Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Τι λέει μαν;σαν να μην περασε μια μερα
![]()
Τι να πει ? περιμενει εδω και δυο χροινια να παρει συνταξηΤι λέει μαν;
Τι λέει μαν;
καλησπερεςΚαλημέρα.....Καλησπερα θα ηθελα το τηλ για να κανονισουμε συναντηση..ευχαριστω πολυ
ειναι και το πριβε μακρυα που να τρεχειΟποιος δεν μπορει να παει στο Bill , μαλλον την Ιωαννα δεν γαμει...Απλα πραγματα...Μονο στο Bill δεχεται.
Παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο σου ;Καλησπέρα!
Από Τρίτη θα μπορω και πρωινα για όλη την επόμενη βδομαδα ?
ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ πάλι ψευδεσαι??2η συναντηση με την κοπελα μολις τελειωσε οτι καλυτερο η ιωαννα, ειναι αυθεντικος ανθρωπος πραγματικα σε οσα συζητας μαζι της (εχω παει με καμια 15αρια callgirl).για την συναντηση δν εχω να πω κατι τα εχουν πει οι υπολοιποι!ενα πραγμα μονο για οσους περιρμενετε η δν λαμβανετε απαντηση θα σας βολεψει ολους ετσι μ ειπε!το ζει φουλ κ γιαυτο κανει λιγες συναντησεις την μερα.υπομονη κ επιμονη συναγωνιστες κ θα δικαιωθειτε!καλα γαμησια κ καλα να περναμε ολοι κ ολες!
Καλησπερα θα ηθελα το τηλ για να κανονισουμε συναντηση..ευχαριστω πολυ
Κωλονεις.....Ιωαννα εχω το τηλεφωνο σου. Τι μου δινεις να μην το δημοσιοποισω
Ο άλλος άνοιξε προφίλ πάρα 10 και 5 ποσταρισε κι ζητά τηλεφωνακι ???? Ε ρε κλαμα που πέφτει !!!!Παίζει να μου στείλεις το τηλέφωνο σου ;
Να γαμησει θελει,οχι δανεικα!Ο άλλος άνοιξε προφίλ πάρα 10 και 5 ποσταρισε κι ζητά τηλεφωνακι ???? Ε ρε κλαμα που πέφτει !!!!
Ε παρτην και εσυ κανενα τηλεφωνο να κανονισετε !!!Ιωάννα βγάλε κάνα μεζέ με καμία μπύρα να γίνουμε καλά
?Δε κατεβαίνει προς παρών νότιαΕ παρτην και εσυ κανενα τηλεφωνο να κανονισετε !!!?