petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.383
- Πόντοι
- 48.437
καλημερα κανα τηλ .
Kαλησπερα..κουκλα! Το τηλ σου θα μας το δωσεις.? Αν θελεις
δεν παρακολουθειτε,δεν παρακολουθειτε.θελω και εγω το τηλέφωνό σου.....
3

καλημερα κανα τηλ .
Kαλησπερα..κουκλα! Το τηλ σου θα μας το δωσεις.? Αν θελεις
δεν παρακολουθειτε,δεν παρακολουθειτε.θελω και εγω το τηλέφωνό σου.....

Αν παρακολουθούσαν θα το είχαν σχεδόν..δεν παρακολουθειτε,δεν παρακολουθειτε.
3
![]()
Καλα. Εσυ μπηκες χτες και θες να φας Ιωαννα ? Τοτε οι αλλοι που εχουν χαρτακι προτεραιοτητας τι θα φανε ? την Μαρτα Θεος φυλαξει ?Καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο αν μπορει!
Καλα. Εσυ μπηκες χτες και θες να φας Ιωαννα ? Τοτε οι αλλοι που εχουν χαρτακι προτεραιοτητας τι θα φανε ? την Μαρτα Θεος φυλα
Αυτο που περνατε απο κοσκινο καθε νεο μελος λες και θα σας φαμε τη γκομενα με ξεπερναει. Ειμαι στο μπου πανω απο 3 χρονια απλα αλλαξα προφιλ για να αρχιζομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου επειδη στο προηγουμενο nickname ειχα βαλει το ονομα μου . Ωστοσο Θα το εκτιμουσα αν καποιος μου το δωσει. Καλες καταδρομες!Καλα. Εσυ μπηκες χτες και θες να φας Ιωαννα ? Τοτε οι αλλοι που εχουν χαρτακι προτεραιοτητας τι θα φανε ? την Μαρτα Θεος φυλαξει ?
Γιατί όχι; Μάρτιο έχουμε. Είναι ο μήνας τηςΚαλα. Εσυ μπηκες χτες και θες να φας Ιωαννα ? Τοτε οι αλλοι που εχουν χαρτακι προτεραιοτητας τι θα φανε ? την Μαρτα Θεος φυλαξει ?
Κι εγω στην προηγουμενη ζωη μου ημουν κουνελος. Αλλα δεν το λεω μην τρομαξετεΑυτο που περνατε απο κοσκινο καθε νεο μελος λες και θα σας φαμε τη γκομενα με ξεπερναει. Ειμαι στο μπου πανω απο 3 χρονια απλα αλλαξα προφιλ για να αρχιζομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου επειδη στο προηγουμενο nickname ειχα βαλει το ονομα μου . Ωστοσο Θα το εκτιμουσα αν καποιος μου το δωσει. Καλες καταδρομες!
Ιωάννα μου μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό σου σε παρακαλώ διότι είμαι από επαρχία.Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει εδώ προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να μπορεσουμε να κανονισουμε κάποιο ραντεβού
Αδερφε εισαι μακρια δεν γινεται να στο στειλει !!Ιωάννα μου μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό σου σε παρακαλώ διότι είμαι από επαρχία.
από 2019 έγραψε 2 μνμ μέχρι τα δέκα θέλει σίγουρα ΄αλλη μια δεκαετίαΑδερφε εισαι μακρια δεν γινεται να στο στειλει !!
Περα απο την πλακα συμπληρωσε τα απαραιτητα μηνυματα για να σου ανοιξουν τα πμ και στειλε
στην Ιωαννα ενα μηνυματακι ! !!!![]()
Λες ε ;;; Θα εχει αλλαξει και νουμερο η Ιωαννα ;;;από 2019 έγραψε 2 μνμ μέχρι τα δέκα θέλει σίγουρα ΄αλλη μια δεκαετία

γραψε ρε μεγαλε καμμια εμπειρια σου να μαθαινουμε κι εμεις οι αδαεις.Αυτο που περνατε απο κοσκινο καθε νεο μελος λες και θα σας φαμε τη γκομενα με ξεπερναει. Ειμαι στο μπου πανω απο 3 χρονια απλα αλλαξα προφιλ για να αρχιζομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου επειδη στο προηγουμενο nickname ειχα βαλει το ονομα μου . Ωστοσο Θα το εκτιμουσα αν καποιος μου το δωσει. Καλες καταδρομες!
αντε επειδη εισαι απο επαρχια θα βαλω αλλο ενα νουμερο.Ιωάννα μου μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό σου σε παρακαλώ διότι είμαι από επαρχία.
Και να σου δωσει πληροφοριες δεν θα αξιζουν φιλε μου ...εχουν αποσυρθει τα κοριτσια λογω παλαιοτητας !!!γραψε ρε μεγαλε καμμια εμπειρια σου να μαθαινουμε κι εμεις οι αδαεις.
ξεκινα απο τις παλιες πριν τρια χρονια που ησουν μελος.
θα το εκτιμησουμε να ξες.

Δε θα μπω στη διαδικασια να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν . Εχω αρχισει και γραφω απο εχθες παλαιοτερες μου εμπειριες ειμαι στον χωρο καποια χρονια και οι περισσοτερες μου εμπειριες ειναι με γραφεια μασαζ και θελω να επεκταθω και σε call girls και να Σνυναντησω και καποια αλλη περα απο αντριαννα . Δεν νομιζω οτι ενοχλησα κανεναν τυπεγραψε ρε μεγαλε καμμια εμπειρια σου να μαθαινουμε κι εμεις οι αδαεις.
ξεκινα απο τις παλιες πριν τρια χρονια που ησουν μελος.
θα το εκτιμησουμε να ξες.
δεν ενοχλεις οχι.Δε θα μπω στη διαδικασια να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν . Εχω αρχισει και γραφω απο εχθες παλαιοτερες μου εμπειριες ειμαι στον χωρο καποια χρονια και οι περισσοτερες μου εμπειριες ειναι με γραφεια μασαζ και θελω να επεκταθω και σε call girls και να Σνυναντησω και καποια αλλη περα απο αντριαννα . Δεν νομιζω οτι ενοχλησα κανεναν τυπε