Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Tύπε θα μου στείλεις το τηλεφωνάκι της νεαράς;κι εμενα ρε παιδια.
στειλτε καποιος το τηλεφωνακι της κορασιδος.
![]()
τυπε ειναι κομματακι δυσκολο να το βρω. ακομα ψαχνω.Tύπε θα μου στείλεις το τηλεφωνάκι της νεαράς;![]()
^ ( $ ( # @ ( ) ! $
Είναι για δυνατούς λύτες.τυπε ειναι κομματακι δυσκολο να το βρω. ακομα ψαχνω.
τωρα βρηκα αυτο
και προσπαθω να το αποκωδικοποιησω.
μολις τα καταφερω θα ενημερωσω εδω.
![]()
Απορίας άξιον...
ανεβαίνουν κριτικές για την κοπέλα από κάποιους που επανέρχονται εδώ και ζητούν το τηλέφωνό της...
Δεν γνωρίζει προφανώς το καυστικό χιούμορ κάποιων μελώνΕμένα εννοεί.![]()
Φίλε, τηλέφωνο θέλεις;Εμένα εννοεί.![]()
Ευχαριστώ πολύ τύπε. Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου θα σου ανάψω.Φίλε, τηλέφωνο θέλεις;
Δες PM.
Τύπε... Μήπως παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτο το τηλέφωνο. Ειναι δυσκολο να στείλετε ολοι εσεις ενα προσωπικό μήνυμα στην κοπελα να σας το δωσει;
Το ότι είναι και στραβοί, που το βάζεις;Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτο το τηλέφωνο. Ειναι δυσκολο να στείλετε ολοι εσεις ενα προσωπικό μήνυμα στην κοπελα να σας το δωσει;
Δεν έχεις ανάγκη εσύ από τηλ σε παίρνουν τα κορίτσια μόνα τουςΤύπε... Μήπως παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Ιερογλυφικάτυπε ειναι κομματακι δυσκολο να το βρω. ακομα ψαχνω.
τωρα βρηκα αυτο
και προσπαθω να το αποκωδικοποιησω.
μολις τα καταφερω θα ενημερωσω εδω.
![]()

Θα μου στείλεις και σε μένα το τηλέφωνο θείο;Ευχαριστώ πολύ τύπε. Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου θα σου ανάψω.
Σου είναι τόσο δύσκολο να στείλεις ένα ταχυδρομικό περιστέρι στην κοπέλα να σου το στείλει;Τύπε... Μήπως παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Εσυ δε μπορείς να της στείλεις μνμ να στο δωσει;; μερικα κλικ μακρυά εισαι αντι να σχολιασεις εδω στειλτης και θα σου απαντησει.Τύπε... Μήπως παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Αδικο δεν εχεις... Σα να βαριούνται ή να μη ξερουν απο που και πως στέλνουν μήνυμα ενα πραμα.Το ότι είναι και στραβοί, που το βάζεις;
Το τηλέφωνο δεν βλέπουν. Μπροστά τους είναι και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!Αδικο δεν εχεις... Σα να βαριούνται ή να μη ξερουν απο που και πως στέλνουν μήνυμα ενα πραμα.
Ειναι που παριστανεις τον αιγυπτιο ιερεα...Το τηλέφωνο δεν βλέπουν. Μπροστά τους είναι και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!