Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεια σου Ιωάννα... Σου έχω στείλει πμ εδώ και πολλές μέρες αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Αν το δεις, περιμένω το τηλ σου! ;)Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει εδώ προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να μπορεσουμε να κανονισουμε κάποιο ραντεβού
Ιωάννα καλησπέρα. Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο σου?Στα βόρεια θα είμαι την Τετάρτη για όποιον θέλει
Μακάρι! Από αυτά που έχουν γράψει οι συνάδελφοι, αλλά και από τον τρόπο που η ίδια έχει εκφραστεί κάποιες φορές εδώ, φαίνεται πως αξίζει ραντεβού μαζί της. Αναμονή και αν κάτσει έκατσε. Έχω στείλει ένα μήνυμα εδώ και μέρες, ίσως στείλω κάνα δυο ακόμα, μετά στοπ.Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή
Θα εχει και τζοκερ στο τελος;Καθε ημερα θα γραφω εν ανουμρο απο το τηλεφωνο της Ιωαννας . οποιος καταφερι να το βρει θα παρι Ιωαννα. Λοιπον αρχιζω 0
ψευτη.Καθε ημερα θα γραφω εν ανουμρο απο το τηλεφωνο της Ιωαννας . οποιος καταφερι να το βρει θα παρι Ιωαννα. Λοιπον αρχιζω 0

Πεστα τύπε, μου θυμίζει κάποια άλλα νήματα που πολλοί γράφουν γλίτσες και σάλια, νομίζοντας πως έτσι θα ανέβουν στην εκτίμηση των κοριτσιών!!!παιδιά έλεος....γιατί ζητάτε δημόσια το τηλεφωνο της? Νομίζετε ότι θα την ευαισθητοποιήσετε περισσότερο γράφοντας το στον "τοίχο" της? ότι θα συγκινηθεί? ότι θα σας λυπηθεί επειδή κάνατε μεγαλύτερο κόπο γράφοντας στο νήμα της αντί να στείλετε μήνυμα?? τι ακριβώς περιμένετε να πετύχετε γράφοντας εδώ?
Αν εκνευρίζει εμάς, φανταστείτε ποσό εκνευρίζει την ίδια!!
Στείλτε pm, ήμαρτον...!!!
ένα ετελιώτο σπαμ έχει γίνει το νήμα της...
Δεν θα βαλω με την σειρα. Τυχαια κι οποιος το βρειψευτη.
απο 6 αρχιζει![]()
καλα ασε τοτε.Δεν θα βαλω με την σειρα. Τυχαια κι οποιος το βρει

ΤΙ ΓΡΑΦΩΩΩΩΩΩ....?!?!?!παιδιά έλεος....γιατί ζητάτε δημόσια το τηλεφωνο της? Νομίζετε ότι θα την ευαισθητοποιήσετε περισσότερο γράφοντας το στον "τοίχο" της? ότι θα συγκινηθεί? ότι θα σας λυπηθεί επειδή κάνατε μεγαλύτερο κόπο γράφοντας στο νήμα της αντί να στείλετε μήνυμα?? τι ακριβώς περιμένετε να πετύχετε γράφοντας εδώ?
Αν εκνευρίζει εμάς, φανταστείτε ποσό εκνευρίζει την ίδια!!
Στείλτε pm, ήμαρτον...!!!
ένα ετελιωτο=ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ σπαμ έχει γίνει το νήμα της...