Ο φίλος μου ο klarino1 έγραψε πρώτος! Πρέπει να ανταμοιφθει καταλλήλως...Να δω ποιος θα μου γράψει πρώτος κριτική στην καρτέλα μου![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο φίλος μου ο klarino1 έγραψε πρώτος! Πρέπει να ανταμοιφθει καταλλήλως...Να δω ποιος θα μου γράψει πρώτος κριτική στην καρτέλα μου![]()
Κι εγω εχω φάει συνάδελφε , πολλές και σε καλα μαγαζιάΈχουμε φάει κάτι ήττες ξεγυρισμένες τελευταία στα λαδάδικα συνάδελφε.
Έμπ1 μπρος-πίσωντεβ
Ντεν καταλαβα φιλος τι αννοεις ακριβως ?Έμπ1 μπρος-πίσω![]()
Έμπ1=ΈμπαιναΝτεν καταλαβα φιλος τι αννοεις ακριβως ?
Για άλλους λόγους θα συμφωνήσω μαζί σου εκ των υστέρων.Κι εγω εχω φάει συνάδελφε , πολλές και σε καλα μαγαζιά
η αλλη σε κεντρικότατο …. Μου ειχε ερθει χωρίς ντουζ και μύριζε απο τον προηγούμενο…
και την λιβανίζουν εδω μεσα κατι αγαπούληδες
ομως … δεν περιμένεις , το φαγητό ειναι στο πιάτο
Ντεν καταλαβα φιλος τι αννοεις ακριβως ?
Έμπ1=Έμπαινα
Αααα Ο.Κ. Κμπου
Περιμένουμε με αγωνίαΌποιος με βλέπει παχουλη χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο
Τώρα το ΠΣΚ που δεν θα κάνω ραντεβού θα απαντήσω στα μηνύματα μου εδω και από Δευτέρα θα έχω χρόνο για να γνωριστούμε από κοντά ?
![]()
Ιωάννα οπότε απαντήσεις τα 200-300 πμ που έχεις, στείλε μου και εμένα το νούμερο σου σε παρακαλώ. ?Όποιος με βλέπει παχουλη χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο
Τώρα το ΠΣΚ που δεν θα κάνω ραντεβού θα απαντήσω στα μηνύματα μου εδω και από Δευτέρα θα έχω χρόνο για να γνωριστούμε από κοντά ?
![]()
Με λίγη καλή θέληση και μπόλικο copy paste όλοι θα πάρουμε ...Ιωάννα οπότε απαντήσεις τα 200-300 πμ που έχεις, στείλε μου και εμένα το νούμερο σου σε παρακαλώ. ?
Ιωαννα δεκα μηνυματα να μας στειλεις το τηλ σου. αν το εχει καποιος ας το στειλειΜε λίγη καλή θέληση και μπόλικο copy paste όλοι θα πάρουμε ...
Ιωαννα δεκα μηνυματα να μας στειλεις το τηλ σου. αν το εχει καποιος ας το στειλει