Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στείλε ένα τηλ και βρισκόμαστε όπου θέλεις.Το Σαββατοκύριακο θα λείπω οπότε
Πέμπτη μπορω μεσημερι στα Νοτια και Παρασκευή πρωί και απόγευμα στο Κεντρο
Από Τρίτη θα ανέβω και στα βόρεια
Κοίτα να δεις πως έχει παλικάρι, έτσι για να σου φύγει η απορία, είμαι από τους πολύ τεχερούς. Έχω κάνει εγγραφή πριν λίγες μέρες, ζήτησα το τηλέφωνο της σε pm. Μου το στέλνει πρώτα μέλος (χωρίς την έγκριση της ίδιας και χωρίς να του το ζητήσω και εγω) και την επόμενη μέρα μου το στέλνει η ίδια. Επικοινωνώ μαζί της το Σάββατο και κανονίζουμε για χθες. Και τώρα λέω να πάω να παίξω και ένα Τζόκερ, ποτέ δεν ξέρεις... ? ? ?Και δεν μου λες ρε παληκαρι. Πρωτα γραφτηκες ή πρωτα πηδηξες και ειπες " ας γραφτω να ενημερωσω τα ρεμαλια ".
Επιτέλους!!!Το Σαββατοκύριακο θα λείπω οπότε
Λες; Μόνο αν έχει κάνει εμβόλιο.Για κανένα καφέ;
Θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου? (3η προσπαθεια, ελπιζω και τυχερη)Το Σαββατοκύριακο θα λείπω οπότε
Περασα πολυ ωραια ? ευχαριστώΤο κορίτσι ήρθε για να μας γαμησει όλους όπως είπε...συνάντηση(αυθημερόν το ραντεβού)πριν λίγη ώρα...ότι έχουν αναφέρει οι προλαλησαντες...όλα αλήθεια...πάρτε μάσκες και βατραχοπεδιλα μαζί...να σαι καλά Ιωάννα...από την συνάντηση των 7.....
Γραφτηκες, και αμεσως παλιο μελος που ειχε το τηλεφωνο της σ εμπιστευτηκε και στο εδωσε. Και καπακι σε πηρε η ιδια γιατι σε συμπαθησε. Θα σε πιστεψω , γιατι να μην σε πιστεψω. Εδω πιστεψα τον ΛαφαζανηΚοίτα να δεις πως έχει παλικάρι, έτσι για να σου φύγει η απορία, είμαι από τους πολύ τεχερούς. Έχω κάνει εγγραφή πριν λίγες μέρες, ζήτησα το τηλέφωνο της σε pm. Μου το στέλνει πρώτα μέλος (χωρίς την έγκριση της ίδιας και χωρίς να του το ζητήσω και εγω) και την επόμενη μέρα μου το στέλνει η ίδια. Επικοινωνώ μαζί της το Σάββατο και κανονίζουμε για χθες. Και τώρα λέω να πάω να παίξω και ένα Τζόκερ, ποτέ δεν ξέρεις... ? ? ?
Έτσι έχει η κατάσταση αν θες το πιστεύεις αν θες δεν το πιστεύεις εσύ αποφασίζεις.
κατι σε πιο βορεια παιζει να ανεβεις;;Το Σαββατοκύριακο θα λείπω οπότε
Όταν της ανέφερα το περιστατικό μου είπε ότι ο συγκεκριμένος το έχει δώσει και σε άλλους. Δεν με πήρε εκείνη, εγώ τις έστειλα μήνυμα και κλείσαμε το ραντεβού. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια αν θέλει @Ioanna34.Γραφτηκες, και αμεσως παλιο μελος που ειχε το τηλεφωνο της σ εμπιστευτηκε και στο εδωσε. Και καπακι σε πηρε η ιδια γιατι σε συμπαθησε. Θα σε πιστεψω , γιατι να μην σε πιστεψω. Εδω πιστεψα τον Λαφαζανη
Καλημέρα σου...Χθεσινή (πρωινή) συνάντηση με το κορίτσι. Τα περισσότερα έχουν γραφτεί και ισχύουν. Εύκολα θα σε ξεκλειδώσει και θα νιώσεις άνετα στην επικοινωνια και στo sex το οποίο για τα δικά μου γούστα ήταν άριστο. Να πάτε ξεκούραστοι γιατί το κορίτσι γουστάρει πολλά γκάζια...