο...Καλησπέρα κοριτσάρα μου, θα ήθελα μια συνάντηση. Πώς θα μάθω τον αριθμό σου; Νέο μέλος και δεν τα ξέρω καλά πως γίνεται

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑ ΤΡΕΛΟΙ ΕΝΑ ΤΗΛνέο μέλος άκου: κανονικά τα κολ γκιρλ έχουν πρώτη μούρη το τηλέφωνο. αλλά τελευταία αυτό έχει γίνει ιερό δισκοπότηρο...
τώρα εδώ στείλε πμ![]()
ΑπίστευτοΝοσταλγός του κωλου![]()
Αν το βρεις εσύ πες το και σε μένα..εχω πάνω από 5 post για κριτικές και πάλι δεν ξέρω που είναι τα μηνύματαΚαλησπέρα,
πως βρίσκουμε το τηλεφωνο της Ιωάννας. Λεει σε πμ αλλά καθότι νεος στο φόρουμ μπορεί να μου εξηγησει κάποιος πως στέλνουμε πμ εδω;
Γειά σου Ιωάννα! Επειδή μόνο εδώ βρήκα να σου γράψω, μπορείς να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνο σου?Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Ναι, μοιαζει. Τι παίζει η τηλεοραση;αυτός για κώλος Αριάννας μου φαίνεται!
Ισχύει?![]()
Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
![]()
Έχεις κάποιο τηλέφωνο;