Καλησπέρα Ιωάννα αν και οταν μπορέσεις θα ήθελα και εγω τον αριθμό σου. Καλή συνέχεια να έχεις.Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα Ιωάννα αν και οταν μπορέσεις θα ήθελα και εγω τον αριθμό σου. Καλή συνέχεια να έχεις.Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Πως θα επικοινωνήσουμε ;Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Καλησπέρα ιωαννα δώσε το κινητό σου να σσ γνωρίσουμε και εμείςΚαλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Καλή σου ημέρα. Θα ήθελα το τηλεφωνό σου για ραντεβού. Σε ευχαριστώ.Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Καλημέρα Ιωάννα εάν σου περισσεύει κανένα κινητό κατά προτιμήσει Android στείλε και σε έμενα …. Φορτιστή μη στείλεις έχω …Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Ζήτα και θήκη, πάντα πέφτουνΚαλημέρα Ιωάννα εάν σου περισσεύει κανένα κινητό κατά προτιμήσει Android στείλε και σε έμενα …. Φορτιστή μη στείλεις έχω …
Με καρτα η θα βαλεις δικη σου;Καλημέρα Ιωάννα εάν σου περισσεύει κανένα κινητό κατά προτιμήσει Android στείλε και σε έμενα …. Φορτιστή μη στείλεις έχω …

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου στείλεις τον αριθμό σου, να κανονίσουμε ραντεβού.Καλημέρα από σήμερα διαθέσιμη ?
Στο έδωσε με το χεράκι της;επιτέλους βρήκα το κινητό της Ιωάννας![]()
Ανάμεσα στα σκέλια της;Καλησπέρα Ιωάννα.
Ελπίζω και εγώ με την σειρά μου να βρεθώ ανάμεσα σου.
Με το κεφάλι; Αλλά ποιο;Ανάμεσα στα σκέλια της;