- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2022
- Like
- 1.416
Καλά εσύ ένα μήνυμα εχεις στείλει όλο και όλο και αυτό σε εμένα! Τιμή μουΚαλησπέρα ιωαννα δώσε το κινητό σου να σσ γνωρίσουμε και εμείς
Καλά εσύ ένα μήνυμα εχεις στείλει όλο και όλο και αυτό σε εμένα! Τιμή μουΚαλησπέρα ιωαννα δώσε το κινητό σου να σσ γνωρίσουμε και εμείς
Χάχα η αλήθεια είναι ότι κι μόνο που σε βλέπω με έχεις τρελάνειΚαλά εσύ ένα μήνυμα εχεις στείλει όλο και όλο και αυτό σε εμένα! Τιμή μου
Καλά εσύ ένα μήνυμα εχεις στείλει όλο και όλο και αυτό σε εμένα! Τιμή μου
Καλησπέρα ιωαννα δώσε το κινητό σου να σσ γνωρίσουμε και εμείς
Γάτα η Ιωάννα. Χρόνο δεν βρίσκει για να απαντήσει αλλά χρόνο για να κάνει τσεκ στα προφίλ έχει αφθονοΚαλά εσύ ένα μήνυμα εχεις στείλει όλο και όλο και αυτό σε εμένα! Τιμή μου
Αν ειναι και αγριόγατα στο κρεβάτι ακόμα καλύτερα!Γάτα η Ιωάννα. Χρόνο δεν βρίσκει για να απαντήσει αλλά χρόνο για να κάνει τσεκ στα προφίλ έχει αφθονο
Άσχετο το ένα με το άλλο για να μην παρεξηγηθώ. Μια χαρά εμφάνιση φαίνετε να έχει, αλλά και από τις ήδη υπάρχουσες κριτικές μια χαρά φαίνετε και στις συνεδρίες.Αν ειναι και αγριόγατα στο κρεβάτι ακόμα καλύτερα!
Καλά μην αγχωνεσαι , έχω ρεκόρ αναμονης 5 χρόνια! Αλλά επειδή το γοργον και χάριν έχει έχω και βαιμπερ αν βοηθάει. Να στο στείλω; Κοττερο θα πάρω τον άλλοΑν μπορεί κάποιος διαχειριστής να βάλει το προφίλ μου σαν call girl γιατί σαν απλό μέλος μπορω να στέλνω μηνύματα στον κάθε ένας σας με το τηλέφωνο μου 1 μήνυμα κάθε 3 λεπτά
δεν εχει βαλειΕγώ θέλω το τηλέφωνο της για να δω τι φώτο έχει βάλει στο βαιμπερ

Εστω κρυπτογραφημενο σε ειδικο κωδικα!!!!!!!!!!Δεν κανεις εδω ποστ το τηλ σου να μην ψαχνουμε κ θελει κ ωρα να απαντας σε ολους εναν εναν;τνξ κοριτσαρα !!
Ιδού η εξήγηση και η αιτία που δεν έχουμε λάβει ακόμα το πολυπόθητο μήνυμα με το τηλέφωνο της …. Τα τόοοσο μεγάλα της νύχια την καθυστερούν στην πληκτρολόγηση …επιτέλους βρήκα το κινητό της Ιωάννας![]()
Μπορει να ταχει και για ξυσιμοΙδού η εξήγηση και η αιτία που δεν έχουμε λάβει ακόμα το πολυπόθητο μήνυμα με το τηλέφωνο της …. Τα τόοοσο μεγάλα της νύχια την καθυστερούν στην πληκτρολόγηση …
Μπορείς να μου στείλεις το νούμερο του τηλεφώνου σου για ραντεβού;Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Ιωάννα καλησπέρα. Δε με νοιάζει που δεν απάντησες στο μήνυμα μου (sms), ίσως να έχεις δουλειές, ίσως να έχεις άλλες προτεραιότητες. Μόνο που διάβασα την κριτική του ντεμίνιο και γράφει πως επικοινωνούσατε μέσω Viber. Ο αριθμός που έδωσες σε μένα φαίνεται να μην έχει καθόλου εφαρμογή Viber. Ελπίζω μόνο να μη μου έχεις δώσει λάθος αριθμό και στέλνω μηνύματα στο γάμο του Καραγκιόζη. Τέτοιο ξεφτιλίκι δε θα το αντέξω, σοβαρός άνθρωπος και θα αναγκαστώ να σε τιμωρήσω...???