χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.101
- Πόντοι
- 606
παιδια εχω στην ακρη 50 εκατομμυρια ευρω μπορω να την καταφερ
ω ?
ω ?
ω ?Χαλάρωσε ρε τύπε, τράβα μια παχιά να ηρεμήσεις λίγοΔεν μπορω αλλο εδω μεσα με την απεριοριστη μαλακια που δερνει την πλειοψηφια !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΑΛΑΝΙΑΑ !!!!
Οτι ητανε να 'πουλησει' η συγκεκριμενη ψωνισμενη καργιολοψυχη αριβιστρια το ειχε ΗΔΗ πουλησει χροοονια πριν οταν ηταν ακομα μια wanna be διασημη στους 'τοπικους' κυκλους της νυχτας της Σαλονικας , πορτα στο Μαρκιζ και τα ρεστα ..... Τι να πουλησει πια ρε κωθωνια ? τον κωλο της ? με αυτα που βγαζει απο το social media celebritiλικι που την εχουν 'ανεβασει' στο celebritιακο status, ολα τα σκουπιδοΑμεα της μαζας και του οχλου , μονο ηλιθια και διανοητικα καθυστερημενη θα ητανε να το 'πουλαει' , οπως λενε καποια αγαμητοι και καημενοι, που ουτε που ξερουν τι θα πει πραγματικη ζωη ...... αυτη πλεον οτι ειναι να 'πουλησει' ... αν το 'πουλησει' κιολας , οπως λενε καποιοι εδω μεσα ανιωθοι , θα ειναι σε εναν με πολυ ΜΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ status quo και πορτοφολι ...... ΑΛΛΑ επαναλαμβανω ΑΜΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ , ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ γιατι μην ξεχνιομαστε ειναι και το celebritiλικι που ηδη εχει , συν τα λεφτα, συν η προωθηση απο το ολο συστημα στα ζωαδια του πιστα ακολουθου ζωοοχλου, του στυλ της απολυτα αυτονομης γυναικας που δεν εχει ποτε την αναγκη κανενος ... 'κακου' και 'εκμεταλευτη' ανδρα !!!! Ξυπνατε λιγο .... αμεσως ολοι οι μαλακες ....το πουλαει στο Ντουμπαι και το πουλαει στο Ντουμπαι ..... αναγκη ειχε η καργιολα ,νομιζετε καημενοι, να το πουλησει ετσι ευκολα .....
Ρούχα περίπου 1 εκατομμύριο μαζεύει το χρόνο από εκεί.και κάθε ποστ στο ίντσα 1000 με 3000 ευρώ.πουλάει ποιο πολύ από όλους στο ινστα της Ελλάδος.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Τι δουλειά κάνει ακριβώς η Τούνη?
Ναι αμέ....παιδια εχω στην ακρη 50 εκατομμυρια ευρω μπορω να την καταφερω ?
Πως είσαι τόσο σίγουρος?Ρούχα περίπου 1 εκατομμύριο μαζεύει το χρόνο από εκεί
ηθοποιός τύπεΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Τι δουλειά κάνει ακριβώς η Τούνη?
Μπορεί να είναι ο λογιστής τηςΠως είσαι τόσο σίγουρος?
Προμότορας είναι...Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Τι δουλειά κάνει ακριβώς η Τούνη?

Το ξέρω ότι είναι έτσι.και τα σχεδιάζει και τα ράβει στη βιοτεχνία που έχει και μετά τα διαφημίζει η ίδια και η φίλες της.40 άτομα προσωπικό περίπου στη βιοτεχνία και τώρα ανοίγει και μαγαζάρα Θεσσαλονίκη.αρέσει δεν αρέσει τα πιο δυνατά όνομα στο ίντσα είναι η τουνη και ο κοψιαλης και βγάζουν πολλά και καλά κάνουν.απλά είναι δύσκολο για τον έλληνα να δεχτεί την επιτυχία κάποιου άλλου ποσό μάλλον μια γυναίκας.Είμαστε η χώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Οπότε κράξιμο ξεφτίλισμα απομυθοποίηση για να νιώσουμε εμείς καλά.Σαν λαός έχουμε πολύ πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά στον τρόπο σκέψης μας.Πως είσαι τόσο σίγουρος?
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Τι δουλειά κάνει ακριβώς η Τούνη?
Το ξέρω ότι είναι έτσι.και τα σχεδιάζει και τα ράβει στη βιοτεχνία που έχει και μετά τα διαφημίζει η ίδια και η φίλες της.40 άτομα προσωπικό περίπου στη βιοτεχνία και τώρα ανοίγει και μαγαζάρα Θεσσαλονίκη.αρέσει δεν αρέσει τα πιο δυνατά όνομα στο ίντσα είναι η τουνη και ο κοψιαλης και βγάζουν πολλά και καλά κάνουν.απλά είναι δύσκολο για τον έλληνα να δεχτεί την επιτυχία κάποιου άλλου ποσό μάλλον μια γυναίκας.Είμαστε η χώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Οπότε κράξιμο ξεφτίλισμα απομυθοποίηση για να νιώσουμε εμείς καλά.Σαν λαός έχουμε πολύ πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά στον τρόπο σκέψης μας.
O κολλητός μου δουλεύει στη διαφήμιση. Ένα post.. ΈΝΑ μόνο post (φώτο δηλαδή) με κονε πάει στα 3.100. Και δεν είναι καν από τις πιο ακριβές. Σε μεγάλα ονόματα πάει έως και 5 χιλιάρικα. Και όλη τη μέρα προφανώς δε θα διαφημίσει 1 προϊόν. Βάλτε τα κάτω. Η τύπισσα βγάζει πάνω από 50κ το μήνα. Σιγά μην ασχοληθεί να γαμηθει για χιλιάρικοΟταν σε μια μερα μπορει να βγάλει 3-4-5 χιλιάρικα μονο ανεβάζοντας μια φωτο και ενα βίντεο στο instagram για πιο λογο να κανει βίζιτες ακόμα και του χιλιάρικου;;
Tωρα αν εκανε πριν γινει διάσημη αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
Τύπε,γράφω μόνο με αφορμή το μήνυμά σου.Το ξέρω ότι είναι έτσι.και τα σχεδιάζει και τα ράβει στη βιοτεχνία που έχει και μετά τα διαφημίζει η ίδια και η φίλες της.40 άτομα προσωπικό περίπου στη βιοτεχνία και τώρα ανοίγει και μαγαζάρα Θεσσαλονίκη.αρέσει δεν αρέσει τα πιο δυνατά όνομα στο ίντσα είναι η τουνη και ο κοψιαλης και βγάζουν πολλά και καλά κάνουν.απλά είναι δύσκολο για τον έλληνα να δεχτεί την επιτυχία κάποιου άλλου ποσό μάλλον μια γυναίκας.Είμαστε η χώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Οπότε κράξιμο ξεφτίλισμα απομυθοποίηση για να νιώσουμε εμείς καλά.Σαν λαός έχουμε πολύ πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά στον τρόπο σκέψης μας.