Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ClonewarsΔεν ξέρω ρε παίχτη...
Εδώ μέσα είναι η χαρά του κλώνου...
Τι είναι αλήθεια τι ψέμα θα σε γελάσω...
Ναι το ξέρουμε ,Ξέρει κανείς το τηλέφωνο η αν η κοπέλα δουλευει ακόμα;
πολυ ευχαριστως να σε δωσω αλλα δεν εκθετο κοπελεσ ετσι στειλε μνμ στην ιδια να στο δωσει αυτη ετσι εκανα και εγω ευχαριστω ...!Αδερφέ μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της σε pm?
Έχεις δει ΑΜΚΑ ??Δεν είναι 35. 35+ έγραψα στην κριτική. Εκτίμησή μου είναι πως είναι 37-38, μπορεί και παραπάνω.
Α.Δ.Τ.Έχεις δει ΑΜΚΑ ??
Κούκλα!Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
![]()
Ψάξε , κάπου εδώ μέσα θα το βρεις .Τηλ παρσκαλω
καλησπερα, ενα τηλεφωνο παρακαλω;Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
![]()
Γεια σου αιολε αιλουρε....!!!!!!Θέλω να σε συναντήσω στείλε σε παρακαλώ το τηλέφωνο σου και με μυνήματα ποτέ θα μπορείς
Κούκλα χρόνια πολλά, ένα τηλ επικοινωνιαςΚούκλα!