τοσο ξεσκιστω πια.Live απο τον αγωνα![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τοσο ξεσκιστω πια.Live απο τον αγωνα![]()
Απο τα καλυτερα κωλογαμησιατοσο ξεσκιστω πια.
Καλησπέρα Ιωάννα. Μπορείς να μου στείλεις την διεύθυνσή σου και το ΑΜΚΑ σου...
Και σε μένα το τηλέφωνο ΙωάνναΈχω πάνω από 1 ώρα τώρα που απανταω στα μηνύματα σας...
Αν κάποιος έστειλε μήνυμα πριν 1-2 μήνες και θέλει παρακαλώ αν δεν του κάνει κόπο να μου ξαναστείλει μια υπενθύμιση.
Πωπω τι καύλα είναι η τύπισσα!Live απο τον αγωνα![]()
Είμαι σίγουρος πως έχει ξανανέβει αυτή η φωτόLive απο τον αγωνα![]()

Για πες!!Ο γριφος ελυθει με λιγο ψαξιμο..
Είσαι σε συγκεκριμένη περιοχή ή παίζεις σε όλη την Αττική;Καλώς σας βρήκα!
Τυχερός..για τρελό σκισιμο η Ιωάννα και υπέροχη κολοτριπιδαLive απο τον αγωνα![]()
Καλημέρα το τηλ. σου? Μηνυματα θέλεις ,viber ή σε καλούμε?Έχω πάνω από 1 ώρα τώρα που απανταω στα μηνύματα σας...
Αν κάποιος έστειλε μήνυμα πριν 1-2 μήνες και θέλει παρακαλώ αν δεν του κάνει κόπο να μου ξαναστείλει μια υπενθύμιση.
Τι πατος αποπατος είναι αυτόςLive απο τον αγωνα![]()
απόλυτο αριστούργημαLive from the match![]()
Καλησπέρα Ιωάννα, θέλω το τηλέφωνο σουΚαλημέρα το τηλ. σου? Μηνυματα θέλεις ,viber ή σε καλούμε?
Kωλαρααα αρρωστη λεμε!!!Live απο τον αγωνα![]()
Αν θέλεις στείλε μου το τηλ σου γιατί σε ξέρω πως μπορώ να σου στείλω π μήνυμαΚαλημέρα το τηλ. σου? Μηνυματα θέλεις ,viber ή σε καλούμε?
Τύπε μέχρι τα διόδια Αφιδνών εξυπηρετεί.Είσαι σε συγκεκριμένη περιοχή ή παίζεις σε όλη την Αττική;
Καλά,μάθε πρώτα να το ζητάς από την ίδια και μετά ξαναελα.Καλησπέρα Ιωάννα, θέλω το τηλέφωνο σου
Ταχυδρομικό περιστέρι τύπε.Ιωάννα πες μου τον τρόπο, να βρεθούμε.
Ευχαριστώ
Μάθε κι εσύ να παραθέτεις την ίδια και μετά ξαναπροσπάθησε,αφού συμπληρώσεις τα απαιτούμενα ποστ πρώτα.Αν θέλεις στείλε μου το τηλ σου γιατί σε ξέρω πως μπορώ να σου στείλω π μήνυμα